unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 off ya şuan saçım 15 cm(evet ölçtüm:D) birazdan kestirmeye gidicem...ya hep bole oluo..ulan bi üniye kapagı atsam uzun saç kirli sakal...!!![signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 15cm saç kestirilir mi? OFF Bea :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sormaaaa:(:(:( bir dokun bin ah işit :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yazık[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yarım metre, kestirmicem. niahahiahi.[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben kestırdım bıle hyarım metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benimde 10 cm falandı kestirdim bikaç gün önce. neyse gayret bu son sene kısa saçla, seneye ünide kimseler karışmıcak :) kazanabilirsek tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: unac, 10 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: off ya şuan saçım 15 cm(evet ölçtüm:D) birazdan kestirmeye gidicem...ya hep bole oluo..ulan bi üniye kapagı atsam uzun saç kirli sakal...!!! Askere gidince ne yapacaksın peki?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende kestırdım ama daha guzel oldu.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende Saçımı Hep 10cm ye falan geldiğinde kesitiriodum :( kestirmesem şimdi Orman Adamı rulz yapcaktım.Şimdi saçları eşit kestirdik.Hoş güzel duruyo ama uzatmayıda düşünmüyo değilim :-) Bu sefer kestirmem sanırım.Ölürümde kestirmem diye bi Haber vardı o geldi aklıma lol. Bence kestir.Güzel oluyor cidden...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bence erkeklere kısa saç daha çok yakışıo..uzun saç erkeği çok pasaklı gösterio we kısları itio bencee:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 schwarz_engel bence kızlar genelikle uzun saçlı erkeklerin yanında geziolar ... Benim saçlarım uzun(sizinki gibi 15 cm bakımından deil tabi) Veya kısa oldumu yinede güzel duruyor .. Sonuçta o saça şekil vermek önemli bence ... güzel durması için ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yani tabi şekil wermek gerekio ..ama ben zaten uzun saçlı erkeklerin basılarının saçlarına bakmadığı dağınık olduu we pasaklı göründünü we bu yusden kısların onlara bakmadınıı sülemeye çalışnışdımm.tabi nerden bilimm ayrıntılı yasmadım anlaşılr die:):)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sıkıntı basıyo bana uzun saç[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yok ben sana bişi demedim zaten ehhe .. ama şu sıralar dışarda gezdiğimde genelikle böle Pasaklı Uzun saçlı erkeklerin yanında,güzel kızlar görüyorum .. O yüzden söylemek istedim ..(Yanlış anlaşılmasın .. )[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hayatımda 2. defa saçımı uzatmaya başladım. Birincisi 5 yaşımdaydı, omuzlarıma kadar ehehe[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 18 cm eheehe.kestirmicem 30 cm olana kadar.rasta rules..:)[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ana yazık yav saçları kestırmek kotu bişe o kadar uzat sonra.. off berbat gecmiş olsun anlıyorum seni[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benimde kestirmem lazım. bizimkilere söyledim. dedim düdükler dürtünce kestiririm. ok dediler. düdük=hoca[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( kestirdimmmmm.... ama buda yakıstı:) ee yakısıklı herife ne yakısmaz:D ama pis koydu... ehuheheh kestirirken videoya çektik[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Koy video yu nasıl saç kesilir görelim :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tahminimce tüm erkekler saç uzatıp kestirmiştir. Bende geçen sene uzatmıştım. Önce 3 numara yaptırmıştım. Sonra 8 ay kestirmedim her yeri aynı uzadı. Sonra kestirdim tabi. Çok kötü bir duygu. [spo1=Ben][/spo] Böyleydim işte :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 resmin 70 lere götürdü beni bi an..tarık akan modeli:)[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 düdükler dürtünce kestircem bende... başka yolu yok lanet olsun düdüklere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İnsight bonus gibi hafiften saçlar :) eski türk filmlerinde fırlamış gibisin ahah :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar