Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede Bir Sorun.. ( +18 )

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 11 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
Bakire olmayan kızı alıp aile şerefimizi kirletmem !

Yani...Kisiden Kisiyo Degisiyo Iste...Sadece Bir Anket...Gaz Olmaya Gerek Yok...Isteyen Olsun Sorun Yok..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..

[Bu mesaj Netcafe tarafından 11 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 11 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
bekaret kızların kendıne yakışanı giymesidir

Bunu Kacirmisim Biraz Once :D Bu Nedir Ya :D Gulme Krizi Tuttu :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 11 Eylül 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
bakire olup olmaması sizi rahatsız eder mi? diye soru olmaz arkadaşım. :P
ya "bakire olmaması sizi rahatsız eder mi?" olacak ya da "bakire olması sizi rahatsız eder mi?" olacak...

Beni bakire olması rahatsız eder.

Kız o ana kadar bakireyse zati kocasına bile vermez lam kolay kolay :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 11 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
bakire olup olmaması sizi rahatsız eder mi? diye soru olmaz arkadaşım. :P
ya "bakire olmaması sizi rahatsız eder mi?" olacak ya da "bakire olması sizi rahatsız eder mi?" olacak...

Beni bakire olması rahatsız eder.

Kız o ana kadar bakireyse zati kocasına bile vermez lam kolay kolay :D

Hahahaha Diyicek Bisi Bulamadim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bakiresiz kızı alan erkek erkek değildir.

bekaretsiz kiz alan erkek erkek degildir...hmmmm hömmmm peki bisi sorucam bi kizla berabersin...cok seviyosun işin ciddi vs vs vs ...evleniyosun oo mööööyiim gece :D kizin kiz olmadigini anliyosun ( lol bu ne bicim bir cumle idi ) napicaksin..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 11 Eylül 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
Herkes kız arkadaşının ilki olmasını istiyor.
Herkes yeni çıkmaya başladığı kızı düzmek istiyor.
Bu hesaba göre kızların evrim terosine bağlı olaraktan kuku rejenerasyonu gibi bir özellik geliştirmeleri lazım.

Ben Sana Ne Diyim :) Ayrica blackchaos Iyi Abi Ne Kiziyosun Sorduk :D [signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...

[Bu mesaj Netcafe tarafından 11 Eylül 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 11 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
o genelde erkeklere bakıyor

güldüğüm şey düşüncelerin doktor isimleri değil

[Bu mesaj twistedemo tarafından 11 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]

nerden bilicem daha önce bunu meslek edinmediğini?

dikkat etmek lazım biz ailecek hassasız bu konularda çarşafı gösteremeyince ne yapıcaz? Bunları düşündün mü?
Ayrıca ben onun ilki olmalıyım.O kız. ben olmasamda olur erkeğim kaybedecek bişeyim yok.
Kızın var işte.
o yüzden kızlar aklı başında davranmalı[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 11 Eylül 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
said:
twistedemo, 11 Eylül 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
o genelde erkeklere bakıyor

güldüğüm şey düşüncelerin doktor isimleri değil

[Bu mesaj twistedemo tarafından 11 Eylül 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]

nerden bilicem daha önce bunu meslek edinmediğini?

dikkat etmek lazım biz ailecek hassasız bu konularda çarşafı gösteremeyince ne yapıcaz? Bunları düşündün mü?
Ayrıca ben onun ilki olmalıyım.O kız. ben olmasamda olur erkeğim kaybedecek bişeyim yok.
Kızın var işte.
o yüzden kızlar aklı başında davranmalı

Tmm Abi Ama Biraz Sakin Plz...Sende Haklisin Bu Aile Yapisina Gorede Degisir...Kizlarinda Dogru Durmalari Falan Gerekte Biz Erkeklerinde Rahat Durmasi Gerek....Nese Sakin...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

bence değil o çarşafı ailem boş görünce ne olcak ?
rezil olmazmıyım ben.
Ailem karım hakkında ileri geri konuşur etrafta öyle ondan sonra al başına belayı
döv döv bi yere kadar[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

@blackchaos
bence bekaret insanın ruhundadır.O kdr güvenmiyorsan evlenme ztn...Kız gidip diktirede bilir...
Bende evlendiğimi adamın bakir olmasını istiyorum...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

açıkça söliim: ben diodum ki ne rahatsız olacam, hem rahat rahat sex yaparım falan filan.. ama kız arkımla bu olaylara girince ve o bakire olduunu öğrenince ve ilk benle yapınca çok rahatladım.. düşündüm başka biriyle yapmış olsaydı falan die. harbi kötü olurdum ama çok problem çıkarmazdım.. şu an ayrıyız ama neyse :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...