Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SPY delirmek üzereyim !!!

Zeytin

Öne çıkan mesajlar

ad-aware, spybot search&destroy, spy dcotor bunları kullanıp temizliosun ardından zonealarm + norton antivirüs yüklüosun bi daha böyle bi sorun yaşamıosun (update yapmayı unutma)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

ctrl+alt+delete ten ismi anlamsız gelen .exe dosyalarının işlemini sonlandır , start-up tan da kaldır tamamdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herzaman derim virus mi girdi yok efendim key loger mı yok spy mııı hemen bi format:)
bi cdye gerekli olan programları yedekleyin yok msnmiş yok yok ares yok winamp falan yani media playerın son surumu falan...formattan sonra bes dakikada onları hemen yukleyin tertemiszzz bilgisayar..bende 3 ayda bir format gerekli...ben oyle yapıorum yane[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

başlat / çalıştır / regedit yap registry den "Run", "RunOnce", "RunOnceEx" gibi anahtarlarda ki tanımadıın programları sil... En ii çözüm burası... birde system ve system32 klasörlerinin içerisindeki saçma sapan isimli .exe dosyalarını sil... ben böle kurtulmuştum... bahsedilen spybot, ad-aware, windows antispyware fln hiç bi boka yaramıyo...[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ugh sanırım elite-bar o poka poka. dünyaın en bela spy şeylerinden biri. ET Remover diye bi tool vardı onu indirip dene.

elle silmesi bir hayli zahmetli. ayrıca siliniyor mu silinmiyor mu belli değil. format atmak onu silmekten daha kısa sürebilir.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

%100 kesin çözüm söylüorum
cwshredder ıindiriosun taratıosun eğer hala geçmezse son çare olarak hijack i yüklüosun ve taratıp kurtuluosun.ama dikkatli ol hijack zararsız dosyalarıda yok edebilio :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım delircem.
2 gündür upload ediyor bişeyler.
Söylenilenlerin hepsini denedim geçmedi.
Netlimiter da görünmüyor zaten.
Ne upload ediyo onu çok merak ediyorum.
Windows dışında sadece bir tane oyun var yani upload etsin kurtulayım ya offf :([signature][hline]OKUYUN
insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
FUCK
Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.

Sosyal ağlarda paylaş

Reklam yapalım bi güzel ;

Sygate Firewall Hayallerinizin Erkeği...Pardon koruyucusu.

Download Center'da aratarak " Sygate Firewall " diye bulabilirsiniz.

Özelliklerimi ? Hhaha !

Onu bunu dert etme
Sygate çare
Sen bi Spy ye
Hahaha gerisi hikaye .. DIDIDIDIDIDIT

Online olarak görünün herşeyin ayarını çekebiliyorsun.Yabancı gözükene bi tane block patlatırsın ahanda bu kadar

Ahanda bak 4lüğüde yaptım reklam yanında[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love

[Bu mesaj Masteis tarafından 10 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...