tBF Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Adamlar köy dağbaşı dememiş adam gibi site yapmış girip bakılası bişi olmuş tebrik etmek lazım.Bi inceleyin çocuklar falan çok şirin. http://www.aksargencosman.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 her okula lazım ya.cok guzel tabi dag bası olark gormemeli oraları dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 öğrencilerin resimleri falan da var. deli bişey... [signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)[Bu mesaj trash_ tarafından 11 Eylül 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gözünde özür olan biriyle alay etmek pek akıllıca değil[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Siteden ziyede 2 msj üstümde özürlü birisiyle dalga geçen arkadaşa bi çift laf söylemek istiyorum İkinizide Allah yarattı. Senide öyle yaratabilirdi. Şükür edeceğine alay ediyosun.[signature][hline]Tek başıma mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 o kızdaki beyin ondan kat kat fazladır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 harbi baya güzel bi siteymiş[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 site dizaynı fln ortalamanın baya bi ustunde kaliteli bişey olmus begendim ben şahsen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güzel yapmışlar ellerine sağlık.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güzel olmuş.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :tebrikz:[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Sensible, 11 Eylül 2005 11:05 tarihinde demiş ki: Gözünde özür olan biriyle alay etmek pek akıllıca değil yarası olan gocunurmuş heralde onun gözü filanda yok kendince daha "üstün" oluo said: insight, 11 Eylül 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Siteden ziyede 2 msj üstümde özürlü birisiyle dalga geçen arkadaşa bi çift laf söylemek istiyorum İkinizide Allah yarattı. Senide öyle yaratabilirdi. Şükür edeceğine alay ediyosun. insight +34563457 bide o kızdaki beyin heralde o adamdan 563563 kat daha işlevseldir[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: tBF, 11 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Adamlar köy dağbaşı dememiş adam gibi site yapmış girip bakılası bişi olmuş tebrik etmek lazım.Bi inceleyin çocuklar falan çok şirin.http://www.aksargencosman.com/index.html Bir konu açılıyor açılma nedeni sitenin güzelliğini bizlere göstermek, tanıtmak. Sonrasında ise said: trash_, 11 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki: öğrencilerin resimleri falan da var. deli bişey... Gelen bu mesja ile konunun tüm şekli şemali gidişhatı değişiyor. Sonrasında yukarıdaki kullanıcıya yapılan sitemlerle ortam gerginleşiyor ve tartışmalar threat kirletmeler başlıyor. Bakıyorum tam ortam düzelicek konu ile alakalı yorumlar yapılacak ama ordan biri çıkıyor trapth isimli kullanıcıya yine hede hödö demeye başlıyor.Örnek bir yukarıdaki mesaj.[signature][hline] Hö ?[Bu mesaj Mavi tarafından 11 Eylül 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mavicim rezil ede ede beni mi buldun :)sen duygusal topicler acarken biz abuk sabuk seyler demioduk (eskiacc iel tabe) neyse konuyu daıtmayyalım.... samsun gibi daha menedi yerde dişçilerin yaptıgı siteler profesytonel(!) iken bir köydeki bi okulun böyle bişey yapması cok hoş[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Agent_47 Bu genel bir durum.Benim yaptığım sadece bu konuyu örnek göstermek. Yoksa arama yap hatta aramaya bile gerek yok bir çok konu görebilirsin böyle saptırılan, tartışma, gerginlik ortamı yaratılan. Benim fii tarihinde açtığım senin duygusal dediğin konu ile bunun arasında nasıl bir ilgi alaka kurdun anlayamadım. Duygusal yada her ne halt ise konunu doğru bölüme açtıktan ve adam gibi mesajlar atıldıktan sonra kurallar dahilinde istediğin konuyu açabilirsin. Olay duygusal'da konu egzotik konu değil yani konu içindeki yazıların uslübu.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mavi çaktırma :) dalga gecioruz[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Okul baya eski ve oranın şartlarına göre çok gelişmiş bi okul sanırım. Resimlerden gördüğüm kadarıyla. Helal olsun.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "alkışlamak lazım"[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gerçekten güzel olmuş tebrik ederim yapan şahısları[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bencede tebrik etmek lazım. okullarımız için oldukça önemli. keşke k12.tr uzantılı yapsalarmış.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar