Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 -yauv bu ne sıcak? -Valla gavur ... gibi sıcak var mahmud abey. -La olm bah diom sana deprem olacagh.. :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bizim kandilliden arkadaş var sekreter, demin telefonda konuştum bu akşam deprem olacakmış yaşanmış bir olaydır bizzat başıma geldi
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kız arkdasın cagırdıgında. gelemem suan ümraniyedeyim demek cok zevkli[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 *nasrettin hoca eşşekten düşer* -zaten inecektim *kilolarından dolayı bikini giyemeyen biri, denize çaarılınca* -yok ben böle iyiyim *dersine çalışmamış birinin, iyi not almışlara tepkisi* -o ezberciydi -o hocalara yalakalık yaptı, ben delikanlıyım ben de yalakalık yapsaydım ohooo :) -kalp kalbe karşıymış -ben de şimdi seni düşünüyordum -yeminimi bozdum uleeeen. *reiki, tha-chi, yoga vb. ile uğraşan birisi, ne yaptığının farkında değildir ama rezil olmak istemez* -arındım -kendimi çok iyi hissediyorum -şifa dağıtmaya hazırım -kendimi insanlığa adayacağım/adıyorum -yağ, kan, vişne vb. lekelere karşı 3prhu83r9725 deterjanları -15bin etkili saçların dökülmesini geciktirici, saçlarınızı 15 metre esnetmenizi sağlayan kepeğe 1 yıkamada çözüm şampuan vb.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Vikont Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: evilflame, 23 Ağustos 2005 16:15 tarihinde demiş ki: -Evi boşaltın! Almanya'dan oğlum geliyor... bu cidden super :) - telefonu duymadigim icin acamadim ;)
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu maçı daha farklı skorla kazanabilirdik[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 plajdaki rus turiste seni ailemle tanıştıriyim demek..
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 -Hayatım ben hiç sevgililer gününü unutur muyum... Yani böyle şeyler bana ters o yüzden kutlamadım.Saçma sapan şeyler işte...Hem ben seni her gün hatırlıyor ve seviyorum(normalde uluslararası bi yalan olmasına karşın en çok türkler tarafından kullanılır) (Aynısı doğumgününe,evlilik yıldönümüne ve bilimum kutlama günlerine uyarlanmıştır) -Memur bey ben sarhoj deilim -Gm bey walla speed yapmıodum ---- Öndeki adam yapıyodu.Hem ben +4 açtım yine de yakalıyamadım -OoOoooOo Gm bey bug kullanıyoooOoOoOo (Sınavda daha yüksek not alan biri çıkınca) -Ohooo bende o kadar ineklesem 10 kat fazlasını alırım
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bana bu konu hakkında bilgi verilmedi[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. [Bu mesaj Voys tarafından 23 Ağustos 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 -bende tam seni düşünüyordum... -tamda senden bahsediyorduk.. -ya abi olsa dükkan senin... -askerde bir komutan vardı...(ve devamında gelen adamla kankaymış da enseye tokat muhabbetine girmiş tripleri)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 türk kızları gerçekten güzel değil (ortalama hesabı olarak)[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kaç yıl hangi ülkede yaşadın ki :) Makyajlı mankenlerlemi kıyaslıyorsun tv daki. Danimarka ve İngiltereye gittim. Türk kızı yönetir :)[signature][hline]Düdüt
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Zeytin, 25 Ağustos 2005 11:03 tarihinde demiş ki: Kaç yıl hangi ülkede yaşadın ki :) Makyajlı mankenlerlemi kıyaslıyorsun tv daki. Danimarka ve İngiltereye gittim. Türk kızı yönetir :) sidik mi yarıştırcaz ? 14 ülke gezdim amerikasından avrupasına avrupadan uzak doguya bir şey biliyorumda konusuyorum.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator!
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kapatıyoruz zararına satıslar(yannıs bıtek bureda dııl baska ulkelerdede war bu yalan) ama nedense dukkan hıc kapanmaz heralde zararına satıslar zararına dıılmısde kurtarmıs. senden önce kimse olmadı:P daha öncede aşık olmuştum ama hiç böle hissetmemiştim :P fazla mesai yaptım otobus duragında kavga cıktı gec kaldım,sular kesıktı gec kaldım(oha-yasanmıstır ortaokulda ama tabıkı arkadasın amacı tasak gecmektır) bizim bi arhadas... la baslayan her cumle
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Turk Telekom Valla sistemde sorun yok siz 1 makineye format atin :)[signature][hline]
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Türklerin En Büyük Yalanı SENİ SEVİYORUM!!! *Abi Uoda servar kuruoz.Wallaha bak* *Geçen 5 extra içdim bişi olmadı*[signature][hline] Msn 8-)
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 -neden telefonun kapalı (sarjım bıttı baba..yada knt yok baba bos telefonu nıye yanımda gezdıriim dersenız knt alınmıs olur..)--neden telefonu acmıyosun(uyuyodum)-yemek yesene kızım?(hayır tsk edrım karnım tok yada mıdem bulanıyoo)en cok soyledığım yalanlar walla:)
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Başım ağrıyo:) Tabi bide Galatasaray ... yı aldı pazartesi İstanbul da[signature][hline]fuck the fucking fuckers
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 futbol dostluk ve kardeşliktir :P[signature][hline]... that's me in the corner...
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İNDİRİM! çok fena belim ağrıyo var bi de [Bu mesaj -007- tarafından 25 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [Bu mesaj -007- tarafından 25 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 otobusun tekeri patladı..super bi yalan hala kullanıoruz bazen ama onceden hangi tekerlek oldugunu kararlastırmak gerekio..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 -aa bunlarda nerden çıktı ben bunları müzik zannediyodum -abi işim var sonra konuşuruz -olum ben bu kızı tavlarım v.b
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bişe biliyorumda söylüyorum Abi o bölümü oku çok iş var. ÖSS ne ki ben hepsini yapardım. Valla -20 kontörüm var E abi aradım kapalıydı telin. Yarım saate ordayım. Anne abilerde kalıcaz Anam avradım olsun,yatım olsun,katım olsun,arabam olsun Bak borç abi valla sonra öderim ben o paranın altında ezilmem Baba hoca seni çağırdı bişi konuşacakmış valla bişi yapmadım. Abi kıza iyi bak valla şaşı. Ben demiştim. ..vs.vs.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Öne çıkan mesajlar