LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 rap hakkındaki bilgilerinizi benle paylasırmısınız?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Rapten kastın beş para etmez(bence) türkçe rap mi?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben dinlemiyorum ama geldim=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dınlemıyom.[signature][hline]Bir Fizikçiye sormuşlar: 3 fare 3 günde 3 öğün yemek yiyorsa 5 fare 5 günde kaç öğün yer ? Fizikçinin cevabı : " Fareler özdeşmi ? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sokak felsefesi gibi bişi...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dinleyenler dinlerken, soyleyenler soylerken cok komik hareketler yapiyor:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 rapten kastım tabiki turkce rap:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 07 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: dınlemıyom. said: zlorwf, 07 Eylül 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Ben dinlemiyorum ama geldim=) Topicin başlığını size hatırlayayım => Rap dinleyenler buraya:)[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 öLümüne rap.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 pesimist style rapte dinledğim tek şey.. türkiyde rap=sago hem başkalarına yazdığı sözlerle,djliğiyle,müzik kültürüyle,lirikleriyle harika bi müzik adamı,diğerleri faso fiso.. ps:eskiden ceza da dinlerdim lakin sözlerinin sago tarafından yazılması,müziğinin sago tarafından yapılması,şımarması baya bi soğuttu kendinden.. sagopa kajmer a.k.a miccheck rulaz..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynı sekiLde maLik.. türkiyede rap sagodan baska bişey demek diiL.. Fakat sago beni son zamanLarda üzüyo.. sampLe çaLdığı feLan kanıtLandı.. üzüLdüm gercekten.. ama her ne oLursa oLsun sesine we sözLerine hayran oLduğum bi adam sonucta..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kendisii bunu açıklama getirdi.. yani taksimin ortasında beni gitar çalarkende görürler insanlar çünkü ben bi müzik adamıyım dio,ve gerçekten öle..tam ii bi rapper ama adam her şeyle ilgilenio buna metalde dahil.. ama en son albümüne üzüldüm ben romantizmaya.. beklediğim kadar bomba olamadı..bi şarkısı var albüm çıkmadan önce netteydi.. leyli.. ozaten bomba şarkısı diğerlerini beğenmedim.. bir pesimistin gözyaşları serisi harbi ii? ordanda illa bi şarkıysa,karikatür komedya... ps:bu adamın silahsız kuvvet hali de bombaydı..2001 die bi şarkısı var,arkadan hintli karılar efek verio ya bitiorum ben ona:D[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1PG nı tek gecerim.. Ama romantizmada cok wasat sayıLmaz derim.. Fakat bebeğim öLdünün sampLe ı oLduğu gibi aLınmıs.. Başına 2 bass atmıs adam o kadar.. siLent hiLL ın müziğini oLduğu gibi çaLmış..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ölede.. herkes çalıo.. malesef bu konuda eski müzisyenler pek kalmadı.. zaten kendiside çaldığı şarkıları itiraf edio.[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewt .. sözLeri çaLdıını iddaa ettiLer ama buna hayatta inanmam.. Müziği caLmayan yok zaten abi.. adı üstünde sampLe.. :) ama ben tek çaLmayan sago derdim.. o da aLıomus sağdan soLdan. fakat kendi yaptın mı da sağLam şeyLer cıkarıo bence..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sago gibi söz yazarı çok az.. zaten adam edebiyat mezunu olsun o kadar..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 farsça feLan da okumus.. mitoLoji feLan biLio.. edebiyat köpeği ayrıca kendisi .. her teLden caLıo =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Koyu bir dinleyiciyim diyemem ama arada Erci E'nin "Bin Arabama" albümünü dinliyorum, çeşni oluyor. Yerli motiflerle rap i güzel birleştirmiş. Sezen Aksu'nun "Herşeyi Yak" şarkısını da güzel uyarlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 her şeyi yak ve bin arabam ordaki en ii şarkı.. bin arabma tam minibüsçü şarkısı olmuş:D her şeyi yakta çok tatlı duruo..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sewmem erci-e.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 drama yolları , bana müsade beyler ; severek dinliyorum şu günlerde. romantizmayı edinin.[signature][hline]valandil ownz j0o! FAQ you. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aLbümü aLın abi.. ne kasıosnuz :) vasiyetin kLibi cıktı bu sırada.. sagopanın resmi sitesinde yayınLanmaktadır..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 türkce rap mi var bee yemişşim türkçe rapi[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nerde zamanının gangsta rapçiLeri.. :D oLm bence Tupac öLmedi :D adamın sürekLi biLmediimis yeni yeni sarkıLArı cıkıo piyasaya..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 rap en güzel almanca söyleniyor.. hele ki Bushido söylüyorsa (bakınız: rammstein ft Bushido - Amerika) kim bu bushido; bu herif tunus göçmeni alman, çok sert eleştirileri oluyor, dayak atar gibi rap söylüyor, hayır mazoşist miyim neyim adamı bir kere dinledim hep onu dinliyorum, "alman olduğunu söylüyorsun ama lamnalar sendne utanıyor ben sendne daha lmanım" diyerek bizleri bizlerden almıştır.. dinlemenizi önereceğim ilk şarkısı "electro ghetto" dur http://www.kingbushido.de/index02.html[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar