Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gecelerden birgece yani bu gece Saat 3 sularında Herzamanki gibi pencerede çikolatamı atıştırırken evin çaprazında bulunan parktan pokemon gibi hoplaya zıplaya bi zibidi yan binaya atladı başladı tırmanmaya parmaklıklardan. Neyse benim ağız açık kaldı, ağzımdan çikolatalar düşerken olayı izlemeye devam ediyorum 3.kata kadar tırmandı parmaklık klima derken girdi içeri yan binaya. Baktım parktada birileri var. Direk koştum telefon aradım merkezi. Santraldeki polis ile biraz telefon fantezisi yapıp işi bitirdikten sonra "peki ekip yolluyorum" deyip kapadı telefonu. Neyse camda bekliyorum 3-4 araba geldi. Kafa güzel bütün gece şirinlerin çizgifilmini seyretmekten başta şirinler geldi zannetim böyle mavi mavi topluluk sonra arabaları görünce kendi kendime "şirinlerin arabaları olmaz" dedim ve polis olduğunu anladım o anda!:-p Neyse seslendim camdan "Şiri.. Polis abi parkta bi gözcü var yakalayın" der demez indim aşşağı. Polisle başladık havadan sudan muhabbette o arada diğer bi poliste zillere basmaya başladı. Yalnız Küçükken basıp kaçtığı zillermi aklına geldi ne polis zillere basarken pis pis sırıtıyordu=) . Neyse LAa laaa laaa laaaa diye diye şirinlediler içeri polisler. Bi 10dk geçti ses soluk yok tabi ben başladım yusuflamaya asılsız ihbardan içeri alıcaklar diye. O sırada uzaklardan, çook uzaklardan güzel bir ses duyuldu " LAn koşun lan kaçıyor arkadan " diye. Başladık 1400m engelli koşuya don terlik. Hırsızlar koşuyor biz koşuyoruz, hırsızlar zıplıyor biz yuvarlanıyoruz derken adamlar gözden kayboldu biz arkadaşla geri döndük polisler taksilerle falan peşlerine düştüler. Gözcüyü aldılar götürdüler, kaçanlarda bu hızla herhalde şimdiye Boluya varmışlardır=) Bu geceyi de ekşınsız kapattık diye üzülürken son dakika golü atıp sevindik. Sıra önümüzdeki gecelerde=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kedidir o kedi yanlış görmüşsün sen...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Duyarlı bir vatandaş olduğun için tebrik etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 belki daha bitmemistir. adamlar saklanmislardir. bu gece seni bulacaklardir belki...!?!?!?![signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 adama neden 3.5 attiriyosunki :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bu da Hırsızları kaçarken görüp "Lan kaçıyorlar gidiyorlarrr" diye çığlık atıp bizi ve polis arkadaşlarımızı uyaran beni asılsız ihbardan kurtaran arkadaşımız. O sırada gecenin karanlığında olay mahalinde bulunan 3 kameradan biri olan DHA muhabirimiz bu anı ölümsüzleştirmiş[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum[Bu mesaj Toledor tarafından 11 Eylül 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dikkat et resimdeki şahış çok şüpheli görüktü bana... :) Neyse iyiki sen bu kafayla hırsızlarla birebir karşılaşmadın...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Niye taksiye biniyor polisler ben onu çözemedim :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi aldığım bir habere göre şirin baba vatandaşlık görevini yapmanın verdiği huzurla beraber olaydan 10 dakka sonra vefat etti..kendisine allahtan rahmet,sevenlerine ve 102 şirin'e başsağlığı diliyoruz.Naaşı yarın öğle namazını takriben güçlü şirin tarafından kaldırılacaktır.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Adamlar Süreyya nın erkek versiyonu.. Koşarken arayı açınca polisler taksi çevirdi=)) Bi taksi hala dönüyordu orada :-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Krusty, 11 Eylül 2005 04:43 tarihinde demiş ki: kedidir o kedi yanlış görmüşsün sen... [signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şirin Babayi Seviyorum! Bumudur? Budur :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Selamon, 11 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: Duyarlı bir vatandaş olduğun için tebrik etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Toledor, 11 Eylül 2005 04:39 tarihinde demiş ki: Herzamanki gibi pencerede çikolatamı atıştırırken[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Helal olsun, iyi yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 taksi şu öndeki adamı takip et fantezileri vardır belki polislerin :p[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sirin baba fan club :P noluyo laynn saka bi yana hll ossun yaf bnim tel çalınırken millet kaçtı korktu gaspçıdan laaaaann snr oldm bak[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tebrixx. Çok kişi yapmaz senin bu yaptığını. (Malesef)(Hırsızlar cemiyeti ispiyoncu deyip dalga geççek diye korkuyolar herhal..)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 11 Eylül 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yürü be tole :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Selamon, 11 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: Duyarlı bir vatandaş olduğun için tebrik etmek isterim. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Benim bir diğer yusufladığım nokta o yakalanan gözcü gördü beni, hangi binadan çıktığımı falan. Sakata gelmezsek iyidir uheaaeh[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ılgıncccc[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vay pis ispiyoncu. sölenir mi lan adamın ekmek parası !! heaha[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oha lafa bak :D hırsızın ekmek parası :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: riglous, 11 Eylül 2005 04:44 tarihinde demiş ki: belki daha bitmemistir. adamlar saklanmislardir. bu gece seni bulacaklardir belki...!?!?!?! bence artık yürürken arkana falan dikkat et :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar