Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post sayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2001'den beri sürekli buradayım (ilk UltimaTR sonra Pepelek sonra Paticik) fakat hala 500 mesaj bile olmamış attığım mesajlar. Rezil bir insan mıyım ben? :)

Not: Valla kişisel bir olay olduğu için buraya açtım :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
Evet rezilsin, git burdan madalyan yok senin vay rezil kepaze.

Şaka bir yana.

Sen ya okumayı tercih etmişsin konulara, tartışmalara yazı yazmamışsın yada siteye az takılmışsın ne okumuşsun nede yazmışsın ;)[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 11 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
Evet rezilsin, git burdan madalyan yok senin vay rezil kepaze.

hehe
noolcak 500 msj ın yoksa madalyamız var boyumuz everest kdr mı hyr.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
Yok ya 4 senedir (kapalı olduğu zamanlar hariç tabi) Neredeyse hergün buradayım; fakat ne bilim böyle boş boş post kasmak hem bana gereksiz geliyor. Hem okumak daha eğlenceli :p
ama artık kendimi rezil hissetmeye başladım ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Mesaj tarihi:
En kısa zamanda post mu kassam, böyle çöp yığını haline mi getirsem buraları. Madalya için her yol mübah mı yoksa?[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Elderon, 11 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
En kısa zamanda post mu kassam, böyle çöp yığını haline mi getirsem buraları. Madalya için her yol mübah mı yoksa?

deil kasma boşver yavaş yavaş olur seninde madalyan[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Mesaj tarihi:
@ReDDoG

Ya olay o değil, madalya için girmiyorum zaten buraya. Öyle olsaydı 4 sene önce başlardım kasmaya :p ama dediğim gibi rezilmiyim neyim ehehe[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
eğer kendini rezil hissediosan
buraya tıkla eve topici açan elemanın üye tarihine ve post sayısına bak.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Mesaj tarihi:
Tamam kendimi iyi hissettim ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
Bu arada bir tanede hakkaten post kasayım :) (Bu mesajla birlikte 500 oldu :p)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
yanlız o eleman okursa yanlış anlamasın.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
Mesaj tarihi:
Yanlış anlayacak birşey yok ortada, alınacağını sanmıyorum.[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
:D. benim de 1 senede 40 filandı az giriodum şimdi adsl gelince tabi adamakıllı yazdm (ama hiç post kasmam) 1.5 senede bu :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Mesaj tarihi:
Tebrikler ederim. İşte böyle bu 700. bu 800. diye saymadığım için açtım bu konuyu zaten :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
Tabi, benimkide başarı :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
said:
Elderon, 11 Eylül 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
Tebrikler ederim. İşte böyle bu 700. bu 800. diye saymadığım için açtım bu konuyu zaten :)

yok yafs ben de kasmam 1 seneden fazla oldu üye olalı ben yavaş yvaş gidiyodu... tpoik vardı baktım 699 yazıyo. ben de 700 diye yazdım nesi var bunun???[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Mesaj tarihi:
Birşeyi var demedim zaten :)
Yanlış anlama olmasın, benim derdimin neden kaynaklandığını söyledim sadece..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
Boşver post most, boş işler bunlar...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Mesaj tarihi:
**ben çok eski üyeyim postta kasmıyorum çok hardcoreum beaaaa**

**bende twistedemoyum çok çok çok konuşuyorum burda da gerçek yaşamda da hmpt**[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
said:
ReDDoG, 11 Eylül 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
eğer kendini rezil hissediosan
buraya tıkla eve topici açan elemanın üye tarihine ve post sayısına bak.

OHAAAAA[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 11 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
Sen ya okumayı tercih etmişsin konulara, tartışmalara yazı yazmamışsın

Evet öyLe yaptım bende :)[signature][hline]Where is the hareket
There is the bereket
Mesaj tarihi:
said:
Elderon, 11 Eylül 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
2001'den beri sürekli buradayım (ilk UltimaTR sonra Pepelek sonra Paticik) fakat hala 500 mesaj bile olmamış attığım mesajlar. Rezil bir insan mıyım ben? :)

Not: Valla kişisel bir olay olduğu için buraya açtım :p

Yok yaw, bende de durum aynı, 700 küsür, aramızdaki farkta WoW bölümünden kaynaklanır büyük ihtimalle..
  • Yeni Oluştur...