Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selin Tutorial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var baya aslında

Mesela bir tane de benden, oradaki tunalı istiklal karmaşısa da çeşitli kültürlerin birbirini asimile etmesini simgeliyor.[signature][hline]kolonyalı mengüç

[Bu mesaj elvyn tarafından 16 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Öeh... Nerden nereye...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR, SANATTA ÇALMAK OLMAZ! EN FAZLA ESİNLENME OLUR, BEN DE KİMSEDEN ESİNLENMEDİM! ESERİMİN BÖYLE TERBİYESİZCE ELEŞTİRİLMESİ BENİ ÜZÜYOR, ELEM KAPLIYOR VÜCUD ÇEPERLERİMİ!

Lütfen![signature][hline]kolonyalı mengüç
Mesaj tarihi:
said:
Boenx, 09 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Herkes 8 de istiklal'e cuma günü yer mekanı da öğrendik ;)

Hahah koptum gerçekten :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
bu zor değil ama neden? çünkü elvin arkadaşımız pek bi yaratıcı olamamış kızın yerinede yazarken böyle bişey yok görmessem hayatta inanmam ya da kız parayla filan buluşuyo ( ;) annayın işte) hiç yaratıcı deilsin elvin hehe ayrıca komik olmuşsun
Mesaj tarihi:
Selinlerden tiksiniyorum ben onu farkettim az önce.. Neden acaba?[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker

[Bu mesaj Lidriel tarafından 26 Ağustos 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!ve lort elvin profesyonelliğin sınırlarını zorladığı kız tavlama konusunda birdaha ne kadar yetekenkli olduğunu gösterdi..İŞTE ERKEK!*

ölsenize bi siz bay elevin..lütfen..çok çok rica ediyorum[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 27 Ağustos 2005 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya kusura bakmada ben o kiza yaptigin iltifatlari orta 2 de falan yapiyodum :) Yinede kutlarim herkesin kendine gore bi tarzi vardir..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Mesaj tarihi:
Sevgili öküzcükler (buzağı);

said:
elvyn, 09 Ağustos 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
selin diye biri yok. kurmaca yani bu.

edit:
kıristof vazel
kıristof vazelin
kıriptos vezir
kripton ververiştir
kulaktan kulağa

[Bu mesaj elvyn tarafından 28 Ağustos 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 15 Ağustos 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
Mor siyaha yakın bir renk olduğu için, ve aynı zamanda teletabilerin arasında en sevdiğim olan tinki vinkinin kürkünün rengi olduğu için seçildi.

ehehee bildiim kadarıyla tinki vinki gay idi :D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
  • Yeni Oluştur...