Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriora dair sorular

Suark

Öne çıkan mesajlar

Tam olarak bilemiyorum Cuce Frost-Armor'u, okuduğumda onun da sanki diminishing olduğunu görmüştüm.
Ama son 3 aydır toplasan 3 kere duel yapan, 2 kere AV'ye giren bir mage ile konuşuyorsun :)

Tabi fireball atılabilir ama 3.5 saniye cast uzun biraz duel için, öyle değil mi?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs

[Bu mesaj Gangren tarafından 10 Eylül 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 09 Eylül 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 09 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
onun disinda warrior'lar cok fazla tuslarla oynamaz, belli basli hareketleri vardir, farkli combolar yapamazlar (builde gore degisir)..

Hmm? Hangi oyun bu?

rage gelene kadar bir tusa 100 kere basmaya parmak dansi diyorsaniz o baska tabii. aksi halde bu oyuna world of warcraft deniyor..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 10 Eylül 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
said:
zlorwf, 09 Eylül 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 09 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
onun disinda warrior'lar cok fazla tuslarla oynamaz, belli basli hareketleri vardir, farkli combolar yapamazlar (builde gore degisir)..

Hmm? Hangi oyun bu?

rage gelene kadar bir tusa 100 kere basmaya parmak dansi diyorsaniz o baska tabii. aksi halde bu oyuna world of warcraft deniyor..

Warrior kullanmadıgın ortada,anlamıyorum neden bilgi sahibi olmadıgınız bir class hakkında yorum yapıyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

warrior oynaması en zor classlardan biri :) level 55 warriorum var ve rogue oynadıktan sonra baya zor geliyo. ayrıca tuş kullanımı en fazla olan class bence[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ben cevabımı aldım,kapışmayın =).
çok saolun[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 10 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Ebayde fiyatlar nasıl mikado?
Not: 60 alsaydın bari.

Sana "lol" deyip burdan kacmak lazim.. Ne zaman buraya gelsem kesin boyle biriyle karsilasiyorum, sansima kustum..

uo muhabbetine donecek bu, "10 senedir oynuyorum, varmi benden krali" diyordum sen ciktin.. kralsin..

/golfclap
/bye

Lvl 45 Ebayed(!) Warrior[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sen de halt etmissin.

Parmak dansi olmadan oynayan warriorlar da var tabi, ama söyle oluyor o durum.

Yakin bir arkadasim UBRS'te, tek warrior var ve bu salagin yüzünden paso ölüyorlar. (biliyorsunuz BL de bi ara -gerci hala var- warrior kitligi vardi). Adama artik USE TAUNT diye bagiriyorlar raidden milyonlarca defa. Heriften gelen cevap: "Taunt?"

Ilk sokun ardindan birkac soru daha soruyorlar ve anliyorlar ki adamda sadece battle stance var : ) Korku filmi gibi[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 11 Eylül 2005 03:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hyperx, 10 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Konu açılmışken bende yazayım.
Gecen warsong da trashblade ile rank14 itemlere sahip warlock a 1000 vurduktan sonra one hand kullanmaya karar verdim.
Krolblade mi yok axe of deep woods mu ne dersiniz.

1hd neden geçiyorsun 3k vurmaktan dahamı iyi sence -,-
Sosyal ağlarda paylaş

@ mikado

Bir önceki mesajım da söylemişim zaten keşke 60 alsaydın diye. Belki de, 60 almışsındır, oda adamın alt charıdır. Her ne olursa olsun sen tuşlara basmayan bir warrior olarak buraya gelip, warrior hakkında ileri geri konuşmamalısın. Önce karakterini oynamayı öğren.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rebelution, 09 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Dmg dealer olamazsın pek ama solo takılıcam diyosan 2h kullanmalısın.

Katilmiyorum Misal bizim mc raidlerinde atiyorum mageler roguler misal 1 milyona yakin dmg verirken
bi warriorumuz var magelerin roguelerin her zaman 2 kati dmg yapiyor dmg meterde.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 11 Eylül 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 11 Eylül 2005 07:58 tarihinde demiş ki:
@ mikado

Önce karakterini oynamayı öğren.

