Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bir yerden spy bulaştı yada bişey girdi bilmiyorum. 11 kb ile upload yapıyor. Pokapoka66 diye bişey vardı regeditten kapattim. Hala deli gibi upload yapıyor. yardım offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ad-aware, spybot search&destroy, spy dcotor bunları kullanıp temizliosun ardından zonealarm + norton antivirüs yüklüosun bi daha böyle bi sorun yaşamıosun (update yapmayı unutma)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ctrl+alt+delete ten ismi anlamsız gelen .exe dosyalarının işlemini sonlandır , start-up tan da kaldır tamamdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o kadar basit değil. Task manager da açar aömaz görünüyordu kayboluyordu sonra. Windows ta klasörü görünmüyordu güvenli kipten sildim. İşe yaramadı. Spybot SD ile search ettim bulamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ayrıca msconfig den kapatınca pencereyi kapar kapamaz tekrar işaretliyodu kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 herzaman derim virus mi girdi yok efendim key loger mı yok spy mııı hemen bi format:) bi cdye gerekli olan programları yedekleyin yok msnmiş yok yok ares yok winamp falan yani media playerın son surumu falan...formattan sonra bes dakikada onları hemen yukleyin tertemiszzz bilgisayar..bende 3 ayda bir format gerekli...ben oyle yapıorum yane[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 başlat / çalıştır / regedit yap registry den "Run", "RunOnce", "RunOnceEx" gibi anahtarlarda ki tanımadıın programları sil... En ii çözüm burası... birde system ve system32 klasörlerinin içerisindeki saçma sapan isimli .exe dosyalarını sil... ben böle kurtulmuştum... bahsedilen spybot, ad-aware, windows antispyware fln hiç bi boka yaramıyo...[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bilgisayarı guvenli kipte başlatıp tarama yap. ya da zonealarm kurabilirsen ordan blocklarsın direk.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ugh sanırım elite-bar o poka poka. dünyaın en bela spy şeylerinden biri. ET Remover diye bi tool vardı onu indirip dene. elle silmesi bir hayli zahmetli. ayrıca siliniyor mu silinmiyor mu belli değil. format atmak onu silmekten daha kısa sürebilir.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 webroot spy sweeper... ortami dagitio...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 killbox diye bi program var process kil force delete gibi özellikleri var tavsiye ederim[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 system cleaner error doctor trojan guarder bunlarla birlikte kaspersky pro 5.xx ,adaware,fast cleaner,spydoctor,spysearch yazilimlarini kullanirsan sorununu cozeceksin[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 %100 kesin çözüm söylüorum cwshredder ıindiriosun taratıosun eğer hala geçmezse son çare olarak hijack i yüklüosun ve taratıp kurtuluosun.ama dikkatli ol hijack zararsız dosyalarıda yok edebilio :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Spybot - Search & Destroy 1.4 Yüklüosun update ediosun her türlü dertten kurtuluosun.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 spy botu denedim demiş[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 O zaman spy falan değil giren virüstür.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sistemimde, Spybot, Ad Aware ve Kaspersky Anti-Virus kurulu ne spy ne virüs başımı ağrıtıyor. Norton antivirüs tavsiye etmiyorum sistemden kaldırırken problem yaşarsın + bilgisayarını yavaşlatır.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sistem geri yüklemeyi kaapt bi de silerken haltı kendini yüklemesin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hehe spybot un bulamadıı şeyleri bnm yöntemle çok kolay hallediosun ;)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Allahım delircem. 2 gündür upload ediyor bişeyler. Söylenilenlerin hepsini denedim geçmedi. Netlimiter da görünmüyor zaten. Ne upload ediyo onu çok merak ediyorum. Windows dışında sadece bir tane oyun var yani upload etsin kurtulayım ya offf :([signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Reklam yapalım bi güzel ; Sygate Firewall Hayallerinizin Erkeği...Pardon koruyucusu.Download Center'da aratarak " Sygate Firewall " diye bulabilirsiniz. Özelliklerimi ? Hhaha ! Onu bunu dert etme Sygate çare Sen bi Spy ye Hahaha gerisi hikaye .. DIDIDIDIDIDIT Online olarak görünün herşeyin ayarını çekebiliyorsun.Yabancı gözükene bi tane block patlatırsın ahanda bu kadar Ahanda bak 4lüğüde yaptım reklam yanında[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.BLOGGER,My love[Bu mesaj Masteis tarafından 10 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar