Head Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 üslubuma gönderme gördüm.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Var baya aslında Mesela bir tane de benden, oradaki tunalı istiklal karmaşısa da çeşitli kültürlerin birbirini asimile etmesini simgeliyor.[signature][hline]kolonyalı mengüç [Bu mesaj elvyn tarafından 16 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Çalmayın lan, yeter.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 selin bir imge,statü[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Öeh... Nerden nereye...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ARKADAŞLAR, SANATTA ÇALMAK OLMAZ! EN FAZLA ESİNLENME OLUR, BEN DE KİMSEDEN ESİNLENMEDİM! ESERİMİN BÖYLE TERBİYESİZCE ELEŞTİRİLMESİ BENİ ÜZÜYOR, ELEM KAPLIYOR VÜCUD ÇEPERLERİMİ! Lütfen![signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Çor.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sağol ;)[signature][hline]kolonyalı mengüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sanatçıyı üzmeyin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Kız mal ama böyle topic açmak da ayıp olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Boenx, 09 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herkes 8 de istiklal'e cuma günü yer mekanı da öğrendik ;) Hahah koptum gerçekten :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu zor değil ama neden? çünkü elvin arkadaşımız pek bi yaratıcı olamamış kızın yerinede yazarken böyle bişey yok görmessem hayatta inanmam ya da kız parayla filan buluşuyo ( ;) annayın işte) hiç yaratıcı deilsin elvin hehe ayrıca komik olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 selin burda sokaktaki adam mı?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Boenx, 09 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Herkes 8 de istiklal'e cuma günü yer mekanı da öğrendik ;) :) ehe süper..[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Selinlerden tiksiniyorum ben onu farkettim az önce.. Neden acaba?[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker [Bu mesaj Lidriel tarafından 26 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 elvyn senden tiskiniyorum :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 *!ve lort elvin profesyonelliğin sınırlarını zorladığı kız tavlama konusunda birdaha ne kadar yetekenkli olduğunu gösterdi..İŞTE ERKEK!* ölsenize bi siz bay elevin..lütfen..çok çok rica ediyorum[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 27 Ağustos 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya kusura bakmada ben o kiza yaptigin iltifatlari orta 2 de falan yapiyodum :) Yinede kutlarim herkesin kendine gore bi tarzi vardir..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sevgili öküzcükler (buzağı); said: elvyn, 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki: selin diye biri yok. kurmaca yani bu. edit: kıristof vazel kıristof vazelin kıriptos vezir kripton ververiştir kulaktan kulağa [Bu mesaj elvyn tarafından 28 Ağustos 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adam hiçbirşey okumadan direk laf sokmaya gelmiş :)[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 loL elvyn :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kurmaca olduğunu biliorum ama hala selinlerden tiksiniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: elvyn, 15 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Mor siyaha yakın bir renk olduğu için, ve aynı zamanda teletabilerin arasında en sevdiğim olan tinki vinkinin kürkünün rengi olduğu için seçildi. ehehee bildiim kadarıyla tinki vinki gay idi :D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hehehe bu bildiğimiz selinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 desirous aynen öle==)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar