Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrent

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bne suikoden oyununu indirdim fakat
Suikoden II (PSX)(NTSC-U)(MDF+MDS)__(st.satxadvanced.net)__

indirdi açtıgımda mdf görüyo emülatörde bunu açmıyo
Mesaj tarihi:
hmm mdf bir cd-image olabilir mi?
önce daemon tools ile cd şeklinde açıp sonra emulatörle oynamayı denesen?

daha önce hiç psx oyununu torrent'le indirip emulatörle açmadığımdan sorunun nedir tam olarak bilemiycem[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
daemon, alchocol falan bu tür dosyaları açabiliyor
bir nevi cd-image gibi bir şey yani, direkt açtırıyosun yazım programı ile, cd image açtırır gibi yani, sonra cd'ye çekiyosun bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
daemon tools ile cd'ye çekemiyorsun zaten bildiğim kadarıyla
cd'ye çekmene de gerek yok. çünkü daemon tools, mevcut "cd-image" dosyasını, bir "sanal cd-sürücü" olarak tanıtıyor bilgisayara.
böylece ekstra bir sürücü daha oluyor, o sürücüye de sanki oyunun cd'sini koymuşsun gibi çalışıyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
virtual driver'ın ne olduğunu bilmiyorum ama cd-image dosyalarını daemon tools çok iyi idare edebiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben fable ı cekicektim Fable[1].The.Lost.Chapters_(bt-gm)_(EFnet).torrent die bi dosya verdi mdf dosyası bu bildiiniz gibi bi bpc oyunu bunun için hangi program lazım?[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Mesaj tarihi:
mdf dosyası değil o.
torrent uzantılı, yani herhangi bir torrent clientı ile açıp, gereken dosyaları download edebilirsin.
eski topicleri arayarak, torrent ile ilgili konuşulmuş şeylere bakabilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Her modemin admin adresi kitapçığında yazar. Bakabilirsin.

Her programın istediği port farklıdır. İnternette gerekli bilgiyi bulabilirsin.

Hemen her P2P program için, 55.000 ve üstü bir port kullanman iyi olacaktır.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...