evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaşlar bulabildiğiniz veya duyduğunuz türk yalanları varsa bu başlık altında toplayalım...Ben başlatayım...; -Kalsaydınız bir şeyler yerdik... -Gerçekten sarıda geçtim memur bey... -Kazanmak önemli değil mühim olan yarışmaya katılmaktı... -Şuan 65 milyon bizi izliyor... -Bu son sigaram... -Ağzıma sigara sürmedim... -İki saat kapıda bekledim, açan olmadı... -Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... -Sen bir de beni gençliğimde görecektin... -Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... -Ben almayacağım rejimdeyim... -İhraç fazlası bunlar... -O elimizde tek kaldı, başka yok... -Ben de tam seni arayacaktım... -Bizi davet ettiler ama gitmedik... -Senin annen bir melekti yavrum... -Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı... -Evi boşaltın! Almanya'dan oğlum geliyor... -Formu doldurun biz sizi ararız -Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim... -Arkasından değil, burada olsa yüzüne de söylerim -Hediye olmasa inan verirdim. -Ayakkabı biraz sıktı ama hiç merak etmeyin kullandıkça açılır... -Bir kereden bir şey olmaz. -Hiç acıtmayacak. -Adem Bey su an toplantıda... Kim arıyordu? -Sizden iyi olmasın bir arkadaşım vardı... -Failleri en kısa zamanda yakalanacak...... -Enflasyon düşecek....... -Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz...... -Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz...... :) Herke$ten bekliyoruz...[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sayılı gün cabuk gecer :D Gecmioooo[signature][hline]SoLiD_SnAkE
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sıcaksa çay iç, harareti alır bi numaralı yalandır bu :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Daha karpuz keseceğdik :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b]
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sınavdan çıkmıştır... - sınav çok kolaydı en az 85 alıcam. Sınav sonucu 0... - abi ben sırf sizin yanınızda içiyorum. - hayatımda hiç sarhoş olmadım - ben hiç kusmam olm. - geçen 6 extra içtim tık yok abi - abi post kasmıyorum vallaha :D - sen benim bacımsın - türk kızları güzel değil - ay bacakları çok ince, göğüsleride küçükmüş, amaan zaten çirkin de, saçları da güzel değil...(kızlar kendilerinden daha güzel bi kız gördüklerinde...)[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Gremlin, 23 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki:- ay bacakları çok ince, göğüsleride küçükmüş, amaan zaten çirkin de, saçları da güzel değil...(kızlar kendilerinden daha güzel bi kız gördüklerinde...) Eheueheueh Doğru valla :D[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla geçen kız arkadaşım yanımdaki kıza bakarken yakaladı bir başladı bunları saymaya orda koptum ben zaten yarım saat güldüm :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Gremlin, 23 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki: - abi post kasmıyorum vallahi.. (aynı sınavdan çıkmıştır ilk sayfadan 20 puan alacağı garanti olmasına rağmen 2 alma ihtimali çok düşüktür...peh..) YARILDIM BİTTİM BUNA YA :D EHAUEHUEA[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İnternet hızlanacak Adsl daha iyi olacak Port accez Sokaklar güzelleşecek Sokak çocukları kurtarılacak Depremde evi yıkılıpta sokakta yatan kimse kalmıyacak Ab ye gircez. Süper olacah ülke. Hayır rüşvet artık kimse almıyor[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mandoo bugünkü sınavdan çıkar çıkmaz 85 civarı bişi alcam dedim bakalım naapcas sen 45 alırsın merak etme... - adsl 512 olcak en kısa zamanda - hayatım çok önemli bi toplantım var - ne bakıyosun o kıza - ne kadar çirkin dimi ya ondan bakıyorum senin güzelliğin karşısında lafı mı olur canım - sigara varmı - abi son dal...(offf sürekli aynı kişiden bu lafı duymak zorundamıyım :D o kendini bilio) - abi inanırmısın geçen 200 bastım bu yolda - usta adamda bir kas var seni beni bide uğur u toplasak o kdr etmez ( muahauha bu lafa çok gülmüştüm...) - ya benim capoera ya gitmeme gerek yok zaten o hareketlerin hepsini yapabiliyorum... - aa harbimi bi kaç hareket göstersene - abi burda asfaltta nası gösteriim şimdi yarın ben sana gösteririm...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 donjem ben sana. Sınavda--Ne abı bende hıc bısı yapamadm kııı Istesem yaparımda canım ıstemıyor. Abi ben arabyı alırımda benzın yok D: Abı ferrari alcamda sırf lpg ye ızın vermıo adamlar dıe almıyorum Bu gune kadar tek senı sevdım. Aksam uyurken hep senı dusunuyorm bıtanem.. Abı ben valla fake deelm ve post kasmıorm [signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 23 Ağustos 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 "sadece arkadaşız" en baba yalan budur ..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya o sadece arkadaşız bayatladı artık ya yanlışlıkla zap yaparken bile duymaya başladım o lafı magazin programları sağolsun *cs de adamı vuramamıştır...* - abi mouse bozuldu. *wow u almaya parası yetmez...* - abi o oyun güzel değil ya geçen gunz online die bi oyun gördüm çok gral valla... *ultimada kovaladığı adam tarafından öldürülür...* - Offf Lag...!!![signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşa ek olarak yalan değil gerçek Türk kızları harbiden çikin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aaaa ayıp ettin çok güzel kızlarımız var ayıptır sölemesi...diğer ülkelerin kızları çok mu güzelki (!) :D :P[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Politikacıların sözlerini unuttunuz mu? -Hastane yaptıracaaam -Üniversite yaptıracaaam[signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir de gazete kolpalıkları var manşet:TÜRKİYE XX.XX.XXXX'TE AB'YE TAM ÜYE! en arka sayfa kızın yanındaki ufak kutu: KANSERE ÇÖZÜM BULUNDU![signature][hline]Atam izindeyiz!
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya bide gazetelerde türkiye 2.si falan olayları vardı o ne iş ya millet 1. diince inanmıyo die mi 2. yazmışlar nedir tüm gazetelerde türkiyenin 2 numaralı gazetesi ayzıyodu bi ara :D edit: sabah ta haala yazıyo sanırım :D [signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... [Bu mesaj Gremlin tarafından 23 Ağustos 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1 e kimse cesaret edemiyo ahah :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :D ya aslında mantıklı düşününce 1 yazdıını görsem bende inanmam ama orda 2 yi görünce insaan bi düşünüyo lan bi anket yapılmış heralde bunnarda ikinci olmuş efendi gibi yazmışlar helal olsun ha 2. olmuşlar fln gelio bi anda adamın aklına :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
biko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 akıllandım olum artık bu dönem kasıp baba bi ortalama getiricem ya ben istesem o kızı çoktan tavlamıştım da hiç içimden gelmio olum benim yazlıkta bi kız arkadasım var aklın durur[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahaha harbiden yazlıktaki kız arkadaşlar olur 1 de :)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Chemical, 23 Ağustos 2005 16:40 tarihinde demiş ki: İnternet hızlanacak Adsl daha iyi olacak Port accez Chemical'a tapıyorum...Sen bir ulusun !! Ne alaka yaa,tapmıyorum kardeşim Valla nasıl bildin türk yalanı olduğunu bunların,gözlerim yaşardı okuyunca...[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahahah o lafı bende kullanıyom ya auhauah yalan mı sölüyom ben şimdi :D - geçen bi gol atmışım aklın durur - ya okulun futbol takımına gircektim de benim kadar güzel oynayan adam olmadıı için girmedim *telefonundaki yabancı manken resmini gösterir...* - abi bu benim kanka ya aramızda bişe yok valla 3 senelik arkadaşım bu benim - kontür varmı abi - abi allah belamı versin 0 - versene bişeye bakcam - .... - abi hani 0 kontür vardı - aaaa babam yollamış[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bizim bi arkadaş var.. + devamı potansiyel yalan budur işte :) bir de efsane ... diyolar. var [Bu mesaj -007- tarafından 23 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar