pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beyler bne suikoden oyununu indirdim fakat Suikoden II (PSX)(NTSC-U)(MDF+MDS)__(st.satxadvanced.net)__ indirdi açtıgımda mdf görüyo emülatörde bunu açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Alcohol 120 ile ya da magic iso programıyla açabilirsin.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hmm mdf bir cd-image olabilir mi? önce daemon tools ile cd şeklinde açıp sonra emulatörle oynamayı denesen? daha önce hiç psx oyununu torrent'le indirip emulatörle açmadığımdan sorunun nedir tam olarak bilemiycem[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 alcohol var ama nasıl yapılcagını bilmiyom bide cd-writer istiyomu nasıl yapılacak anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 daemon, alchocol falan bu tür dosyaları açabiliyor bir nevi cd-image gibi bir şey yani, direkt açtırıyosun yazım programı ile, cd image açtırır gibi yani, sonra cd'ye çekiyosun bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 baba cd yazıcı yok bnde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 daemon tools ile cd'ye çekemiyorsun zaten bildiğim kadarıyla cd'ye çekmene de gerek yok. çünkü daemon tools, mevcut "cd-image" dosyasını, bir "sanal cd-sürücü" olarak tanıtıyor bilgisayara. böylece ekstra bir sürücü daha oluyor, o sürücüye de sanki oyunun cd'sini koymuşsun gibi çalışıyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende virtual driver var o bi işe yarar mı ?[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 virtual driver'ın ne olduğunu bilmiyorum ama cd-image dosyalarını daemon tools çok iyi idare edebiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben fable ı cekicektim Fable[1].The.Lost.Chapters_(bt-gm)_(EFnet).torrent die bi dosya verdi mdf dosyası bu bildiiniz gibi bi bpc oyunu bunun için hangi program lazım?[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mdf dosyası değil o. torrent uzantılı, yani herhangi bir torrent clientı ile açıp, gereken dosyaları download edebilirsin. eski topicleri arayarak, torrent ile ilgili konuşulmuş şeylere bakabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ok[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bitlord la yaptım bekliyorum cekmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arklar ben 5 dk dır bekliyorum ama hala okb ile gidiyor yani cekmiyor ne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ADSL kullanıcısı mısın? Öyleysen Torrent portlarını açtın mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sagolun yaptım deamons toolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 adsl kullanıcısıyım da port ları nasıl acıcamı bilmiyorum malesef bi el atın suna pls[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ADSL'inin admin sayfasına gir. Virtual Port kısmına açacağın portları ve yönlendireceğin portu gir. Kullandığın programlara da o yönlendirilmiş portu yaz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 arkadasım cok güzel yazmısın ama bi pok anladıysam surada olem[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 admin e nası giricem? acıcagım portu nereden bilicem? ve yonlenmecek portu nası bilicem?[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Her modemin admin adresi kitapçığında yazar. Bakabilirsin. Her programın istediği port farklıdır. İnternette gerekli bilgiyi bulabilirsin. Hemen her P2P program için, 55.000 ve üstü bir port kullanman iyi olacaktır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar