Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Şimdi ben açılmış başlıkları okudum ama beni yeterince aydınlatmadı. Şimdi ben warrior açmayı kafama koydum. Çunku,druid den sonra farklı bir hava katar diye düşünüyorum. Daha fazla tuşla uğraşmak,kapışmada daha fazla efor sarfetmek gerekiyor anladığım kadarıyla. Geçen bir video indirdim,resmi bir server değildi[sprit karısı ortada duruyordu] adam çat çut üstüste critler atıyor 600-800 vuruyor paso.Şimdi dedim bu abartıdır yoksa herkes warrior alırdı shaman mantığı ile.Mümkün değil dimi böyle bir şey? Birde kalkan sadece tank olurkenmi kullanılmalı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dmg dealer olamazsın pek ama solo takılıcam diyosan 2h kullanmalısın. Talentlara göre konuşursak 2h Axe en iyisi çünkü değişik silahlar üzerine talent alabiliyorsun. Bunlar Axe, Sword, Mace, Polearm specialization ( böle yazılmıyodu dimi bu) adlı talentlar ve değişik artılar sağlıyo. Mace mesela stun şansı verirken sword parry şansını arttırıyo. Axe ise crit şansını arttırdığı için en işe yarayanı o. Ha dersen ki ben talentlarda Arms/ Fury'yi bırakıcam guildimin tankı olucam o zaman güzel bi kalkan ve 1h silah bulman lazım. Kalkanların sağladığı dmg azaltma yüzdesi çok yüksek dolayısıyla bir protection warriorun vazgeçilmez eşyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 peki kalkanla kapışmaya girilse olmazmı?Buyu bozma ozelliği vardı sanırım ben heal atıyorken adam kafama yapıştırmıştı bitane.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Daha fazlada vurur warrior ama vurması bi ölüm bi kez melee'sin ve Wow'da paladin dışında herkezden kite yiyosun nerdeyse kacınılaz olarak. maşallah kite manyağı bi oyunumuz var. Öle cat cutda vuramıyosun genelde heleki ilk atağını misslersen rage isterem rage isterem diye kıvranırsın ortalıkta beklersin diğer atağı 3.60 saniye cunki heavyhander+mortal pvp için nerdese tek adam gibi build. hem baba baba critleyip hemde cat cut vurmak istiyosan 2h alıcaksın arm/fury ile mortal strike calışacaksın. Ha bana sorarsan 1v1'da furry derim hala imp intercept imp execute ve flurry yuzunden, milletde hala bana guler ama karambolde kesinlikle 1-2 saniye içinde charge+attack+mortal hala rage varsa berserker ww ile vereceğin zarar korkunc oluyo, ama işte genelde bi tek karambolde oluyo bu dediğim gibi kite lana kitel'lana bi hal oldum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 shield bash'dan bassediyosun, shiedl başş kullanmak için elinde kalkan olması gerek doru ama pummel diye bişeyde var berserker stancede kullanılabilinin shiedl bash daha az sure etkili kalıyo (hani aynı school buyusunun yaptırmama geyiği varya) ama kalkan gerektirmediği içn benim tercxihim pummel ha kasarsın macro yaparsın iki tek tuşla kalkanı alıp shiedl absh yapıp silahını eline geri alırsın ama gerek yok =) heleki yenı patchden sorna oyuna weapon cooldown'lar gelicek ondan sonra hiç gerek yok. Kalkanla pvp yapılır yapanlar var ama komik kacıyo 2h heavy hander'ın yanında verdiği dmg[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 artık shieldlı warriorlar görmeye başladım AV'de bol bol. yine sağlam vuruyolar ve baya zor ölüyolar. uygun talent buildiyle çok güzel dmg dealer olabilirsin. zevklidir warrior :) enrage gibi muhteşem bi talant var mesela. fury talent gidip dual wield oynarken sürekli critleyip bütün combatı flurry açık geçirmek inanılmaz eğlenceli :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 09 Eylül 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bayadır var onlar bazen bende kalkan cekip dalıyorum verimli oluyo sonucta gidip 20 adamıda oldurucek değilsin =) git dal dayan heal al senın mage'ler warlocklar aoe calışsın o karambolde hunterlar iş gorsun. En tatlısı charge edip berserker'a gecmek ww atmak berserker rage acıp howl atmak (daldığın gurup miss gibi yavalşıyo aorleri daha baba yiyolar) sonrada en yakın cloth öldürmeye calışmak haliyle. Aslıdna en muhteşemi iki warrior'ın aynı anda birbirine charge etmesi a noktasındaki war b deki war'a charge ediyo b dekide a dakine charge ediyo ikisi yerdeğiştiriyo arada birbirlerine vuruyolar ve 1s stun oluyolar tam bir anim sahnesi. böle arkaları dönükbirbirlerine falan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol evet geçen başıma geldi. Dönüp arkamızı girdik birbirimize. Sonra sopayı yedim gerçi :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 mage haric warrior'u kite yapabilen class yok onu soyleyelim ilk once.. onun disinda tek adam gibi build arms/fury deil.. dual wield bir warrior herkesten daha cok dmg verir ki, nitekim buna bir cozum bulunmaya calisildigi soylenmisti yapilan bir interview'de.. (fix degil, sadece warriorlari fazla etkilemeden, yani eski gimp hallerine geri goturmeden duzeltmek).. onun disinda warrior'lar cok fazla tuslarla oynamaz, belli basli hareketleri vardir, farkli combolar yapamazlar (builde gore degisir).. sorularina cevap buldun sanirim kardes..