Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post sayım

Elderon

Öne çıkan mesajlar

2001'den beri sürekli buradayım (ilk UltimaTR sonra Pepelek sonra Paticik) fakat hala 500 mesaj bile olmamış attığım mesajlar. Rezil bir insan mıyım ben? :)

Not: Valla kişisel bir olay olduğu için buraya açtım :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 11 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
Evet rezilsin, git burdan madalyan yok senin vay rezil kepaze.

hehe
noolcak 500 msj ın yoksa madalyamız var boyumuz everest kdr mı hyr.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya 4 senedir (kapalı olduğu zamanlar hariç tabi) Neredeyse hergün buradayım; fakat ne bilim böyle boş boş post kasmak hem bana gereksiz geliyor. Hem okumak daha eğlenceli :p
ama artık kendimi rezil hissetmeye başladım ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Sosyal ağlarda paylaş

En kısa zamanda post mu kassam, böyle çöp yığını haline mi getirsem buraları. Madalya için her yol mübah mı yoksa?[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 11 Eylül 2005 03:25 tarihinde demiş ki:
En kısa zamanda post mu kassam, böyle çöp yığını haline mi getirsem buraları. Madalya için her yol mübah mı yoksa?

deil kasma boşver yavaş yavaş olur seninde madalyan[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

@ReDDoG

Ya olay o değil, madalya için girmiyorum zaten buraya. Öyle olsaydı 4 sene önce başlardım kasmaya :p ama dediğim gibi rezilmiyim neyim ehehe[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

:D. benim de 1 senede 40 filandı az giriodum şimdi adsl gelince tabi adamakıllı yazdm (ama hiç post kasmam) 1.5 senede bu :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler ederim. İşte böyle bu 700. bu 800. diye saymadığım için açtım bu konuyu zaten :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 11 Eylül 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
Tebrikler ederim. İşte böyle bu 700. bu 800. diye saymadığım için açtım bu konuyu zaten :)

yok yafs ben de kasmam 1 seneden fazla oldu üye olalı ben yavaş yvaş gidiyodu... tpoik vardı baktım 699 yazıyo. ben de 700 diye yazdım nesi var bunun???[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team
Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyi var demedim zaten :)
Yanlış anlama olmasın, benim derdimin neden kaynaklandığını söyledim sadece..[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elderon, 11 Eylül 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
2001'den beri sürekli buradayım (ilk UltimaTR sonra Pepelek sonra Paticik) fakat hala 500 mesaj bile olmamış attığım mesajlar. Rezil bir insan mıyım ben? :)

Not: Valla kişisel bir olay olduğu için buraya açtım :p

Yok yaw, bende de durum aynı, 700 küsür, aramızdaki farkta WoW bölümünden kaynaklanır büyük ihtimalle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...