Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı canlı hırsızlık!!

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Gecelerden birgece yani bu gece Saat 3 sularında Herzamanki gibi pencerede çikolatamı atıştırırken evin çaprazında bulunan parktan pokemon gibi hoplaya zıplaya bi zibidi yan binaya atladı başladı tırmanmaya parmaklıklardan. Neyse benim ağız açık kaldı, ağzımdan çikolatalar düşerken olayı izlemeye devam ediyorum 3.kata kadar tırmandı parmaklık klima derken girdi içeri yan binaya. Baktım parktada birileri var.
Direk koştum telefon aradım merkezi. Santraldeki polis ile biraz telefon fantezisi yapıp işi bitirdikten sonra "peki ekip yolluyorum" deyip kapadı telefonu.
Neyse camda bekliyorum 3-4 araba geldi. Kafa güzel bütün gece şirinlerin çizgifilmini seyretmekten başta şirinler geldi zannetim böyle mavi mavi topluluk sonra arabaları görünce kendi kendime "şirinlerin arabaları olmaz" dedim ve polis olduğunu anladım o anda!:-p Neyse seslendim camdan "Şiri.. Polis abi parkta bi gözcü var yakalayın" der demez indim aşşağı. Polisle başladık havadan sudan muhabbette o arada diğer bi poliste zillere basmaya başladı. Yalnız Küçükken basıp kaçtığı zillermi aklına geldi ne polis zillere basarken pis pis sırıtıyordu=) . Neyse LAa laaa laaa laaaa diye diye şirinlediler içeri polisler. Bi 10dk geçti ses soluk yok tabi ben başladım yusuflamaya asılsız ihbardan içeri alıcaklar diye. O sırada uzaklardan, çook uzaklardan güzel bir ses duyuldu " LAn koşun lan kaçıyor arkadan " diye. Başladık 1400m engelli koşuya don terlik. Hırsızlar koşuyor biz koşuyoruz, hırsızlar zıplıyor biz yuvarlanıyoruz derken adamlar gözden kayboldu biz arkadaşla geri döndük polisler taksilerle falan peşlerine düştüler.
Gözcüyü aldılar götürdüler, kaçanlarda bu hızla herhalde şimdiye Boluya varmışlardır=)

Bu geceyi de ekşınsız kapattık diye üzülürken son dakika golü atıp sevindik. Sıra önümüzdeki gecelerde=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adama neden 3.5 attiriyosunki :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da Hırsızları kaçarken görüp "Lan kaçıyorlar gidiyorlarrr" diye çığlık atıp bizi ve polis arkadaşlarımızı uyaran beni asılsız ihbardan kurtaran arkadaşımız.
O sırada gecenin karanlığında olay mahalinde bulunan 3 kameradan biri olan DHA muhabirimiz bu anı ölümsüzleştirmiş[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum

[Bu mesaj Toledor tarafından 11 Eylül 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi aldığım bir habere göre şirin baba vatandaşlık görevini yapmanın verdiği huzurla beraber olaydan 10 dakka sonra vefat etti..kendisine allahtan rahmet,sevenlerine ve 102 şirin'e başsağlığı diliyoruz.Naaşı yarın öğle namazını takriben güçlü şirin tarafından kaldırılacaktır.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şirin Babayi Seviyorum!

Bumudur? Budur :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrixx. Çok kişi yapmaz senin bu yaptığını. (Malesef)(Hırsızlar cemiyeti ispiyoncu deyip dalga geççek diye korkuyolar herhal..)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi

[Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Eylül 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...