circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pff bu sene lıse 2yım keske lıse son olsam dıyorum sınava gırıp kurtulmak ıstıyorum ustumdekı stres sımdıden basldı...Evdekıler gunde 3 saat calısıcaksın dıyor lıse 2 de..Zaten 6 da gelıyorum eve..Pff ya bu sene cok sıkıcı olucak..Insallah netim gitmez en azından patiye gırebılırım...Yarın sabaaın korunde okul formamla okulda olucam ıgrenc bır durum ya..Mudur de sımdı yarım saat konusur ..BIde bızım okul ılk gunden derslere baslıyor..8 saat ılk gun :(...Gecen sene ılk gun bıyolojı kımya matematık tarıh derslerını ıslemıstık ılk gun :(..Offf offf..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaçıncı başlık yahu...[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :Dçok ama çook depresifsiniz.gerçi bende öleydim ozman benimde üni açılıo antepe gidecem ben isti bırakıp ben napayım?[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 holeeey bn yarın okuluma istedim saatte gitcem kravat fln taktırmicaklar bizee müdürümüz zaten konuşma özürlü derslerde başlamicak hemen holeeey :tebrikz:[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bizim okulun her açılış gününde festival oluyor. Bu sene kaç grup çıkacak bakalım bizim okuldan. Tatile gitmeseydim bende çıkıyordum. Neyse ya sabah 6 da kalkıp gidecem okula arkadaşlarla anlaştık eheh[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Ferrero, 11 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Bizim okulun her açılış gününde festival oluyor. Bu sene kaç grup çıkacak bakalım bizim okuldan. Tatile gitmeseydim bende çıkıyordum. Neyse ya sabah 6 da kalkıp gidecem okula arkadaşlarla anlaştık eheh hangi okul?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 off ay yarın okul var hiç kımseyı tanımıyorum daha sınıfım bıle bellı dıgıl of ya...:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 11 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BIzımde sınıflar degısıcek dendı ama bakalım nasıl olucak ..Peh..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 SO![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biz asıp geziyoruz yarın. saşlar da gitti.vücudumdaki bütün kılları topla , o kadar saç gitti yani , düşün.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 vallah bncde iiki açılıo şu okullar bu sene zaten lise son şu sınava girip çıkiiimda kurtulaım şu stressten!!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlarınızın kıymetini bilin gerçekten çok arayacaksınız. Notlarınızı yüksek tutun. İlerde ihtiyacınız olacak.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Okul güzel şey . Sevelim hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bence okulların açılması gerçekten iyi oldu .. arkadaşlar falan ... Ama bu zamanlarımızın kıymetini bilmemiz lazım,ileride çok arıcağız çünkü .. O yüzden iyi ve güzel geçirmeyiliz .. hem eğlence hemde dersler olarak ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar