Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArKaDaŞlAr LüTfEn!!!!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar lütfen msj atmış olmak için msj atmayın veya konu açmış olmak için konu açmayın ya...
biraz diğer üyeler içinde faydalı olacak veya işimize yarayacak şeyleri anlatalım karşılıklı bilgi alışverişi yapalım!!!!!

saolun şimdiden......
Mesaj tarihi:
sen ne yapmak için ne yaptın ayıptır sorması?[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage)

[Bu mesaj pogodi tarafından 10 Eylül 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
amacın nedir? fakemisin? yoksa sadece ilgi cekicegini düşündügün içinmi abuk sabuk yazı + başlık yazdın?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Mesaj tarihi:
said:
pogodi, 10 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
sen ne yapmak için ne yaptın ayıptır sorması?

hani başka birşey dese laf etmeyecem ama...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 10 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
hadi ben yatıyorum. sen tut yıkılmasın site.

öldüm yalnız buna haha.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
said:
Baldassare, 10 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar lütfen msj atmış olmak için msj atmayın veya konu açmış olmak için konu açmayın ya...
biraz diğer üyeler içinde faydalı olacak veya işimize yarayacak şeyleri anlatalım karşılıklı bilgi alışverişi yapalım!!!!!

saolun şimdiden......

ikiye ayrıldım.[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
faek felan değilim ben sadece geyik muhabbeti değilde biraz gerekli olan şeyleri hani insanın hayatında gerekencek olan şeyleri öğrenmek istiyorum ama burada fazla şey istemişim anlaşılan.....
yataktan düşmedim ama kimin düştüğü belli.....

türk gençliği nereye gidiyor çok merak ediyorum !!!!
Mesaj tarihi:
avrupa yakasındaki kubilay olsa ne derdi şimdi??*!seni gaza gelmiş gördüm hahahah*:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Biz bir kısım türk genci bu gece taxime gidiyoruz gelsene sen de?[signature][hline] selam : )

[Bu mesaj elaidi tarafından 10 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Baldassare, 10 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
faek felan değilim ben sadece geyik muhabbeti değilde biraz gerekli olan şeyleri hani insanın hayatında gerekencek olan şeyleri öğrenmek istiyorum ama burada fazla şey istemişim anlaşılan.....
yataktan düşmedim ama kimin düştüğü belli.....

türk gençliği nereye gidiyor çok merak ediyorum !!!!

insanlar bütün gün hayatla burun buruna yaşıyor zaten. Biraz eğlenmek için geyik içinde giriyoruz buraya. Burda da "türk gençliği nereye gidiyor çok merak ediyorum !!!!" gibi laflar görmek çok acayip oluyor açıkçası..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
valla hep birlikte dürümcüye gidiyoruz baldassare sen merak etme
edik:kahretsin elaidi benden önce davranmışsın[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...

[Bu mesaj St_Dreamer tarafından 10 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Baldy, sen yüzüncü adı aramaya devam et, biz de geyiğe devam edelim, ya da sen uyu biraz dinlen.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
gorursem soylerim[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Baldassare, 10 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki:

saolun şimdiden......

En azından forum kurallarını okumamış, forum kültürü olmayan biri olarak millete laf atma. Kimbilir kaç kere tartışılmış olan bir konuyu tekrardan gereksiz yere sen açtın. millete çemkirme şimdi..[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
  • Yeni Oluştur...