MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şu konuyu okurken aklıma geldide bişi sorucam konuyu dağıtmıyım orada.. Ruh nedir? Ruh içimizden düşündüğümüz konuştuğumuz şey mi? Yoksa ölmeden ruhumuzla ilgili bişi bilmek mümkün değil mi?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ruh aslında içimizdeki çocuktur.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bugun cok ruhani konulara girdik hadi hayırlısı. Bedeninin dısında sadece bir ruzgar oldugunu dusun.Dusunebiliyosun hissedebiliyorsun duyguların var ama insan formatında değilsin. Sadece kendi benliğini düşün.Bana göre o ruhtur et ve deri yığınları içindeki öz.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kendi kendime düşündüğüm konuştuğum şey mi ruh? Tam anlamadım dediklerinizi? Eğer ruh bu değilse, dini inançlara göre varolan ruhumuzu, ölmeden kesinlikle göremeyeceğiz/bilemeyeceğiz..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ruh beynindeki sinir hücreleridir onlar ölünce ruhta ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ruh da bir inanç meselesi, ben ruha inanmam, herşey beyninde olup bitiyo derim. bi başkası ruhun sonsuz olduğuna inanır. bi başkası der ki ölünce benim ruhum başka bir bedende hayat bulacak. ha kimisi de güya bilimsel bi yaklaşım getirmeye çalışır "bioenerji var olm, nereye gidiyo o enerji?". ha bi de malmsteen çok ruhsuz çalıyo, satriani daha ruhlu çalıyo :P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Aha internette böyle bişi buldum. Tam kafamdaki çıkmış.. said: · Öbür dünya yoksa ölünce ne olacağız? Bilimsel açıdan cevaplayabildiğimiz kadarıyla, ölünce toprak olacağız ve azot ve karbon çevrimine gireceğiz. Ruh bedenle birlikte ölecek. Çünkü ruh günümüzün çağdaş bilimsel yorumuna göre beyin dediğimiz organın duygular, hafıza, akıl yürütme ve karar verme gibi bazı fonksiyonlarına verdiğimiz isimdir. Dolayısıyla, vücudu bir makine gibi düşünürsek, bu makine işlemez hale geldiğinde fonksiyonları da duracak. Artık hissetmeyeceğiz, bilinçli olmayacağız, hiçbir şeyin farkında olmayacağız. Çünkü bunu sağlayan organımız çalışmıyor olacak. Ruhun bedenden bağımsız olduğunu iddia eden hiçbir din ya da ruhsal inanç, örneğin neden içki içince hafızada ve zihinsel yeteneklerde azalma olduğunu tutarlı bir şekilde açıklayamaz. (İçki içmek gibi fiziksel bir etki ya da kişinin kafasını bir yere çarpması, nasıl ruh denen bedenden bağımsız bir varlığı etkiler konusu geçtiğimiz yüzyıllarda filozofları çok düşündürmüştür ve ruhu bedenden bağımsız gören hiçbir düşünce sistemi bu işin içinden tutarlı bir biçimde çıkamamıştır). Bunu bilim açıklar, çünkü bilim ruha atfedilen özelliklerin insan beyninin fonksiyonu olduğunu söyler. Alıntı[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ruh=Beyindir yani öle sana tipi tipine benzeyen saydam birşey değildir[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: tBF, 11 Eylül 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Ruh beynindeki sinir hücreleridir onlar ölünce ruhta ölür Usta o zaman sana göre cennet yada cehennem veya ahiret denilen olay yok.Ölünce bu evrenden yok olduğunu sayıyosun.Değil mi ?[signature][hline]And I'd give up forever to touch you Cause I Know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Güzel bir yazı arkadaşım. İdealist düşünürlere göre ruh her edimin başlangıcı, madde ve düşünce sıralamasında öncelikli olan. Materyalist felsefeye göre ruh; doğayı, düşünceyi ifade ediyor. Bu yazı da materyalizme yakın duruyor, dolayısıyla kimilerini kızdırabilir.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bana göre olmayan şeydir. herşey beyinde başlar beyinde biter. ruh fikrini oluşturan da beyindir zaten.[signature][hline]then i wipe the dust aside, to remember. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 geçen gün markete gittim tuz ruhu varmı abi dedim oda yok dedi 300 mtre ilerdeki bakkalda vardır dedi bende içimden"oraya kadar kim yürüycek" diye küfür ede ede çıktım marketten.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Komik ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 acayip hemde[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ruh vardır her insanın ruhu o bedene can verir[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 öf acaip komik yarıldık kih kih die[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 29 - Frostwhisper [Bu mesaj heso tarafından 11 Eylül 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 www.astralseyahat.com sorularının cevabı burada (ve evet orada yazan size göre her tür "zırva" ya inanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ruhunu bedeninden çekip alıcam diye tehtid savurmuşlardı bana,korkmadım valla,yok ki,olsa ayıpsın...[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaynağını bilemicem ama biyerde şöle bişey okumuştum. Adam biri ölürken tartının üstündeymiş öldüğünde ağırlığından 21 gram azalmış niye bilmiyorum ama[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 son nefesini verdiği içinmiş o. hatta film bile çekildi onunla alakalı[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Akerfeldt, 11 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ruhunu bedeninden çekip alıcam diye tehtid savurmuşlardı bana,korkmadım valla,yok ki,olsa ayıpsın... lol ya yarıldım gece gece[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Antik çağdan beri insanlar düşünüyor hala kanıtlayabilen çıkmadı ne oldu. Ama bilimciler ruhu vücuttaki elektriksel ve kimyasal reaksiyonlar olarak nitelendiriyor. Felsefi olarak ele alırsak ise bir çoook var sayım var sanırsam.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: fede, 11 Eylül 2005 22:18 tarihinde demiş ki: kaynağını bilemicem ama biyerde şöle bişey okumuştum. Adam biri ölürken tartının üstündeymiş öldüğünde ağırlığından 21 gram azalmış niye bilmiyorum ama Filmini çektiler bunun ehash. İngiliz bilim insanları sallamıştı ortama galiba.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Beyin, gelişimi ve yaşamı süresince kendisindeki bütün bilgileri Ruh adı verilen bir tür dalgadan oluşan hologramik bedene yükler. Bu hologramik beden, aynen televizyon dalgaları gibidir. Nasıl ki taşıyıcı dalgalara yüklenmiş görüntü ve ses dalagalarıdır televizyon dalgaları; işte insan ruhu da böylece tüm zihinsel fonksiyonların sonucu olan verileri yüklenmiştir. Ölüm denilen, beyin faaliyetinin durması ve vücudun manyetizmasının kesilişiyle beraber, kişi kendini bu hologramik dalga beden olarak hissedip yaşamaya başlar. http://www.ahmedbaki.com [signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ruh sensın ıste.ruh senın herseyın.bedenden once ruh yanı. mesela ruhun bırını ıstıosa bedenın de ıster.ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar