Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ard arda freeze trap koyma ?!?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Çektigim bi hunter pvp vıdeosunda adam frz trap la baslıo adamı oraya cekıo donup kalan adamdan uzaklasıo 3-4 sanıye sonra war dan cıkıo ?!?! tekrar trap koyuyo ardından adama aim atıo adam aptal oluo tekrar huntera gelıo ve gene trap e yakalanıo eheh sonra adam uzaklasıo gene 3-4 sanıye sonra war mode dan cıkıo gene patlatıo bu nasıl iş ? bug falanmı var war dan bu kadar kısa surede nası cıkıo ? bide 15 sanıye trap cd lerı ama adam catır catır koyuyo yaklasık 9-10 sanıyede bir ? http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5812[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter kosarken (esc basıp ) targeti iptal ediyor, war moddan cikiyor targeti iptal edince, ondan dolayi gene koyabiiyorsun trap, Oyunda vardir bu bugmudur degilmidir bilemem tabi .
da nerdeyse her hunter kullaniyor bu olayı[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu her hunter yapıyo ve esc ye flnda basmyo biraz mesafe açınca kendiliyinden combat da ncıkıyo ve ayrıca 3 trapstan sonra ımune oluyo ve ilk traps 2 sec 2. 10 sec 3. 5 sec dir yani onu her hunter yapıyo ben paladin duellolarımda 10 tane koydugumu bilirim yani bug fln deyil hep var 3. den sonra ımune olur bi süre koyamıyosun ölü taklıdi yapıp combattan cıkabiliyosun:D
Sosyal ağlarda paylaş

5 sn yeden fazla deılmıydı ya deıstımı bu olay aklımda daha uzun bı zaman sonra cıktıgı kalmıs eğer öğle ise ben bu oyunu nası oynuorum anlamadım release la basladık bi bok bilmioruz veya takip etmiyoruz şeye benzedı bu defanse skillinin parry chance block chance yukselttıgını bılmeyen warriorların haline :) bi ara sorar dururdum / bu arada trap korken zıplarsak aynı anda gostermıo eğilme animasyonunu macro ayarladım trap atarken zıplıo otomatik güzel oldu tavsiye ederim

[Bu mesaj n3mrut tarafından 11 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı taktiki kullanırımki güzel oluyo combattan çıkar çıkmaz automatik alışmışım trap atıyorum. frost trap attıktan 5 sn sonra tabii kaçarken(adam trapte) 2.yi koyup aimed atma vaktin oluyo adam gelio giriyo bi daha sonra aynısı yine yine yine istedin kadar yaparsın bi şey olmuyo[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 11 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
fd disinda, pvp'de 5 saniye rakip sana sen rakibe dokanmazsan combattan cikiyorsun

5 den fazla o olay yoksa ben kacan adama durmadna charge ederim yamulur hatta cokd aha fazla ben 20 dakka adam kovaladığımı bilirim =) rangele ilgili bi olay o sanırım[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

stealth cooldown'undan, yada blind attigim zamanlardan biliyorum 10 saniye dolmadan combattan cikiyor ve (blind orneginde mesela) tekrar normal bir sekilde stealth'e giriyorum

hatta su da vardir gouge yaptiginda attack kapanir, normal gouge 4 saniyedir, imp gouge talentiyla 5.5 saniye olur, bu sayede gouge atip stealthe girdigim zamanlar da mevcuttur...

edit: okudum diyecektim nerde okudugumu unuttugumdan kaynaksiz kicimdan sallamayayim diye once bir arastirayim dedim... aha buldum:

3.2 Restealth in PVP Combat with out Vanish
Some of a Rogue's most powerful moves are their opening moves. During PVP Combat it can turn the tide of a fight to be able to get an extra opening move on an opponent. To do this you cannot attack or be attacked for 5 seconds. Use Sprint / Gouge / Blind and Kidney Shot to create these opportunities. Kidney Shot is less desirable as you should be attacking your opponent while they are stunned but it is viable if you are just trying to escape after realizing the fight is not going in your favor.
[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"

[Bu mesaj HellHound tarafından 11 Eylül 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...