amon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu topic artık ne kadar haber topici olsada bişey anlatcam....istanbul ve tekirdağdaydım bi haftadır...şimdi hatta istanbuldayız.neyse öğleyin kayıt işlemlerini hallettik bissürü kişiyle öpüştük (yanaktan) tokalaştık falan...halamlara giderken haydarpaşanın yanından geçtik bende tutturdun trene binceeeeeeeeeem!!! diye bağırmaya....annemler olur falan dedi biraz zorlayınca...soona eve geldim bissürü tren hikayesi faaln duydum ilk defa trene bincem falan dedim....istasyonu aradım...:...ve hüsraan...gideceğim hatta boş koltuk yoktu....yıkıldım....depresyona girddim.....öleceeeem!!![signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla interrail boyunca bol bol bindim trene ve en kötüleri türkiyedeydi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Estel_Anorien, 11 Eylül 2005 16:46 tarihinde demiş ki: valla interrail boyunca bol bol bindim trene ve en kötüleri türkiyedeydi. interrail nasıl ya. Rahatmı ? Bende gitmeyi düşündüm ama :S. Zor olmuyomu. Yorulmuyomusun v.s. v.s.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: amon, 11 Eylül 2005 16:43 tarihinde demiş ki: halamlara giderken haydarpaşanın yanından geçtik bende tutturdun trene binceeeeeeeeeem!!! diye bağırmaya....annemler olur falan dedi biraz zorlayınca... pardon da yaş kaç? ne biliyim 8-10 yaşındaki kişiler yapar normalde böyle :-P "anneciğim ben de trenle seyahat etmek istiyorum, bir ankara gezisi yapıp gelelim mi?" desen, ankaraya gelip gezsen felan. daha iyi olurdu bence :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 otobüs rulez.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vala ben bi kere bindim, çok zevkli bişey olduğunu söyleyemicem yani. ama 2-3 arkadaş varsa , muabbet falan zaman geçer. burdan konyaya gitmiştim ben trenle kapadokyaya gitmek için, ama olay yataklı falandı bi 15 saat falan sürüyodu galiba (sallıyoda olabilirim).[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arıza mısın[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tren acayip zevkli bişey ya çufffffff çuffffffff yapıo böle anne çuf çuf diyosun olduğun yerde çuf çuf diye zıplıon böle raylardan dönüo falan çok zevkli bişiy tren ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 interrail ilk giden için ölümdür o sallanan trenler kabustur[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ata bin daha iyi bence trene binip napıcan hiç bi zevki yok[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: diablotg, 11 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Tren acayip zevkli bişey ya çufffffff çuffffffff yapıo böle anne çuf çuf diyosun olduğun yerde çuf çuf diye zıplıon böle raylardan dönüo falan çok zevkli bişiy tren ya Doğu Ekspresine binde gör. Ankaradan sonra elektrikle de gitmiyor. Kömür kullanıyor.. Biri 31 biri 33 saat olmak üzere 2 yolculuk yaptım, ikisinde de indiğimde artık bir arap vatandaşıydım ten rengi babında..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 11 Eylül 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben hic trene binmedim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: MartinLGore, 11 Eylül 2005 21:14 tarihinde demiş ki: said: diablotg, 11 Eylül 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Tren acayip zevkli bişey ya çufffffff çuffffffff yapıo böle anne çuf çuf diyosun olduğun yerde çuf çuf diye zıplıon böle raylardan dönüo falan çok zevkli bişiy tren ya Doğu Ekspresine binde gör. Ankaradan sonra elektrikle de gitmiyor. Kömür kullanıyor.. Biri 31 biri 33 saat olmak üzere 2 yolculuk yaptım, ikisinde de indiğimde artık bir arap vatandaşıydım ten rengi babında.. uhauhauha ciddi değildim ki :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben ciddiyim.. ben gülüyo muyum ! lütfen.. ayıp..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ole demeyin binmeyince hic insanın icinde kalıo..bole merak edio eminim amon icinde oledir.. ulan antalya da tren vardı da biz mi binmedik...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 semde tramvaya bin[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Öne çıkan mesajlar