Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 merhaba arkadaşlar, ben yeni bir adsl kullanıcısıyım, önceden 128kablom vardı ama 256 adslle fiyatının aynı olduğunu öğrenince dsle geçtim. adsl bağlandığından beri arada sırada internet temelli gidiyor, hiç bi siteye falan giremiyorum..3-4 dakka sonra geri geliyor.. bunun nedeni ne olabilir yardım ederseniz sevinirim... ayrıca world of warcraftta falan pingim hala aynı.. biraz hızlanmış olması gerekmezmi? bu port forwarding olayını yapamadığım için olabilirmi? port forwarding hakkındada bilgi verirseniz sevinirim... modemim zoom 5554 X5 şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 adsl arızayı ara sor. bu kadar çok kopmaması lazm[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 splitter kullanmıyorsan telefonla konusurken baglantın gider ben ilk aldığımda splitter ne bilmiodum hep gidiyodu net :) wowda pingin yükselmesini bekleme, aksine düşebilir pingin. 128 kablonun uploadu 256k adsl den iyi (pratikte). çünkü telefon kabloları kablonet kabloları kadar kaliteli değil. kablo: 128/64 veriyor. adsl 256/64 veriyor. uploadlar teoride aynı ama dediğim gibi kablolardan kayıp oluyor ve kablo öne geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Telekoma Kafam Girsin:horace: Sürekli Ariza Bıktım Bendede Gidip Gelio Port Forwarding İçin Bknz: Ahanda[signature][hline]o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Telefon-modem bağlantılarını kontrol et ve doğru yapılandırdığından emin ol. Eğer telsiz telefon ile splitter kullanıyorsan problem bundan olabilir. Aradan splitteri çıkart tekrar dene. Modem'in ayarlarını doğru yaptığından emin ol. Kullanıcı adının sonuna @ttnet koymayı unutma. ahmet@ttnet gibi. port forward ile ilgili bir çok döküman mevcut çeşitli modem marklarına göre.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 işte sorun da o, benim modemin ayarlarda "Virtual Server Configuration" diye bişey yok... DMZ de yok... nerden yapacağımı bulamadım, benim modemden olan biri varsa bi yardım etsin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tamamdır saolun linkdeki chaosun dediği gibi yaptım inşallah işe yarar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar