qwe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abbyste çektigimiz nedir ?ya bu nedir böle ?? ölünce exp. kaybediyoruz insan olun insan girişte en az 10 human toplanmışlar geleni öldürüyolar zewk için nasıl bir zihniyet bu hiç mi emege saygınız yoq bunu yapanların hepsi türk we bi insan kendi milletinden ancak bu kadar nefret ettirilebilir inşallah bütün türkler bu oyunadan atılır(adam gibi oynayan 3-5 kişiye sözüm yoq kimse üstüne alınmasın!) ewet şimdi pek çok kişi bu konuyu yazdıgım için bana küfredecek alan yetkililerinden ve bazı paticik üyelerinden şimdiden özür dilerim çıkacak tartışma için ama bari paticikten böyle utanmazlar çıkmasın diye yazıyorum buraya, ya bi insan hiç bi kazancı olmadan neden başka insanların zarar etmesinden zewk alır ya bütün halkımız sadist mi olmuş insanların masa başında sinir krizi geçirmesi nasıl mutlu eder insanları anlayamıyorum ben arkadaşım yapma exp gider diyorum dinleyen yoq lütfen insan olun da oyunda kalan 3 gramlık zewkimizin de içine etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 toplarım clanımı dağıtırım uleyn orayı :hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sinirler işte başka bişey yok ya öle yapan zihniyetler niyr gitmezki arenaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Aware3, 11 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: toplarım clanımı dağıtırım uleyn orayı :hrr: ya sorun onları öldürmek mi sadece bu kez de o adamların expi gitcek yıkıcı degil yapıcı olalım diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: qwe, 11 Eylül 2005 13:36 tarihinde demiş ki: said: Aware3, 11 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: toplarım clanımı dağıtırım uleyn orayı :hrr: ya sorun onları öldürmek mi sadece bu kez de o adamların expi gitcek yıkıcı degil yapıcı olalım diyorum ben +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 xigenon tavsiye etmem 3-5 kişi girsin orda gemlerini kassın başka da bişey demem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: CaDoBaBa, 11 Eylül 2005 13:38 tarihinde demiş ki: said: qwe, 11 Eylül 2005 13:36 tarihinde demiş ki: said: Aware3, 11 Eylül 2005 13:30 tarihinde demiş ki: toplarım clanımı dağıtırım uleyn orayı :hrr: ya sorun onları öldürmek mi sadece bu kez de o adamların expi gitcek yıkıcı degil yapıcı olalım diyorum ben +1 bak şimdi adamları iyice bi öldürecez adamlar baya exprt kaybedecek ondan sonra artık abyss e gelemeyecekler gelirlerse biri haber verecek bizim güçlü adamlar gidip halledecek işlerini uslandırma yöntemi bu :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abyss in acı ama gerçek kuraıl olmuş bu.Katlanacaksınız.Tabi öldürüp üstüne ".... elmorad seni..." filan diyenler var defedilmeyi onlar hakediyor.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 işte o muhteşem zihniyete sahip baskalarının yenılgısını zafer olark kabul eden o şahıslardan biri ( mahluk ) geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kime bu?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "sizin gibileri bende kesiodum biz atılcamıza sne çıkgit bu oyundan sanane isteddiimi keserim ! oraya gelmiceksin o zaman grrrrr...." diyen ark a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tamam iyi.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Her iki taraf için de geçerli o olay.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla bende keserim ne yalan soliim.. abyss kasan el moradlara yardim etmek adina giderim hareket eden yesil renkli ne warsa keserim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aynen Katılıyorum Adamların Diil KE nin hatasıdır o Karşı Irkdan biri gelsE ben öldürürm Nie verimki Spotumu öle bir hakkım varsa yüzDe kaybetmesiDe Karşı Irkın Yükselmesini Engeller nie Yapılmasınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abyss zaten elmorad-karus arası anlaşmazlıkların olduğu bir zindandı.Son sistemde ise zaten yeterince beklemiş olan fitili ateşlemişler ve bir nevi CZ gibi olmuş. Not : Lafım karşı ırkı kesenlere değil küfür edenleredir tekrar okuyunuz. [signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... [Bu mesaj Malach tarafından 11 Eylül 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Moruk ben çok Denedim kimseye sataşmadan Aby kasim Die olmuyo abi Herif Gelio Sataşıo sana Kıllık yapacak yani ozaman bende ÖnCeden davranıyorum artık ne düşündüğü ilgilendirmiyo artık beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suisui Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ONLARIN TAAAAAA............ MINA KOYİM SANA BİŞİ OLMASIN :d[signature][hline]Maradonda CivCivle Bir Konuşma.... CivCiv : Abi Hi Ben : ? CivCiv : Para Para CivCiv : Money Money CivCiv : Pls Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kufur yasak suisui.. ban sebebi.. bilgine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aslında öldüren kişiden exp gitseydi çok daha güzel olurdu. çünkü KO da bazıları orda human yada karus kesmeye geliyor(cz de yapamayan ezikler yani)belkide bu exp kaybetme olayı bug da olablir. ben bu olayı duyduktan sonra hiç gitmedim.[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 deneme yapın siz de. bi ezik char açın. gidin bekleyin, öldürsünler. bekleyin burda diyin. beklioz lan nolcak desinler. sonra master mageinizi sokun. sırayla hepsini charged bladeden geçirin :D (yaptım) nası oluyomuş lan deyin bi de. sonra oturun aralarına kimse bulaşmıyo. inadında 1500 hp basmıştım zaten. iki tane 50 + warrior daldı. static nova, kilit, blade :D (çarparım hiç affetmem)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya onlarDa lvl 60+ Warriorunu SokraSa sen gelince ueheuh Ben yaptım bi Ara Zevkli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Büyük balık küçük balığı yer.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar