Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyede Satanizm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
huun, 08 Eylül 2005 06:40 tarihinde demiş ki:
kocla kedi arasindaki farki anlayamiyor musun sen ?

müslümanım
ama şu dediğin lafa kendin inanıyormusun?
mantıklı bakınca en ufak bi fark yok!
2 side canlı 2 side etli
Mesaj tarihi:
said:
misanthrope, 08 Eylül 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
dışında nerde grup seks yapılan ve uyuşturucu alınan ayin gördün?

İstanbul ve Ankara da adresleri falan da var.Galiba Penthesilea demiş galiba pagan dan gelir satanizm iyide paganizn de benim bildiğim toprağa doğaya butun evrenin varoluşuna tapma değil midir? Seytanla ne alakası var onu çözemedim...[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
said:
ya su salak sacma sapan sapık seyle bir de islami karsilastirma .

eheh süperdi bu.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
sen simdi muslumanim ama kocu niye kesiyorum bilmiyorsun diyorsun yani !!!

madem muslumansin git ac kitaplari ya da anana babana sor biz niye kesiyoruz bu kurbanlari diye .

sonra et kan diye konu hakkinda en ufak bir fikrin olmadigini belli edecek seyler soylemezsin .

[Bu mesaj huun tarafından 08 Eylül 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj huun tarafından 08 Eylül 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
CilekliSut, 08 Eylül 2005 08:10 tarihinde demiş ki:
said:

müslümanım
ama şu dediğin lafa kendin inanıyormusun?
mantıklı bakınca en ufak bi fark yok!
2 side canlı 2 side etli

gerçekten gördüğüm en mantıklı bakış açısı, tebrik ediyorum seni. mesela kediyi kesip ihtiyacı olanlara yemeleri için falan da dağıtabilirsin de sen mantıklı bakışlarla.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 08 Eylül 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
Satanizmin derin bir felsefesi vardır. Dışardan bakıldığında belki size -medyanın pompalamaları doğrultusunda- çok saçma ve iğrenç gelebilir ama oturup ciddi manada incelediğinizde ve ilkeleri özümsediğinizde Satanist bir insanın rahat yaşayan bir insan olacağını görürsünüz.

Satanizmin kökeni Paganizmdir. Paganizm ise derin bir geçmişi olan değerli bir dindir. Satanizmde bu değerli din üzerine inşa edilmiştir. Yani düşündüğünüz gibi boş bir "kan içelim, kedi keselim nıhaa" geyiği değildir. Bir dindir.

İnsanların dinine laf etmek, insanların diniyle dalga geçmek kötüdür, ayıptır, ahlak kurallarına aykırıdır.

"Hocam onlar kedi kesiyor" diyen çocuğa nede güzel söylemiş tarih öğretmeni: "Sizde koç kesiyorsunuz".

Hayatta başarılar[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
önce müzikle başlar ne demek?2.5 senedir black metal dinliyorum ama satanistlerden hala nefret ediyorum. bazı yerleri saçma olmuş.türk aklı gibi yani.

aha siyah giyiyor,black metal dinliyor.potansiyel satanist bu!!!!
hayır öyle değil.[signature][hline]Aslında..
Mesaj tarihi:
said:
huun, 08 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
sen simdi muslumanim ama kocu niye kesiyorum bilmiyorsun diyorsun yani !!!

madem muslumansin git ac kitaplari ya da anana babana sor biz niye kesiyoruz bu kurbanlari diye .

sonra et kan diye konu hakkinda en ufak bir fikrin olmadigini belli edecek seyler soylemezsin .

[Bu mesaj huun tarafından 08 Eylül 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj huun tarafından 08 Eylül 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]

evladım sen o koyun kesme olayını gördünmü? yaşadınmı
ne biliyorsun öyle bir olay olduğunu?
ya o hikayede koyun yerine kedi kesilmişse günümüze kadar bu hale gelmişse?

Mantığını konuştur biraz
afedersin ama çok salakça konuşuyorsun

Müslümanlık açısından koyunla kedi arasında fark olabilir
Ama Evrensellik açısından bi fark yok 2 side canlı
Müslümanlar koyunu kesiyorlar Satanistler kediyi kesiyorlar

Kafan almıştır umarım busefer
Mesaj tarihi:
said:
CilekliSut, 08 Eylül 2005 11:43 tarihinde demiş ki:

said:
Mantığını konuştur biraz

pf.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
said:

evladım sen o koyun kesme olayını gördünmü? yaşadınmı
ne biliyorsun öyle bir olay olduğunu?

Mantığını konuştur biraz

Müslümanlık açısından koyunla kedi arasında fark olabilir
Ama Evrensellik açısından bi fark yok 2 side canlı
Müslümanlar koyunu kesiyorlar Satanistler kediyi kesiyorlar

Kafan almıştır umarım busefer

evladim sen seytanin kedi kesin dedigini gordun mu ?
belki seytana tapmakta kedi degil tirtil kesiyorlar .
simdi bu mantikla senin evrensel konular hakkinda bir fikir yurutemeyecek kadar dandik bir beyne sahip oldugunu anladigimiz icin kafan almistir umarim gibi bos bir temmennide bulunmayacagim .
Mesaj tarihi:
Ya LaVey satanizminde kedi kesmek diye birsey yok, magazin kanallarinin uydurmasi bunlar ya

Ama sonucta kurban kurbandir farkli oldugunu düsünmüyorum koyun kesmeyle. Ama yok öyle birsey[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
öncelikle ben satanist değilim. Ancak satanizm bu yazıda belirtildiği gibi birşey değildir. satanistler zarar vermek için uğraşmazlar sadece sana fayda sağlıyacaksa zarar ver derler. ayrıca türkiyede o abuk kedi kesen arkadaşlarımız özantilikten ileri gidemeyen klasik ben asiyim özgürüm şeklindeki ergen tripleri içerisindedirler.şimdi baya uzun bi yazıyı c/p yapıcam bu yazı requiem aeterna nickli kişiye aittir gerçek bilgilewre sahip lmak istiyorsanız lütfen okuyun.

SATANİZMİN 9 BİLDİRİSİ

Anton Szandar Lavey

Satanizm sana kendini sakinmayi degil, istedigini yapma ozgurlugunu sunar.
Satanizm sana ruhsal boş umutlar, hayaller yerine hayati varoluşu sunar.
Satanizm sana, iki yuzlu bir sekilde kendini aldatmak yerine, lekesiz, tertemiz akli sunar.
Satanizm sana, nankor kişiler icin boşuna harcanan sevgi yerine, hakedenlere incelik gostermeni saglayacak kişilgi sunar.
Satanizm sana, sana vurana obur yanagini donmektense, intikam alicak gucu sunar.
Satanizm sana, vampir olmak icin vakit harcamak yerine, ugrasman gereken daha gercel sorumluluklarin oldugunu hatirlatir.
Satanizm sana derki: insan diğer dört ayak ustunde yuruyen hayvanlardan, bazen daha iyi sik sik daha kotudur. Zekasal gelisimi ve ayird edebilme yeteneginden dolayi, insanoglu butun hayvanlardan daha vahşi olabilir.
Satanizm sana, gunah die tabir edilen hersein aslinda fiziksel, duygusal ve zekasal birer zevkten ibaret oldugunu soyler.
şeytan kilisenin su ana kadar sahip oldugu en sadik arkadaşidir... cunku O, bu işi yilardir yapiyor...
Bilmem dikkat ettinizmi, Satanizm insanlara kedi kesmek icin bicak sunmuyor.. Ya da siyah giyinmeyi ongormuyor.. Hattaa muzik lafi hic gecmiyor.. Saclardanda bahsedilmedi sanirim... Kurallar bunlarmiş işte... Fakat cocuklarinizi da kendiniz gibi cahil ve kultursuz yetiştirme politikaniz yuzunden her uzun sacli satanist, her satanist te potansiyel katil olarak biliniyor. Bence, tecavuzlerin, cinayetlerin sorumlulari, sac sakal yada muzik degil, kultursuz ve cahil beyninizle kurdugunuz carpik otoritenin altinda kişilik kazanamayan hasta evlatlariniz, kompleksli cocuklariniz ve sizsiniz.

Turkish Version Of Satanizm

Aslına bakacak olursanız türkiyede satanist filan yok.. Yanlızca, kendini satanist olarak goren, ve insanlarında onu bu şekilde gormesinden hoşlanan zavallı psikolojik vakkaalar war.. Şimdi kendi çapında satanist arkadasları inceleyelim..

Genelde herşey lise 1 donemlerinde başlıyor.. Dier insanlardan biraz daha farklı muzik dinleyen, biraz daha agresif gorunen, ya da biraz daha koyu giyinen insanlara takılmaya baslıyor gozler yavas yavas.. Ondan sonra, üst sınıfların asker cantalarının ustundeki metallica, iron maiden, testament yazıları ilgi cekmeye baslıyor okul giriş çıkışlarında.. Yani bizim zamanımızda oyleydi.. simdilerde ise COF, covenant, dimmu borgir, dark throne felan yaziolar.. Ondan sonra içini asilik ateşi kaplamış olan, nası farklı olurum, nası insanlar benne ilgilenir triplerinde gezen o liseli gencler, yavas yavas bu siyahlı uzun saçlı abilerin takıldıkları yerlerde ufak ufak toplanmaya baslıyorlar.. nerde toplanıyolar bunlar? istanbulda akmarda, ankarada karanfilde, izmirde alsancakta, bursada heykelde falan mesela.. Kısa surede bu ortamın raconları kapılıyor, spor ayakkabılar cıkıp postallar giyiliyor ve zaman zaman herkes gorsun die okul gomleinin ustune yazılı siyah svitşörtler felan giyiliyor.. Aslında buraya kadar hersei doal.. yani hepimiz gectik bu donemlerden nerdeyse.. (Bakın dikat edilmesi gereken birsey var.. Akmara, Karanfile, Alsancaa gidip gelen ve bilmeden bu yolları, kendilerini takip eden ufaklıklarada ogreten insanların hepsi tahmin edildiği kadar dangalak ve saçma insanlar değildirler). Kimileri bu mekanlarda düşünmeyi oğrenip akıllanırken kimileride heyecanına ve duygularına yenik düsüp satanist oluyor.. Ben kısaca onlara gerizekalı demek istiyorum..

Şimdi kısa bi açıklama yapmak istiyorum.. Aslında açıklamada denmez buna ama neyse.. Şimdi oturun akmara.. şoyle 4-5 yıl ordaki insan sirkülasyonunu gozleyin mesela.. aynen şöyle olur: Okulların yeni açıldığı sıralarda yeni tipler ufaklıklar gelmeye baslar ufak ufak.. Birbirinden habersiz gelen aynı yaştaki gencler sonraların 3-4 yıl surucek olan arkadaslıklar zincirinin birer halkasıdır aslında.. Bu gencler özenerek bakar abilerinin ablalarının kıçlarina kadar olan saçlarına.. Daha sonra bu gencler kendi yaş gruplarındaki insanlarla tanışırlar.. çünkü kendilerinden buyuk ve eski olanlardan pek ilgi goremezler.. Bu tanışmalar gerçekleşirken kimse zorlanmaz.. Çünkü normaldeki gibi kimsenin umurunda dildir karsısındaki insanın kişiliği ve arkadaşlığı.. Orda şuanki ortak hedef kalabalık gorunmek, güçlü olmaktır.. neyse tanışma faslı bitti.. noolur? Bu gencler duzenli olarak hattaa nerdeyse hergün buluşurlar.. aralarında gecen sohpetler “bak su grubun yeni albümü cıkmıs, lan o deri pardesüyü alıcam ama babam para vermio ki, sen su kasetleri cekte getir artık, abi bıktım hayattan
Mesaj tarihi:
said:
psycho_clown, 10 Eylül 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
satanistler zarar vermek için uğraşmazlar sadece sana fayda sağlıyacaksa zarar ver derler.

oo o zaman cok iyi insanlar olmalilar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 08 Eylül 2005 11:32 tarihinde demiş ki:
said:
Selamon, 08 Eylül 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
Satanizmin derin bir felsefesi vardır. Dışardan bakıldığında belki size -medyanın pompalamaları doğrultusunda- çok saçma ve iğrenç gelebilir ama oturup ciddi manada incelediğinizde ve ilkeleri özümsediğinizde Satanist bir insanın rahat yaşayan bir insan olacağını görürsünüz.

Satanizmin kökeni Paganizmdir. Paganizm ise derin bir geçmişi olan değerli bir dindir. Satanizmde bu değerli din üzerine inşa edilmiştir. Yani düşündüğünüz gibi boş bir "kan içelim, kedi keselim nıhaa" geyiği değildir. Bir dindir.

İnsanların dinine laf etmek, insanların diniyle dalga geçmek kötüdür, ayıptır, ahlak kurallarına aykırıdır.

"Hocam onlar kedi kesiyor" diyen çocuğa nede güzel söylemiş tarih öğretmeni: "Sizde koç kesiyorsunuz".

Hayatta başarılar

:D toptan koptuk[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Bu arada satanizmin adinin satanizm olmasi, yani seytandan gelmesi, bildigim kadariyla onlarin degil kilisenin koydugu bir tabir.
Biliyorsunuz kilise illuminati'ye de satanist diyordu, seytana inandigi icin degil, tanriyi reddettigi icin.
Mesaj tarihi:
onceki mesajalrda yazıldımı göremedim ama
bi efsane vardır,İzmirde yerel gazetede çalışan muhabir satanist bir grupla röportaj yapıyor işte klasik soruları soruyor en sondada
gerçekten bakire kurban edip kanını içiyormusunuz tarzı bir soru soruyor grubun lideride gülerek
-siz gerçekten İzmirde kolay kolay bakire bulabileceğinize inanıyormusunuz diye patlatıyor cevabı :)[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...