/golfclap

Learn how to play ur class noob!

said:
Penthesilea, 11 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
Abi sen de halt etmissin.

Parmak dansi olmadan oynayan warriorlar da var tabi, ama söyle oluyor o durum.

Yakin bir arkadasim UBRS'te, tek warrior var ve bu salagin yüzünden paso ölüyorlar. (biliyorsunuz BL de bi ara -gerci hala var- warrior kitligi vardi). Adama artik USE TAUNT diye bagiriyorlar raidden milyonlarca defa. Heriften gelen cevap: "Taunt?"

Ilk sokun ardindan birkac soru daha soruyorlar ve anliyorlar ki adamda sadece battle stance var : ) Korku filmi gibi

Haha bizede boyle cinli bir adam denk gelmisti, ama bahsettigim bu degil.. Build'e goren degisen taktiklerden yola cikarak bence warrior adam tuslarla fazla oynamaz, yada kimilerinin atladigi gibi tuslarla en cok oynayan class falan degildir.. Arms/fury giden bir adamla fury/arms giden adam arasinda tabiiki degisiklik olacak ama; warlock, hunter ve mage gibi classlari dusundukten sonra 2 stance degistirip iki ability kullanmayla parmak dansi olmuyor.. En azindan bana zor gelmiyor, alistigim icin belki..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 11 Eylül 2005 04:31 tarihinde demiş ki:
said:
Hyperx, 10 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Konu açılmışken bende yazayım.
Gecen warsong da trashblade ile rank14 itemlere sahip warlock a 1000 vurduktan sonra one hand kullanmaya karar verdim.
Krolblade mi yok axe of deep woods mu ne dersiniz.

1hd neden geçiyorsun 3k vurmaktan dahamı iyi sence -,-

Tabiki değil.Ama elinde kalkan olmasınında birsürü avantajı var.[signature][hline]Yzctr:HumanWarrior
Silvermoon
BattleHymn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 11 Eylül 2005 08:49 tarihinde demiş ki:
said:
Rebelution, 09 Eylül 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
Dmg dealer olamazsın pek ama solo takılıcam diyosan 2h kullanmalısın.

Katilmiyorum Misal bizim mc raidlerinde atiyorum mageler roguler misal 1 milyona yakin dmg verirken
bi warriorumuz var magelerin roguelerin her zaman 2 kati dmg yapiyor dmg meterde.

One hand weaponlamı?[signature][hline]Yzctr:HumanWarrior
Silvermoon
BattleHymn
Sosyal ağlarda paylaş

@mikado (edit: yazmamışım o.O)
Tactical Mastery almamış ve stance dance yapmayan bir warrior için doğru olabilir söylediklerin ama bu warrior zaten 1/3 warrior olduğundan pvpde pekte bir işe yaramaz..

Ama bu dediklerimi yapmış bir warrior; değil defalarca basmayı, MS dışında birden fazla basmıyor aynı tuşa. MS için bir kaç defalık ragede zaten 1v1'de birikmiyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir]

[Bu mesaj Qui tarafından 11 Eylül 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Onemli olan warriorin cok tus az tus kullanmasi degil bence. Warrior oynayan birinin cok seri ve pratik biri olmasi lazim.

Ozellikle BWL gibi bir instanceda Bosslari oldurmek 80% warriorlara 20% diger classlara bagli. Vael - Firemaw - Ebonroc (suan a kadar gorduklerim) en az 3-4 tane Tank gerektiren vede bazi durumlarda 1-2 saniye icinde Tanklayan kisinin degismesi gereken bosslar. Bu durumlarda hantal oynayan bir warrior, agroyu almakta gec kalip tekrar yerini alamayan warrior var ise "It's over".[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp dede aynı çok tuş kullanımı gerekiyor bence özellikle hamstr~ve bilimum yavaşlatma efektlerinin kullanımı çok fyadalı oluyor.Bence bu şekil,dmg vermeye çalışan bi warriorden daha faydalı oluyor pvp de.[signature][hline]Yzctr:HumanWarrior
Silvermoon
BattleHymn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...