lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 su anda 3 server online ve denedim girebilior !! yavas yavas geliopr diğer serverlardad !! her yenileyişimde 1 server gelipr !! hayırlı olsun !! :P[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hurraa ekmek çıktııı...[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saol anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 deniyormmm[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi numara yok bea gene aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi login acık sanırım [signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 off be !! oyuna 1 dakkalık giriş yaptım 1 kişi bile yoktu .... direkt dc olduım :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Birden sevinmiştim boşa çıktı yine:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben oyunu sıldım pc den ama :( ark dedı patch de sorun var anında sıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Offline Cypher 2 Offline Diez 1 Offline Diez 2 Offline Xigenon 1 Offline Xigenon 2 Offline hala aynı :([signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ewt olm oynadıgın baska oyun olmasın benıde heycanlardındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hay senin ben :) ulan nası gaza geldım bılıyomusun .. su bardagını yere doktum ulan annem azıma edıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok bea czde dc olmustum pianada dogdum elmorad castlede 10snlik bir bakıs ... ve ardından gelen bi buton :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nasıl giriyor ya girmiyor işte sinir oldum şimdi[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: deftonez, 11 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki: hay senin ben :) ulan nası gaza geldım bılıyomusun .. su bardagını yere doktum ulan annem azıma edıyodu zhauhahuuha koptum bunda :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şaka yapmışlar :D[signature][hline]Nick : SpeCial Clan : UPRISING Job : asasian (Pıçakcı) LvL : 6x NP : 105xxx Server: Diez (human) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler sadece ares 2 onlıne http://www.knightempire.com/server/stats.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yok sadece login sunucusu açılmış :D Sırayla diğerleri çıkar belki.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende ares 2 online yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ares 2yi denedim connecting. please wait ares 3 halen full gözüküyo bu nasıl iştir yaa bizde girmek istiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya yalan o. denedim ben hepsini. hala deniyorum. yaklaşın 13 saatten beri. girmez bi kaç hafta[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 muhahahaa işte buda son durum ama girilmio:( Server Status LoginServer Online Ares 1 Online Ares 2 Offline Ares 3 Online Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Online Cypher 2 Online Diez 1 Online Diez 2 Offline Xigenon 1 Online Xigenon 2 Offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben yatıyorum ama :D hade ii geceler benım yerımede oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ühühü ben oynayamamki :( sabah erken kalkmam lazım 11 de yataktayım ühühüh :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar