Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AV'de Başı Boşluk

Qui

Öne çıkan mesajlar

USF peşinde koşturduğumdan devamlı girip çıkıyorum. Hatta bu aralar başka bişey de yapmıyorum. Devamlı girip çıkınca bazı şeylerin farkına varıyor insan.. Yurdum insanına koyun derdim ama düzeltiyorum: Allahın modern İsveçlisi de koyun. Dünyam insanı koyun!

İşte size tipik başı boş AV senaryosu: (Horde olduğum için bu tarafı yazıyorum ama başı boş ally de farklı değildir)

- Horde oyuna girer. Yarısı IB'ye ve meydana, diğer yarısı önceki raid'den kalan item'ları vermek üzere base'e koşar.

- 25dk boyunda insanlar "inv plz omfg" "invite ffss" "inv noob1!!11!" diye bağırır. Ortada raid grubu yoktur.. Sonunda 8 kişi ayrı raid grupları açar ve bir o kadar dağılınır.

- Eğer biri insanları yönlendirmez ise başlar ortada evcilik oyunu. Bu grupların gücüne göre 6-7 saat ile (yaşanmıştır) 5 dakika arasında değişir. Birileri "MOUNT UP AND DO BİLMEMNE" diye bağırmadığı için (yada bağırsada) çata çuta ölüp koşulur devamlı..

- Arada insanlar "PLEASE RETURN OMFGZ ROX, ONLY 234 REP LEFT!!11one1! diye bağırır..

- Yine çok sık olarak IB şu şekilde kaybedilir: Birisi "AN ALLY GROUP HEADING TO FW!" diye bağırır ve 40 horde üyesi 3 kişilik ally grubu için geriye koşar..

- Sonra horde'un yeterince salak olduğu senaryoya göre ally IB'u alır ve horde'un koşma mesafesi birden uzadığı için 1 saat ile 5dk arasında değişen bir süre içinde FW gy'a kadar gelinir. Yine 1 saat ile 10dk arasında değişen bir süre sonunda FW gy kaybedilir.

- Bu esnada FW gy'a ally akın ettiğini görenler çıkmaya başlar, yeni gelenler "AV1 sucks" diyerek başka bir AV'ye girmek üzere çıkarlar.

- FW gy kaybedilince birileri başlar "all /afk!!!" diye bağırmaya. 1 saat içinde 40 ally ve 25 horde olur instance.

- 1 saat civarlarında bir oyalanma sonunda bir zeki "ALL TO BELINDA OMFG ROXXOR!11!!" diye bağırır. Herkes son honor bonus için belindaya koşar. Belinda ölür, bu esnada alliance kazanır..

Bu esnada sayıları 6-7'yi geçmeyen insanlar arkada kalan ally gy'lara akınlar düzenlerler ama asla devamı ve destek gelmediği için kısa sürede kaybedilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

av ye giren insanlarin bi cogunun derdi sadece reputation oldugu için cok fazla organize olunmuyor. Açıkcası bende cogu zaman yapacak bısey bulamadıgım zaman av e gıdıyorum ve dogrusu organize olabilmek için kafa patlatmak yerine en son graveyardda dertsiz tasasiz pvp yapmak cok daha cazip geliyor. Av de başarılı olmak için özel toparlanan raid gruplari var onun dışında cok bi başarı beklememek lazim :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon
Sosyal ağlarda paylaş

dahada göremeyiz büyük ihtimal çünkü hiçbi oyuna 40 vs 40 başladıgımızı görmedim bende, direk yarı farkla başlanan bi av de ilk base ler gittimi uğraş dur kimsede gıçını kasıp bişiler yapmadıgından sonumuz malum. allyda da sağolsun herkes almış eline bi unstoppable force allah ne verdiyse artık ;)[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 11 Eylül 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
dahada göremeyiz büyük ihtimal çünkü hiçbi oyuna 40 vs 40 başladıgımızı görmedim bende, direk yarı farkla başlanan bi av de ilk base ler gittimi uğraş dur kimsede gıçını kasıp bişiler yapmadıgından sonumuz malum. allyda da sağolsun herkes almış eline bi unstoppable force allah ne verdiyse artık ;)

Biz İllidan'da bunun tam tersini yaşıyoruz. :([signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

senaryonun boyle olmamasi icin warsong'da horde tarafi Finalcut (iyyyk hic sevmem) isimli bi oyuncu tarafindan organize edildi. adam 40 kisilik raid grubu kurarak giriyo av'ye. eksikleride icerde tamamliyo genelde. onun oldugu instance'ta herkes onu dinlemek zorunda ki kazanilsin; uymayan direk raid'den atiliyo zaten. sayilari dusuncede toplu halde cikiyolar. karsilasmalar genelde 1 saat suruyo ve adamlar catir catir kazaniyolar duzenli olduklari icin.

buna karsilik ally'lar da onlar yaptiysa biz de yapariz diyerek ayni sekilde 40 kisilik raid yapmaya basladi. tabi biz tam duzgun cekisme olacak derken Finalcut abuzerligini konusturdu. bu karsilasma 1 saatte bitmeyecegi icin iki grubun arasinda yapilan anlasmaya gore birbirileriyle savasmiyolar. bi grup icerdeyse digeri cikiyo ki iki taraf da rep kasabilsin...

bliz.'in sanirim su ana kadar kestiremedigi tek nokta cikti (yani boyle olacagini sanirim tahmin etmemislerdi) oyun pvp eglencesinden biraz uzaklasip, item bulma/toplama savasina girdi. yani amac esya toplamakla pvp yapmak arasinda gidip geliyo ne yazik ki. sanirim yeni bi olaylar getirip yine normal sekline sokacaklar oyunu.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

3 gunde anca 6 kez gırdım.daha 1 kez kazanabıldım. daha basşta millet koşmuyor ilk horde mezarına gıcık oluyorum. bi gidiyorum 4 kişiyiz sonra wipe :)

anam ağladı köprüde savunma yapmaktan[signature][hline]LVL 59 human paladin burning legion
Guild - Buried Innocence

BL deki BRONZE BAR cınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burning legion da bu olaylar her saniye oluyor 51 lvl paladınde bıle unstop. force war siz düşünün bence direkt olarak av haritası buglu stoneheart koskoca bir bunkler graveyard + guardlar yanyana bızde sadece iceblood war napalım hordun yerleşimi çok dağınık istesende stoneheartı alamıosun ... alsanda ip grave yardla onların keepi arasında köprü yapmışlar sağdan soldan aoe giremiosun horde ın base i ise apaçık ortada gelen geçen giriyor[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Burning Legion da gerçekleşen hadise:
Alliance tarafı: İpini koparan buradadır, millet av sırasına gidip instance larda gezer, nereden baksanız lvl 50 üzerine insanların % 60 ı(lvl 60 ta bu oran %80 den fazla haliyle) bu durumdadır. Açık av sayısı 1 dir çünkü horde tarafı böyle değildir. Neredeyse 1 guildten 15 kişi aynı av ye girebilmektedir. Av açılır, 100 tane invite mesajı yağar, akabinde ilk 10dk felç olur, "Stonehearth Bunker is taken by horde, bla bla" yazısı görünür, akabinde graveyard ta kaybedilir iş köprü savaşına kadar gider, horde hep aynı taktiği yapar ama alliance ilk saldıran warrior un cesedini lootlamaktan aoe yapan mage e dmg bile vermez(9 kişiyi novalayıp aoe atan mage e o 9 kişi hiçbişi yapmadı geçen gün) verse bile arkadaki healer heal eder tabii kimse healer a bakmaz. Haliyle "Horde wins".
Birde başlangıç kötü olunca afk moduna geçenler var onlardan hiç bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

madem surekli oynuyorsunuz kendi cevrenizi ve takiminizi niye edinmiyorsunuz ? rastgele takimlarda yasanmamasi imkansiz seyler bu anlattiklarin .

kaliteli oyuncular bir sekilde birbirlerini buluyor . biraz girisken olunca oluyor gozlemledigim kadariyla . kaliteli oyuncular var bl de .
Sosyal ağlarda paylaş

Benim girdiğim saatlerde (hafta içi giremiyorum) giren bir kaç kişilik bir grubum var aslında. "Falanca yere raid yapalım, şurda toplanın" diyorum. Gelenlere baktığında hep aynı insanlar. Ama yeterince sık giremediğim için 4-5 kişide kalıyoruz. Şuanda bir guild'im olmadığı için de pek fazla artmıyor malesef. Haklısın tabi..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]
Sosyal ağlarda paylaş

Qui ally larde pek farklı değil yani,
Oyun ortada zorluyoruz yada IB yi almış FW yi almaya çalışıyoruz korrak korrak pls korrak , lets do korrak (bunu diyen level 51-52 adamlar , ki korak a vuramayacak tipler). Onları engelleyip raid e devam etmek tam bir baş ağrısı. Horde base ini aldığımızda korrak yapıyoruz mecburen bunu yaparken belindayı bile kurtaramıyoruz çok komik yani. Hatta bi kere öyle birşey olduki 25-30 kişiyle horde 2 gy 2 tower birde belindayı öldürdü hatta stormpike ı alıp bizim üsse saldırmaya başladılar. Bizim bir gurup savunmaya çalışıyor, 2-3 tane leecher var herzamanki gibi sadece durup reputation emiyor, 2-3 kişi mobları farmlıyor, 15 kişi korrakla uğraşıyor, geri kalan zavallılar üsde generali öldürmeye çalışıyor falan... tam acınası bir durum yani...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Saol teklif için, düşünmüyorum şu anda :)

Korrak hikayesini yazmadım oraya aslında ama official forumlarda okudğum kadarıyla çok süper muhabbetler dönüyormuş :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
Sosyal ağlarda paylaş

bende korrak diyince bagırıp çagıran tiplere kıl oluyorum valla :p tamam sen av yi yalayıp yutmuş olabilirsin ama bu quest i yapmak istiyen biton insan var reward ları için ve bu kişilere güzel bi dille ne yapılması gerektigi söylenir olur biter . . .[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...