shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herkes warriorın değeri level 40a kadar bilinmez warrior level 40da süper olur falan diyodu. geldik level 41'e,ramimizi aldık,giyebileceğim en iyi plateleri giydim,silahım zaten warrior questten alınan über silah. şimdi napıcaz ? demek istediğim unuttuğum,şunu yap dediğiniz bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kesmeye devam . warrior dedigin ne yapacak ki ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 devamını getiriyim ben. warrior 60'a kadar çoook iyi olmaz... o yüzden.... kasmaya devam :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Şimdiden söyleyeyim 60'a geldiğinde de "wariordan iş olmaz. Sen de en kötü class'ı seçmişsin" diyecekler. O yüzden sen bence o karakteri kasmayı bırak yenisine geç.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Questten aldığın süper itemı değiştirme vaktin gelmiş demektir=) (Whirlwindden bahsediyorsan, scarlet quest rewardu güzel)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Rock, 07 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Şimdiden söyleyeyim 60'a geldiğinde de "wariordan iş olmaz. Sen de en kötü class'ı seçmişsin" diyecekler. O yüzden sen bence o karakteri kasmayı bırak yenisine geç. Hiç 60 Lv Warrior ile karşılaşmadın anlaşılan karşılaşmada zaten çünkü sende Warrior açarsın bütün charlarını silip.Şaka bir yana 60 a kadar ne çektiğimi bir ben birde benim gibi Warrior lar bilir.Ama 60 olduktan sonra nerde olursanız olun kral sizsiniz.İster dungeon ister pvp ne aklınıza geliyorsa.Kısaca sabrın sonu selamettir.60 Lv Warrior ile karşılaşınca sende 60 olunca bunu daha iyi anlayacaksın.Şimdi ne desem boş.Üç Dört vuruşta yere yatmanın tadını bilenler bilir. [Bu mesaj Nevberos tarafından 07 Eylül 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla 60 olunca karsindaki tum charlari ezersin gider elite moblari farmlarsin ustune her dusen yeni itemla daha guclenirsin devam et yalniz etrafta epicli adam coksa (burning lagonda falansan yani) sen epic item topluyuna kadar cok aci cekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tüm charları ezmek ne ya abartma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hunterların patır patır warrior aldıgı bir serverdayız ne kadar şanslı oldugunu anlamalısın:)warrior gear charıdır valor set ve arcanite reaperla güzel işler yapabilirsin ama diğer türlü çok üzülüceksin. warriorla 60 olana kadar ne çekiyosunuz anlamadım.Babalar gibi en önden dalıyosunuz healleaniyorsunuz dps niz yuksek.Gelin druidle kasında solo olarak görün o zaman insan nasıl kasılıyormuş.[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oyundaki lvl 60 warriorlarin cogu saglam oyun cevresine sahip olan insanlar . her gun elite quest kasabilecek arkadaslari var . demem o ki oyunda tek basina oynanmamasi gereken bir sinif . belki cok iyi bir oyuncuysan ve adini insanlar duymaya basladiysa kendi cevreni yapabiliyorsun o konumuz disinda sanirim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 07 Eylül 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 42 warriorum var haumarush da ve gayet memnunum , hangi level olursa olsun DOĞRU GEAR ı topladığın sürece herkes karşında et parçasından başka bişey değildir... paladin bile indirebiliyorum bu levelda rahatça... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Exe claver al 41 olduysan. Gatorbite a kadar onu kullanicaksin alish. Ram mam boshver para biriktirmeye bashla bir yandan da[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Simdi binegine bineceksin rahat rahat[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sılahını değiştir sanırım hala whirlwind axe klullanıyosun[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Uldaman yap RFD yap grimlock charge ve ice hede helm edin bence[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben geçengün 45 shamanımla 48 warrioru aldığımı bilirim okadar. Doğru taktik, hız ve kabiliyetle her char her charı alabilir. Ama ben bu güne kadar hangi arkıma sorduysam war.. için ezik class demişlerdir. Kimse memnun değil demişlerdir.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Rock, 08 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Doğru taktik, hız ve kabiliyetle her char her charı alabilir. seni baska oyuna alalim ;) bide arkadaslarının dedigini kabullenip bunu kendi tecrubenmis gibi solemen ayrı konu oraya girmeyeyim..bende diyorum ki 60 ta warrior 5.5 k+ hp elinede arcanite reaper alip MS critleyince shaman ne oldugunu anlamadan karambolde oluyo desem ne olacak? bi de verdigin ornek cok komik desen hunter la bile warrior oldurdum tamam diyecemde oyunun teke tekte en guclu class iyla teke tekte 0 olan bi class i oldurup bunu kendi becerin gibi yazman sacma olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 60 olcaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Rock, 07 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Şimdiden söyleyeyim 60'a geldiğinde de "wariordan iş olmaz. Sen de en kötü class'ı seçmişsin" diyecekler. O yüzden sen bence o karakteri kasmayı bırak yenisine geç. *Komik* Warior bir hiç bile olsa rogue ya karşı üstündür ;) Senin lafından yola çıkarsak rogue açanlar tam bir aptallık abidesi? Ha bu arada shaman lvl4* larda en kral karakterdir 1vs1 de ;) Bide pvp için toplanmış set ve alterac dan alınan mace yada AR ile warior herkese karşı üstün olabilir...(lvl 60 şart [rogue karşı hariç]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Way, 08 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki: said: Rock, 08 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Doğru taktik, hız ve kabiliyetle her char her charı alabilir. seni baska oyuna alalim ;) bide arkadaslarının dedigini kabullenip bunu kendi tecrubenmis gibi solemen ayrı konu oraya girmeyeyim..bende diyorum ki 60 ta warrior 5.5 k+ hp elinede arcanite reaper alip MS critleyince shaman ne oldugunu anlamadan karambolde oluyo desem ne olacak? bi de verdigin ornek cok komik desen hunter la bile warrior oldurdum tamam diyecemde oyunun teke tekte en guclu class iyla teke tekte 0 olan bi class i oldurup bunu kendi becerin gibi yazman sacma olmus.. shock ile 1200 wf ile 2k dmg yemeyi bilirmisin sen :-P spinal reaper kullanan warrior yendim .kesinlikle classını iyi oynayan kişi her class ı yener[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 seni baska oyuna alalim Niye sen bu oyunun sadece cs tarafını görüyorsun diye mi? CS bile taktik ister. bide arkadaslarının dedigini kabullenip bunu kendi tecrubenmis gibi solemen ayrı konu oraya girmeyeyim..bende diyorum ki 60 ta warrior 5.5 k+ hp elinede arcanite reaper alip MS critleyince shaman ne oldugunu anlamadan karambolde oluyo desem ne olacak? Bir warrior karakter açıp bir süre oynadım. Açıkçası hiç beğenmedim. Shaman, rogue ve mage daha zevkli. bi de verdigin ornek cok komik desen hunter la bile warrior oldurdum tamam diyecemde oyunun teke tekte en guclu class iyla teke tekte 0 olan bi class i oldurup bunu kendi becerin gibi yazman sacma olmus... Sonuçta çoğu insan bu oyunu PvP için oynuyor. NCP kesmekten zevk alan kişi zaten gider singel player oyun oynar. Ayrıca en güçlü class diye birşey yoktur. Becerikli kişi her classta iyi iş çıkarır. Warior bir hiç bile olsa rogue ya karşı üstündür Senin lafından yola çıkarsak rogue açanlar tam bir aptallık abidesi? Rogue zırh bakımından warriordan daha zayıf olabilir. Bu onun diğer classlara göre de zayıf olduğunu göstermez. Belki benim verdiğim örnek çok salam(adam he nekadar benden 3lvl fazla olsada) olmayabilir ama senin kurduğun mantık tamamen saçma.[signature][hline]Sargas >> lvl45 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Nevberos, 07 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: Rock, 07 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Şimdiden söyleyeyim 60'a geldiğinde de "wariordan iş olmaz. Sen de en kötü class'ı seçmişsin" diyecekler. O yüzden sen bence o karakteri kasmayı bırak yenisine geç. Hiç 60 Lv Warrior ile karşılaşmadın anlaşılan karşılaşmada zaten çünkü sende Warrior açarsın bütün charlarını silip.