Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level 80 Mage büyüsü (KE)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Adamlar level ı kastırmak icin her şeyi yapıyor artık. Premium alınsın level kasılsın.

[spo1=Bu kadarda olmaz artık.][/spo][signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo

Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 11 Eylül 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
ya bu oyundan bi ss olamaz. ko da böyle bi grafik yok zaten
bir meteorda zaten bilgisayar 5 dakka lagda kalıyo bunda neler olur:D
Mesaj tarihi:
aha çok komik yya bulmular bi tane nükkler bombo resmi koymuşlar üstelik niçindir 80 skill büyüsü fire ball gbi niye blaze ignitin skill listesinde bu adam 80 lvl sen ben de gm im
:D:D:D:D:D[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
ya böyle birşey olması resmen aptallık oLur bence.. zaten adamın manasına bakarsanız bir oynama yok azalma felan yani ve daha büyünün grafikleri görünüyor.eger 80 lvl büyüsünü o attıysa daha 70 80 arası ne büyüler vardır.. cizgi film oynıcak yasda degiLim ben ya.[signature][hline]Name:tovucu
Level:57
Clan:Yeni Clan Aranıyor
Paper Mage Flame/Ice
Srvr:Beramus
Mesaj tarihi:
Bu ne o zaman :)

[spo1=Al sana meteor ]http://img102.imageshack.us/img102/7289/nova70lvl1bw7e05ue.jpg[/spo][signature][hline]Name:tovucu
Paper Mage Flame/Ice
Mesaj tarihi:
daha once patide spoiler koymamıstım ilk oLdu bu tek deneme :) sagol söyledigin icin birdahaki sefere öyle yaparım..[signature][hline]Name:tovucu
Paper Mage Flame/Ice
Mesaj tarihi:
said:
tovucu, 11 Eylül 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
Su anda sazan oLan sensin galiba..

+1(beramustaklere laf yok dark )[signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage
Mesaj tarihi:
Ya gerçek değil tabiki resim.

Senmi sazansın benmi sazanım IQ ölçme testi değilki. Eğleniyoruz alt tarafı. Ben sazan olayım siz tartışmayın :D[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo
Mesaj tarihi:
abi allah etmesin 90 lvl olsa limit 90 dda atom bombası attıracaklar magelere :D:D:D bu ne yaaaaa artık bunu yiyen iflah olmaz heralda :P[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!!
  • Yeni Oluştur...