Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırzıza bak ya!.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 08 Eylül 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
tam yüzsüzmüş, arabayı unuttum diye aramış yuh. baban cinnet geçirmemiş iyi dayanmış yine.

Babamda tansiyon da var. Suratı bembeyaz olmuş. Annem diyo :S[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Bizi üst kata girmiş
yengem maaşı almış
fatura için paraları ayırmış faturaya sarmış yanınada kalan nakiti koymuş hırsız nakitleri almış faturanın içindeki paralar duruyo ehehe :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 08 Eylül 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
evi üzerime yap dememiş bereket
LoL[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Mesaj tarihi:
yeni nesil hırhız..müşteri ile bağı koparmıyo...
o gun haberlere bi adam cıkmış evine 4 kere hırsız girmiş..
adamın zararı 150-200 milyar civarı ...sonunda adamın arabasınıda almış.[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Mesaj tarihi:
Bi kerede annemin başına geldi böle bi yüzsüzlüq olayı sokakta yürürken hırsız çantadan tlfonu alıor kaçıor sonra bizimkiler telefonu flm arıolar adam açıor yanıt : Bu benim ekmek param...Sahip olsaymış..[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
Siyah kuşaktan falan bahsedilmiş . Daha tehlikeli . Evden çıkmadan 1 tane ekmek bıçağı alıyorlar bir de cesaret hapı . Sen onu vurup vurmama arasında kalsan da karar verene kadar karnına saplıyorlar bıcağı . Bir tane genç çocuğu öldürmüştü silahla bir hırsız . Denk gelsem arkadan sinsice yaklaşıp önce ''BÖ'' diye korkutmak istiyorum . Sonrası sinirime bağlı .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
bakin o taktikdir hırsız oyle yaparak babani ve sizi evden uzaklaitirmak istiyo baban anakkkale ye gittiginde hırsız tekrara ewe gelip bu sefer tv teyp filan calmayi planliyo yanı babana soyle gitsin canakkaleye ewi filan kapatin iyice jandarmayada anlatin durumu ewde bi tane kapuyı yem olarak kullanin bople yarim yamalak kıtlenmiş gibi ew de kımse yok havasi verin hırsız tekrar geldiginde jandarmayla suc ustu yaparsiniz bak anlat bunu babana bizim tanidikalr hırsızı boyle yakaldi[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
@Araba200. Biraz geç kaldık ama :-)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Np: Noproblem
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
Araba200, 08 Eylül 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
bakin o taktikdir hırsız oyle yaparak babani ve sizi evden uzaklaitirmak istiyo baban anakkkale ye gittiginde hırsız tekrara ewe gelip bu sefer tv teyp filan calmayi planliyo yanı babana soyle gitsin canakkaleye ewi filan kapatin iyice jandarmayada anlatin durumu ewde bi tane kapuyı yem olarak kullanin bople yarim yamalak kıtlenmiş gibi ew de kımse yok havasi verin hırsız tekrar geldiginde jandarmayla suc ustu yaparsiniz bak anlat bunu babana bizim tanidikalr hırsızı boyle yakaldi

uvvv ii taktikk[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Oha, adam holivud filmi fantazisi yaşamış resmen, oşıns 1.
- Abi ben sizin evi soyan hırsız, arabayı da şeetçektim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
said:
elektrot, 08 Eylül 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
Oha, adam holivud filmi fantazisi yaşamış resmen, oşıns 1.
- Abi ben sizin evi soyan hırsız, arabayı da şeetçektim.

lol :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
said:
CaNNi, 08 Eylül 2005 17:57 tarihinde demiş ki:
@Araba200. Biraz geç kaldık ama :-)

ya tuhh nese bak bi daha arasa oyle yapin . hatta arayin hırsızı içimize sinmedi dur bekle getirelim arabayi geceleri gozumuze uyku girmiyo filan diin:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 08 Eylül 2005 10:37 tarihinde demiş ki:
said:
Sacros, 08 Eylül 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
hırsız sizin yazlığın telefonunu nerden biliyo?

Yazlık eve girdiğinde oradaki telefonla kendi cep telefonunu arayıp öğrenmiştir.

Yok daha neler.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,
Geçen gün bir tanıdığımız aile dostumuzu aradık,nasılsın iyimisin diye.
yaklaşık 15 gün önce bir araba siparişi vermişti.Biz 2006 sını almayı düşümüştük.Oda ucuz olucak diye 2005 modelinin sonunu alıcaktı.Hemde sabırsızlanıyordu.Neyse evine hırsız giriyor.İçeriden saatini,telefonunu,laptop vs vs götürüyor.Salağın masada unuttuğu tek şey arabanın anahtarları.Ama işin ilginç yanı dışarıda bir arkadaşıda bu sırada arabayı kaldırıyor.Hemde anahtarla açıp gitmek varken normal olarak kaldırıyor.Ve bu araba güvenlikte aşmış ve hepinizin bildiği bir markanın jipi.[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
  • Yeni Oluştur...