Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mount için para kasma yöntemleri...

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

beyler buraya bi topik açıyım dedim epic mountu olanlar questte gereken malzemeler yahut normal epic mount için gereken parayı nasıl yaptılar ? yani ne farmladınız , ne professionu kullanıp hangi malzemeyi daha çok sattınız vesaire... hem epic mountu olmayanlara yararlı olur yeni başlayan arkadaşlar yada 60 levela yaklaşan arkadaşlar için.. teşekkürler :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

Deadwind Pass'in en güneyine bir mage, bir priest gidilir.
Level 60 undeadlerden 10 tanesini mage üzerine toplar, priest heal yapar.
Tercihen mage aoe üzerine odaklanmis olmali, priest de holy olmalidir.
Veya yine deadwindde düz farm yapilir ogrelara, runeclothlar satilir vs.
Veya sabah 5-6 sularinda kalkip Felwood - Irontree Woods da kasilir[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 13 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Core Marksman Rifle sattım ben 3 kere sattım aldım :D

ama diğer türlü instance SM boss farm, grind falan

piyasayı takip et
ben runecloth, çeşitli otlar ve potionlar satarak sabit bir gelir oluşturmuşken
piyasa spekülasyonlarıyla ve harbi ticaretle asıl voliyi vurdum
50-60g ye epic alıp 145 e satıyordum
veya arcanite barın 38 olduğu zaman birinden toptan 10 tane crystalı 200g ye alıp 180-190 g kar etmiştim
Sosyal ağlarda paylaş

ben 70g ye epic alıp 175g ye satmıştım çokda güsel olmuştu =)
ama onun dışında pek bi kasmadım normal set tamamlamak için strat-scholo-ubrs kastım ffa rare itemları aldım şans eseri =) lvl60 olduğum 2.haftanın sonunda epic mountu aldım[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

eheh arttirmislar o zaman ben zamaninda 100 150 tane oldurmustum 1 tane dusmemisti . bu arada engineeringle artik apra yapmak zor cunku disenchant ile elde ettigim malzeme [large radiant shard] 3 4 g ye dustu eskiden 7 8 g idi[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

akıll efendi bir raid buldum da pristine'e rollamadılar, önceden de birikmiş hayli param vardı loot, kumaş filan sattığım için AH'de. bir de BoE mavi set parçaları ffa olunca düşmüştü birkaç kere. şimdi doggy'nin arcanite çevirmesini bekliyorum sonraki adım için.. :)

ama en iyi para kazanma yolu crafting'e bulaşmamak. belki çoook uzun vadede kara geçersiniz ama blizz'in şimdiki her yamada yeni cheesy item ekleme politikası devam ettiği sürece yıllar sürer herhalde. arcanite reaper filan yaptıranlara cidden üzülüyorum, çok daha az uğraşla alınabilen benzer güçte silahlar var..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

NE isen Winterspringe gidilir Frostsaber Rock da bi amcam var Riven Frostbind midir nedir ondan questler alınır , evliya sabrı ile yapılır .Miner isen questler sonunda 3-5 epic parası cıkarırsın değilsen güzelinden pembe bi panterin olur +500g falan da cebinde kalır.[signature][hline]"Death is only the begining"
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 59 um 200 g cash var borçlardan alıcam 165g var ve alıcaklılar tatilde arkadaş benimle eşit gidiyodu ikimiz aynı gece 60 olduk onda 400 g vardı babasıyla kavga etmiş 1 ay yazlığa gidiyomuş şansa bak 60 olduk direk adamın paraya kondum 600 g oldu kaldı 200 g sora onuda bi arktan satın aldım yani 60 oldum 15 dk içinde epic vardı altımda millet 60 olduma deil epici nası bu kadar hızlı aldıma şaştılar gz mount yazanlar var . :D sora akşam para kasıyodum 40 g yaptım 3-4 saatte son arrowlar artık HS çekicem 1 mob kaldı kesim dedim ve ne baldırki ' destiny ' düştü :) sattım 200 g yi kapadım şimdide 400 g yi kapamaya kasıyorum para için tavsiye azshara demon item vs. rune-fel cloth sora winter owlbeast ama ben baydım ben yapmam ama bazı arkadaşlar gibi instancelarda ahden dandik itemlar alıp her gördüne Need diyecek bi kapasiten varsa :) öle bi açlıkta yapabilirsin :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 14 Temmuz 2005 06:16 tarihinde demiş ki:
arcanite reaper ama level 50 gibi aliniyor o level icin cok iyi ayni stormshroud set gibi roguelar icin. ayrica crafting de cok az para var anca enchant ki onunda boku cikti zaten herkes enchanter

lvl 50 gibi almak için arkada guild destği filan olması lazım, ben kendi kazanacağı paraya göre düşünüyorum. ha ayrıca AV çalışıyorken lvl 51'lerin elinde ice barbed spear vardı ki gözüm kapalı onu tercih ederim arcanite reaper'a..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...