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burner Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ya warrior lada bildiğin dps olur, blizz boşuna yazmamış "Item dependant class" diye. Eee gearlara göre değişir, varsa adam gibi dps gearın; olurun. Gel gelelim video ya, bi kez o adam 2h mı yoksa DW mi, fury based DW warrior düzgün gearla öyle göz yaşartıcı critler atar. US forumlarında bir DW warriror yazmıştıki aklımda kaldı "Double missess makes me cry, Double critts makes u cry ". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yeni geldim okudum,Çok saolun beyler.Yalnız kite ne ?=)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: mikado, 09 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki: onun disinda warrior'lar cok fazla tuslarla oynamaz, belli basli hareketleri vardir, farkli combolar yapamazlar (builde gore degisir).. Hmm? Hangi oyun bu?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 31 arms/20 fury. dmg yuksek bir wep alacaksin (tuf), charge rend ms ww execute ftw :P tactical mastery olmadan, impale olmadan, hele hele ms olmadan bir warrior olmaz olsun ;p[signature][hline]nerf shamanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kite , vurup kaçma anlamına geliyor. bu arada warrior oynamayı kolay sanan bi rerollasın ya. vallahi rerollasın yani. taktikler bol , özellikle grup pvpsinde warrior çok önemli.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: mikado, 09 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki: onun disinda warrior'lar cok fazla tuslarla oynamaz, Bu doğru değil malesef. Oyundaki en fazla parmak dansı gerektiren class'lardan (belkide en fazlası) biri.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben shield gorursem direk en saldirimi yapyıtroum taba basıyorum ya gitsin baskası urassın shieldli warriorla ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 prot olup shield alirsan baya saglam olusun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1-Iyi bir Ms warrior Dmg/Dps siralamasinda Rog dan sonra 2.gelir. Tabi ki bunu overall olarak dushunmek gerekiyor. 2-Oyundaen fazla tusa basmasi gereken en hizli olamasi gereken class warriordur. ve kite yer lafina katilmiyorum. Warriorun snare i dim return almaz ve en kuvvetli snarelardan 1 tanesidir. Insant vurulur cooldownu yoktur. %15 ihtimalle de adami immob eder.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 10 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet hamstring super bi skill hatta bana sorasanda oyundaki en baba slow effectlerinden biri, ama bi miss ederse vah haline tek şansın intercept kalıyo, ki ben cöldeki bedevi olduğum için ikinci hamstring'i ve hatta stun suresindeki 3. hamstringi de misslediğimi bilirim, Neyse ben hala wow'daki herkezin fazlasıyla slow efectine sahip olduğunu dülşünüyorum. (bu arada range'in dışında kalırsa eleman howl'lada snare edersin secenek cok ama 2,5 10 2,5 gidiyo rage'ler)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cüce naptin paladinler aglicak abi simdi ühü[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paladinlerim yok tamam ama diğerliernin var =) Ulan yıllarca UO oynadık bi kılım snare sız kitesız.... Hep Daoc'un sucu bunlar ordada kağnı gibiydim hep[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Oyundaki en süper slowing skill bence Crippling Poison ve nedense Diminishing deil =/[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh diminishing olsaydı bide :) hamstringin suresi mi kısalıyor vurdukca ? :) zaten 1.7.0de crippling poison resistlenebiliyor artık[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok daha uber hamstring cunki absorb edilince cirpling posion calışmıyo bildiğim kadarıyla dmg vermek gerekiyo calışması için ama shiedl mana shield uzerinden hamstring ata biliyosun ve cleans'le kalkmıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oy iimiş ozaman o =).. Bide elf açıcam bi sakıncası yoktur herhalde? -lutfen taraflı yorum yapmayalım [cuce =)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar