Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Keşke burda olsan.Sana son kez ne kadar sevebildiğimi söyleyebilsem.Son kez seni kollarımın arasına alıp doya doya öpebilsem.Kavga etmeden sadece birbimize bakarak vakit geçirsek son bir kez.Son bir kez yanağımı koparırcasına öpsen.Çiçek gibi saçlarının kokusunu son birkez içime çekebilsem.Gamzelerinin güzelliğini birkez daha görebilsem.Tanrım çok şey mi istiyorum sence? Sadece son birkez görmek istiyorum onu sonra cehennemde yansam da umrumda değil[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Evet, çok şey..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 istemek bedava. çok şey istesen de bişey değişmeyebilir... umarım istediğini elde edebilirsin.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 hayrola nerdeki[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bugun eski lise arkadaslarımla toplanınca öğrendim beyin kanserinden vefat etmiş.Ondan sonra da zaten kimse ile çıkmamıştım hala içimde birşeyler vardı.Haberi öğrendim oturdum kaldım.Hayat ne diyim isyan etmek içimden geliyor sadece.Öle işte.Hep süprizler yapıp şaşırtırdı bu sefer sağlam şaşırtıp gitti.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 başın saolsun.. hayat böle çok sürprizli insanlara,gözyaşların değmez bu saatten sonra ağlamaya,onun için yapacağın en ii şey bi çift dua onun için,sıkma canını..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 başın sağolsun :([signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çok kötü ya. başın sağolsun, atlatırsın umarım[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Başın saolsun :/[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar