Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın okullar açılıyo(sonucta saat 12yi gecti:) )

unac

Öne çıkan mesajlar

okullar yarın acılıyo..yaz nasıl geçti anlamadım.bi arkadaşım "zaman geçerken yavaş ama
geçtikten sonra hızlı gibi görünür" demişti.o arkadaşımlada kavga etmiştik en son.Hoş
ben herkesle kavgalıyımdır.İnsanları sevmem.onlarınde beni sevdiğini pek sanmıyorum zaten.
sevgilimden de 2 hafta önce falan ayrıldım.İlk günler zor gelmişti ama şimdi alıştım.
o şimdiden başkasını bulmuş galiba.Onunlada göya arkadas kalıcaktık...ama onunlada kavga
ettim sonra.2 hafta once falan sigaraya tekrar basladım.oysa bütün yaz spor yapmak için
kıçımı yıtmıstım.Tamda forma girmişken...bu seneden dersaneye başlıcam...okulda tam gun olmus.
artık bilgisayarın başınada zor otururum.içimde sıkıntılar var.hani hep içimde bi sıkıntı var
ama nedenini bilmiyorum derler ya....yalan.insan bilir bilirde söyleyemez...bazen gerçeklerle
asla yüzleşemezsin.ne kadar cesaretli olursan ol.her sene daha fazla olgunlasıyorum.ama ben artık
daha fazla olgunlasmak istemiyorum..şu sıralar hayatta hiç birşeyin yolunda gitmediğini biliyorum..
ama çok daha kötülerinide görmüştüm.bugun saçlarımı da kestirdim.saçlarım benim herseyimdir.
yarın okullar baslaıo...yine aynı seyler..geleceğimizi belirleyen saçma sapan şeyler.
neden diye sormuyorum artık..anlıyorum..öğreniyorum..[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben seviniyorum acılıyor diye sıkıldım tatilden tatilde naptiysam okul varkende yaparım bu kadar basit:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 11 Eylül 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
Ben seviniyorum acılıyor diye sıkıldım tatilden tatilde naptiysam okul varkende yaparım bu kadar basit:P

aynen ya artık sıkıldım yapıcak hiç bişey yok..açılsında bişilerle uraşalım artık..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

üniversiteli olmanın gozunu seviyim =) nese cocuklar sıkın biraz kendinizi başa gelen çekilir hesabı...[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

[Bu mesaj Zephyros tarafından 11 Eylül 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben memnunun lisede olmaktan...
eskiden hep özenirdim liseye gidicem off ne güzel olcak diye
şimdi bakıyorum da liseye gidiyorum ama güzel olmadı hiçbişey aksine kötüleşti. oyüzden anı yaşamak lazım diye düşünüyorum artık.anı yaşamak ve mutlu olmaya çalışmak...
yarın öbürgün üniversiteye geçince yani büyünce(!) lise yılllarımı özlicem tıpkı şimdi ortaokul yıllarımı az biraz özlediğim gibi...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Sosyal ağlarda paylaş

ıyy gideceksiniz okula ilk 2 gün bööle hocalarla tanisma fln olacak hatta 1 gün hatta uyuz matematikci ilk günden giris yapicak sonra havalar soumaya baslicak yamur gelicek hava hic acmiycak ve sinavlar baslicak ohoooooo..[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...