Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeni başladım ben de ama bakalım neler olacak... pek bir şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum. Zaten şu anda elimdeki kartlarla ancak extended oynayabiliyorum. Kim karşıma geçse yıkıyor geçiyor... (: isim: godslaughter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 magic online da boosterlar , kartlar gerçek fiyatıyla aynı fiyatta mı satıyorlar.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 booster 3 dolar falandı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecegezen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 eskilerden beri acc var fakat bu aralar planeswalker deck packleri alıp new players te oynuyorum. Magic Online: /addbuddy bashibazouk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar