Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulllar acılıyor..

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Pff bu sene lıse 2yım keske lıse son olsam dıyorum sınava gırıp kurtulmak ıstıyorum ustumdekı stres sımdıden basldı...Evdekıler gunde 3 saat calısıcaksın dıyor lıse 2 de..Zaten 6 da gelıyorum eve..Pff ya bu sene cok sıkıcı olucak..Insallah netim gitmez en azından patiye gırebılırım...Yarın sabaaın korunde okul formamla okulda olucam ıgrenc bır durum ya..Mudur de sımdı yarım saat konusur ..BIde bızım okul ılk gunden derslere baslıyor..8 saat ılk gun :(...Gecen sene ılk gun bıyolojı kımya matematık tarıh derslerını ıslemıstık ılk gun :(..Offf offf..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 11 Eylül 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
Bizim okulun her açılış gününde festival oluyor. Bu sene kaç grup çıkacak bakalım bizim okuldan. Tatile gitmeseydim bende çıkıyordum. Neyse ya sabah 6 da kalkıp gidecem okula arkadaşlarla anlaştık eheh
hangi okul?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

off ay yarın okul var hiç kımseyı tanımıyorum daha sınıfım bıle bellı dıgıl of ya...:([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 11 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence okulların açılması gerçekten iyi oldu .. arkadaşlar falan ...
Ama bu zamanlarımızın kıymetini bilmemiz lazım,ileride çok arıcağız çünkü .. O yüzden iyi ve güzel geçirmeyiliz .. hem eğlence hemde dersler olarak ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...