Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offff!!!saçlarımı kestirmek zorundayım yine

unac

Öne çıkan mesajlar

said:
unac, 10 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
off ya şuan saçım 15 cm(evet ölçtüm:D) birazdan kestirmeye gidicem...ya hep bole oluo..ulan bi üniye kapagı atsam uzun saç kirli sakal...!!!

Askere gidince ne yapacaksın peki?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

bende kestırdım ama daha guzel oldu.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bende Saçımı Hep 10cm ye falan geldiğinde kesitiriodum :( kestirmesem şimdi Orman Adamı rulz yapcaktım.Şimdi saçları eşit kestirdik.Hoş güzel duruyo ama uzatmayıda düşünmüyo değilim :-) Bu sefer kestirmem sanırım.Ölürümde kestirmem diye bi Haber vardı o geldi aklıma lol.

Bence kestir.Güzel oluyor cidden...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

schwarz_engel bence kızlar genelikle uzun saçlı erkeklerin yanında geziolar ...

Benim saçlarım uzun(sizinki gibi 15 cm bakımından deil tabi) Veya kısa oldumu yinede güzel duruyor .. Sonuçta o saça şekil vermek önemli bence ... güzel durması için ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

yani tabi şekil wermek gerekio ..ama ben zaten uzun saçlı erkeklerin basılarının saçlarına bakmadığı dağınık olduu we pasaklı göründünü we bu yusden kısların onlara bakmadınıı sülemeye çalışnışdımm.tabi nerden bilimm ayrıntılı yasmadım anlaşılr die:):)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben sana bişi demedim zaten ehhe .. ama şu sıralar dışarda gezdiğimde genelikle böle Pasaklı Uzun saçlı erkeklerin yanında,güzel kızlar görüyorum .. O yüzden söylemek istedim ..(Yanlış anlaşılmasın .. )[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminimce tüm erkekler saç uzatıp kestirmiştir. Bende geçen sene uzatmıştım.
Önce 3 numara yaptırmıştım. Sonra 8 ay kestirmedim her yeri aynı uzadı.
Sonra kestirdim tabi. Çok kötü bir duygu.

[spo1=Ben][/spo]

Böyleydim işte :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...