Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overclock/Modification Guide

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

cok guzel ama bide sunlari turkiyede bulmak kolay olsa ( aslinda burdan donmeden parcalari alip turkiyeyeymi getirsem ne dersin urza ??)
ama lazim ozellikle ram ve ekran karti icin
hatirlarim benim kasayi actiimda fanli ekran kartimin cayir cayir iscak olduunu
bide benim cpu fanim felaketti duyan mubarek havaalani yaninda oturduumuzu saniodu :)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Sosyal ağlarda paylaş

iiih avustralyayi katma o kisma emin ol turkiyede alcaam ayni fiyata patlicakdir bana.
ama bulunmayacak bisileri gorursem aliim die dusunuom[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Sosyal ağlarda paylaş

bkz: arka bahçesinden petrol çıkanlar.

süper guide Urza helal olsun.[hline]
There is a peace I am searching
There is a freedom I'm depending on
There is a pain that's never ending
There is a rain falling only on me
There is a dream I am living
There is a life I am dreaming of
There is a death I'm awaiting
There is a home I am deserting
Sosyal ağlarda paylaş

Amma şekilli fanlar varmış bea fan dediğin iki tane pervanesi olur altında bi tane vidası fıldır fıldır döner.

Ne lan bunllar böyle?

Yalnız kasalar müthiş.
Guide AMD alırken çok işime yarıyacak sanırım çok teşekkürler.
Eline sağlık.[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

walla Urza saol bizi aydınlattığın için hoş bi guide olmuş.
Bu arada kasalara hasta oldum walla diskotek gibi namussuzum :D
ya bide ne kadar karışık o kasanın içi ya? kablo dolu benimkini koysan yanına kel gibi durur herhalde :) şaştım walla. ne kadar ıvır zıvır var öle çek kopar bikaçını yer kaplıo boşuna. e göz zevki var dimi insanın böle baktımı görecen herşeyi :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]

[Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 12 Mart 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eline sağlık süfer olmuş. Fan demişken hemen sorumu sorayım, geforce 256 ım var, fakat fanı bozuldu aşırı ses yapıyor, bende fanı değiştirmeyi düşündüm nereden nasıl bişi tercih etmem gerekir(maksat sessiz olsun normal ölçülerde soğutsun overclock yapmayı düşünmüyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
konu sitikiiii olarak ayarlanmış, daha sonrada unutulmuş düz konu haline getirilmemiş :)

unutulmuş sitikiiileri düz konu baslıgınaaa cevirr kodlamam da yarım oldugundan oldugu gibi kalmış tabi :)

yarın düzeltirim bunuda hatırlattıgın iyi oldu.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...