Şaka bir yana 60 a kadar ne çektiğimi bir ben birde benim gibi Warrior lar bilir.Ama 60 olduktan sonra nerde olursanız olun kral sizsiniz.İster dungeon ister pvp ne aklınıza geliyorsa.Kısaca sabrın sonu selamettir.60 Lv Warrior ile karşılaşınca sende 60 olunca bunu daha iyi anlayacaksın.Şimdi ne desem boş.Üç Dört vuruşta yere yatmanın tadını bilenler bilir. [Bu mesaj Nevberos tarafından 07 Eylül 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] benim bulundugum raidde warriorun dmgda birnci oldugunu gormedim. hatta damage takenda warrior tankligi dolayisi ile 1 ben ikinci olurum genelde :D[mage`im] mc de falan warrior dmg vermiyor o yuzden warrior pvp de kral degil lvl 60ta prot talentlari oldugu icin. yani mc ye gideceksen pvp de pek is yapamazsin mage o konuda daha sansli defansif olmasina ramen frost critical orani cok yuksek talentlarla beraber. gerci talenta bel baglamamak lazim ama napcen :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 @ ad3m rogue warrioru olene kadar stun lockta tutar sonra gelir aglarsin burda oyle bir durumda var. rogue evasion acma gibi bir noobluk yapmazsa warriora hicbir sey olmaz. vurdurmaz bile iyi oynuyorsa[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Way, 08 Eylül 2005 01:46 tarihinde demiş ki: said: Rock, 08 Eylül 2005 00:10 tarihinde demiş ki: Doğru taktik, hız ve kabiliyetle her char her charı alabilir. seni baska oyuna alalim ;) bide arkadaslarının dedigini kabullenip bunu kendi tecrubenmis gibi solemen ayrı konu oraya girmeyeyim..bende diyorum ki 60 ta warrior 5.5 k+ hp elinede arcanite reaper alip MS critleyince shaman ne oldugunu anlamadan karambolde oluyo desem ne olacak? bi de verdigin ornek cok komik desen hunter la bile warrior oldurdum tamam diyecemde oyunun teke tekte en guclu class iyla teke tekte 0 olan bi class i oldurup bunu kendi becerin gibi yazman sacma olmus.. lvl 60 shamanım 0/30/21 buildim. warriorlarda adamın benden bariz bi item ustunlugu yoksa rahat yeniom. shield+1hand ile cok ii damage vurabiliorum. frost shockla adam yavaslio zaten purge ile buff denen bisi kalmio. tek zorlayan sey MS. onunda taktigini buldum. MS gidene kadar lesser heal yapiom, MS gittigi an basiom instant heali zaten o sırada bayragı indirio warrior. ha baktım adam cok ii cıktı trinket kullaniom. o sırada atiom heali tekrar frost shock. bence her class dierini yenebilir. yeterki ii oynansın. benim 5sn de kestigim mage de var beni cok zorlayan mage de,beni kesen mage de.ama bazı classların dierine karsı bariz ustunlugu var.onlar cok kastırır:D edit: son paragraf:) [Bu mesaj barbu tarafından 08 Eylül 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anlıyamadıgım simdi siz her class her class i öldürebilir mi diyosunuz? yada warrior shaman i olduremez e mi bu kadar cevap yazdınız.. ilk ine 2 cevap vericem 1. si learn the game noob dieri ise horde musun?hode musun dememin sebebi horde da ole racial ozellikler var ki adama pes dedirtir..misal Wotf undead mage yada priest le human mage priest arasında 21312312 tane fark var misal ud priest i warlock olduremez human priest i cok rahat oldururya da bi ud priest ally rogue u oldurebilir ama ally priest ud rogue u agziyla kus tutsa olduremez..uzar gider.. 2. si yani warrior durumu da sole orda yazdıgım yazıda kilit bi kelime var kimse dikkat etmemis ne demisim? karambol! bilmeyen ler icin soleyeyim kelime anlamı cok kisinin oldugu ortam da yani saldırının nerden geldigini anlamadıgın zaman (oyun da ki anlamı)30-40 rage i birikmis warrior sana charge MS+WW yapsin %20+ crit chance ve AR i ile.. ne oldugunu anlamadan öl de ozaman anla uber class ını ama bu demek degil ki shaman gucsuz 1vs1 in en guclu class ı ve bu gucu sanki kendi gucunuz mus gibi gostermek sizi komik duruma dusurur beni degil..gidin bi priest le rogue oldurun ambush backstab la baslayan ya da warrior la mage oldurun ozaman gelip buraya ben kralim diye yazın gidip shaman la warrior oldurup bunu sanki marifet mis gibi yazmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar