deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar bu abyss gem in sokuluş taktigi var diyorlar bilen varmı ?? 1de lamiadan veya harpy den guzel item dusuyolar dıyorlar (empire)da bilen varsa cvp lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abysin sokuluş Taktiğimi mauhauah :D Valla bilmemki Mirasethe Soralım o iyi bilir koptum valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Düzelt şu mesajı auhauha.. Buradan..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abbysi bilmiyom ama geçen gün kestiğimiz 3. harpiden mirage dagger düşürdük sonra gaza gelip 25 tane kestik hiç bişi düşmedi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: deftonez, 11 Eylül 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu abyss gem in sokuluş taktigi var diyorlar bilen varmı ?? 1de lamiadan veya harpy den guzel item dusuyolar dıyorlar (empire)da bilen varsa cvp lutfen yaaaaaaaa koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaa mükemmel sokluş tarzııııııı ehehehehe :D:D:D:D:D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki paper assasin nasıl olur ? değiştirmeyi dusnuyorum : bobert hesabı :))fp 76 hp istiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: deftonez, 11 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki paper assasin nasıl olur ? değiştirmeyi dusnuyorum : bobert hesabı :))fp 76 hp istiyor galiba paper asasinmi nasıl yani sırf dex e mi verecen[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben Sana bi soru sorim Erkenbrandla BeraBer içmiyosunuz diilmi ehahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok be 76 ya kadar hp gerisi dex.. cok saglam oluyor dıyorlar ama cok kolayda ölüyormussun..can az oluyor tabi..verıceksın bana elf belt leri ozaman ..... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bu sokuluş tarzı çok manyak ama birisi mirasetin ağzına diğeri ... sına ehehehe[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.abysssokulusbicimleri.net/USKO/nasıl.php[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 11 Eylül 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tıklayanlar ? :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abys sokulmaz Doğulur ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla sırf meraktan tıkladım yedigimden diil yani :lol:[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 simdi oncelike tasvip ve tavsiye etmedigimi belirtmeliyim.. ama illada sokacam diosan en azindan zeytinyagi kullanmani oneririm... hem asit orani dusuk olur zeytinyaginda yakmaz pek.. :D [Bu mesaj madnmad tarafından 11 Eylül 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar