Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ahaha Zeytin'i bile dellendirdin ya helal:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: elektrot, 10 Eylül 2005 22:54 tarihinde demiş ki: [spo1=dikkat geyik][/spo] AHAHAHAHAHHAAHH, kim bu bald mı? HAHAAHHAHA bu arada zeytini bile sinirlendirmişsin valla helal
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 önce balonunu patlatta.[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 balonu patlayınca yazarsa tepki almayacak mıydı?Buda ilginç[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tepkinin yarısını feyk olduğu için aldı. Ama birşey değişmezdi sanırım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayır balonu patlamadan paticik ortamı hakkında orum yapması yanlış bence[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 fake de kimin fake i acaba cok merak ediorum ben
tBF Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sevgili Baldassare Eğer sen geyik yapmak istemiyorsan yapma zorlayan yok. Ciddiyet arıyorsan biraz sağa sola bak uzak değil. Yazılan yazıların 100000 e 1 ini bile okumadan hop diye ortama muhalefet olmaya gelmişin. Böyle devam etme bence gel sende katıl bize.
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 @Baldassare:Pardon konuyu dağıtıcam ama ismin doğru yazılışı balbazar olcak.Hani pokemon var ya...[signature][hline]est sularus oth mithas
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 olm kaç promille forum yollarına girdin lem alısık değilsen carpar valla. Ben seni Sheref abine havale ediim o sana anlatsın bi kaç bişi euhe[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 adam 30x yaşında gibi laflar edip 0-16 yaş gibi konuşuyor değişikmiş lan bu![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 peki boyle devam et sende politikaci ruhu goruyorum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya arkadasim Bak burasi KONU DISI adi ustunde!!!! daha istedigimizi konusuz...battimi sana konustuklarimiz konu disi adi ustunde yani...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 rofl[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: fiona, 10 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: avrupa yakasındaki kubilay olsa ne derdi şimdi??*!seni gaza gelmiş gördüm hahahah*:D gaza gelmiş gördüm seni hahahaha olucaktı :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 paticik felsefesinde son nokta... :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
trapt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 doğru dionda cicim keşke.. kendi nickinden atsaydın..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: trapt, 11 Eylül 2005 02:22 tarihinde demiş ki: doğru dionda cicim keşke.. kendi nickinden atsaydın.. bu da ayrı bi cins lik tabi balonlu adam seni uyarıyo sen anlamıo musun fake oldugunu. Hey allam ya simdi de fake le atan ben oldum bakalım daha ne olmadıgımız kalcak[signature][hline]
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Rahan, 10 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: taam öyle yaparız. hadi ben yatıyorum. sen tut yıkılmasın site. ahaha süper cevap, yok üstüne cevap ya[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Rahan Dogru Diyo Bende yatacam..patiyi kurtarmaktan onemli islerim var yarin kizla bulusucam cooook calisicam fln sen kurtar patiyi...adam et...turk gencligi gidiyo...vs vs vs ...bende seni seviyorum yanaklarindan opuyorum ve yatiyorum.... [signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. [Bu mesaj Netcafe tarafından 11 Eylül 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 böle bi topic 7 sayfaya geliypo bea[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Baldassare, 10 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: türk gençliği nereye gidiyor çok merak ediyorum !!!! Cadde ye gidiyor cadde ye ![signature][hline]Still Goin' Wild !
hyde Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tebrıkler de wtf?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baydı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Öne çıkan mesajlar