Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rap dinleyenler buraya:)

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

pesimist style rapte dinledğim tek şey..
türkiyde rap=sago
hem başkalarına yazdığı sözlerle,djliğiyle,müzik kültürüyle,lirikleriyle harika bi müzik adamı,diğerleri faso fiso..

ps:eskiden ceza da dinlerdim lakin sözlerinin sago tarafından yazılması,müziğinin sago tarafından yapılması,şımarması baya bi soğuttu kendinden..

sagopa kajmer a.k.a miccheck rulaz..[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sekiLde maLik.. türkiyede rap sagodan baska bişey demek diiL.. Fakat sago beni son zamanLarda üzüyo.. sampLe çaLdığı feLan kanıtLandı.. üzüLdüm gercekten.. ama her ne oLursa oLsun sesine we sözLerine hayran oLduğum bi adam sonucta..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

kendisii bunu açıklama getirdi..
yani taksimin ortasında beni gitar çalarkende görürler insanlar çünkü ben bi müzik adamıyım dio,ve gerçekten öle..tam ii bi rapper ama adam her şeyle ilgilenio buna metalde dahil..

ama en son albümüne üzüldüm ben romantizmaya..
beklediğim kadar bomba olamadı..bi şarkısı var albüm çıkmadan önce netteydi..
leyli..
ozaten bomba şarkısı diğerlerini beğenmedim..
bir pesimistin gözyaşları serisi harbi ii?
ordanda illa bi şarkıysa,karikatür komedya...

ps:bu adamın silahsız kuvvet hali de bombaydı..2001 die bi şarkısı var,arkadan hintli karılar efek verio ya bitiorum ben ona:D[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

ewt .. sözLeri çaLdıını iddaa ettiLer ama buna hayatta inanmam.. Müziği caLmayan yok zaten abi.. adı üstünde sampLe.. :) ama ben tek çaLmayan sago derdim.. o da aLıomus sağdan soLdan. fakat kendi yaptın mı da sağLam şeyLer cıkarıo bence..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

rap en güzel almanca söyleniyor.. hele ki Bushido söylüyorsa (bakınız: rammstein ft Bushido - Amerika)

kim bu bushido;
bu herif tunus göçmeni alman, çok sert eleştirileri oluyor, dayak atar gibi rap söylüyor, hayır mazoşist miyim neyim adamı bir kere dinledim hep onu dinliyorum, "alman olduğunu söylüyorsun ama lamnalar sendne utanıyor ben sendne daha lmanım" diyerek bizleri bizlerden almıştır..

dinlemenizi önereceğim ilk şarkısı "electro ghetto" dur

http://www.kingbushido.de/index02.html
[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...