Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tebrik etmek lazım

tBF

Öne çıkan mesajlar

site dizaynı fln ortalamanın baya bi ustunde kaliteli bişey olmus begendim ben şahsen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 11 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
Gözünde özür olan biriyle alay etmek pek akıllıca değil

yarası olan gocunurmuş heralde onun gözü filanda yok kendince daha "üstün" oluo

said:
insight, 11 Eylül 2005 11:52 tarihinde demiş ki:
Siteden ziyede 2 msj üstümde özürlü birisiyle dalga geçen arkadaşa bi çift laf söylemek istiyorum
İkinizide Allah yarattı.
Senide öyle yaratabilirdi. Şükür edeceğine alay ediyosun.

insight +34563457 bide o kızdaki beyin heralde o adamdan 563563 kat daha işlevseldir[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tBF, 11 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki:
Adamlar köy dağbaşı dememiş adam gibi site yapmış girip bakılası bişi olmuş tebrik etmek lazım.Bi inceleyin çocuklar falan çok şirin.
http://www.aksargencosman.com/index.html

Bir konu açılıyor açılma nedeni sitenin güzelliğini bizlere göstermek, tanıtmak.

Sonrasında ise

said:
trash_, 11 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
öğrencilerin resimleri falan da var. deli bişey...

Gelen bu mesja ile konunun tüm şekli şemali gidişhatı değişiyor.

Sonrasında yukarıdaki kullanıcıya yapılan sitemlerle ortam gerginleşiyor ve tartışmalar threat kirletmeler başlıyor.

Bakıyorum tam ortam düzelicek konu ile alakalı yorumlar yapılacak ama ordan biri çıkıyor trapth isimli kullanıcıya yine hede hödö demeye başlıyor.Örnek bir yukarıdaki mesaj.[signature][hline]
Hö ?

[Bu mesaj Mavi tarafından 11 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mavicim rezil ede ede beni mi buldun :)sen duygusal topicler acarken biz abuk sabuk seyler demioduk (eskiacc iel tabe) neyse konuyu daıtmayyalım.... samsun gibi daha menedi yerde dişçilerin yaptıgı siteler profesytonel(!) iken bir köydeki bi okulun böyle bişey yapması cok hoş[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

Agent_47
Bu genel bir durum.Benim yaptığım sadece bu konuyu örnek göstermek.
Yoksa arama yap hatta aramaya bile gerek yok bir çok konu görebilirsin böyle saptırılan, tartışma, gerginlik ortamı yaratılan.

Benim fii tarihinde açtığım senin duygusal dediğin konu ile bunun arasında nasıl bir ilgi alaka kurdun anlayamadım.
Duygusal yada her ne halt ise konunu doğru bölüme açtıktan ve adam gibi mesajlar atıldıktan sonra kurallar dahilinde istediğin konuyu açabilirsin.
Olay duygusal'da konu egzotik konu değil yani konu içindeki yazıların uslübu.[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

Okul baya eski ve oranın şartlarına göre çok gelişmiş bi okul sanırım. Resimlerden gördüğüm kadarıyla. Helal olsun.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...