circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sımdı bugun dersanedekı fızık hocam yazdı bunu..Adam hersey fızık dıyo matematık tabı onemlı fakat genede atmaca bır suru yerı var dıyo ornek olarak sunu gosterdi: 5-5=3-3 (bu denklem dogru 0=0 ) 5(1-1)=3(1-1)(Parentez ıcıne alma ıslemı burda kopuo ıste...) Daha sonra cızemedım ustunu sımdı(1-1)ler bırbırını goturuyor... ve sonuc 5=3 oluyor ..Daha sonra ornegın 32=52 vs olur dedı bunun dısında...Bide: Sole bır faktorıyel vardır bastan baslarsak ornegın: 0!=1 1!=1 2!=2 vs gıbı.... Sımdı burda 0! ve 1! esıt olduguna gore 1=0 dıyor dersane hocam ...Paylasmak ıstedım...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? [Bu mesaj circirbocugu tarafından 09 Eylül 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 meşe odunu öneriyorum dersane hocana.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bazen insanı matematik tutuyor. Bu da o anlardan biri...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 parantez içindeki işlemler önce yapılır matematikde ve o 1-1 in sonucu 0 dır.. 0 lar iki taraftada birbirini götürmez bilirsin.. iki tarafı da 0 a bölmek gerekir öyle birşey için ama 0 a bölemezsin yanlış yani mantık[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Parantez içi önce gelir tabe. Uzun uzun kasmaya gerek yoq.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Bleeding, 09 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: parantez içindeki işlemler önce yapılır matematikde ve o 1-1 in sonucu 0 dır.. 0 lar iki taraftada birbirini götürmez bilirsin.. iki tarafı da 0 a bölmek gerekir öyle birşey için ama 0 a bölemezsin yanlış yani mantık Aynısını bende dedım fakat carpım durumu dıyor yanı goturur dıyor...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Puahau hey allam ya :D Nelerle ugrasıo ınsanlar ya ...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Parantez içi> üsler vs. >çarpma bölme> top. çık. deil miydi?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hocan seni yemiş biraz :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Redeagle, 09 Eylül 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Parantez içi> üsler vs. >çarpma bölme> top. çık. deil miydi? evet[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öyle şey olmaz. o faktoriyeller bi kere kabuldür 0!=1 olması. bir de çarpımda 0 olduğu için 0=0 olarak kalır o birbirini götürmez. senin dediğin şu oluyor tam olarak 21342134*0=2*0=0 o zaman 21342134=2 mi? güleyim mi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Saeros, 09 Eylül 2005 15:16 tarihinde demiş ki: meşe odunu öneriyorum dersane hocana. +1 ifadeyi 0 a bölmek tanımsız yapar. bunu inşalla ciddi ciddi savunmuyodur o hocan heh
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu yolla herşeyi birbirine eşitlersin zaten de işlem yanlış dedikleri gibi[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sly@ ben demıyorum yanlıs anlamayın sadece aksını soyledım dıer arkların dedıgı seyı soyledım bende zaten...Adam ınatcı ıste neden 0 neden 1 dıyoruz dıyo 1 üssü 2 yerine elma üssü armut da deriz diyor..Matematıgi atmaca olarak goruyor...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hocan hangi universite mezunu... bu hocaya aynen arti bir derim mese odunu lazim... hemde en kalinlarindan...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o "hoca" matematikçimi yoksa muhasebedenmi mezun... bi bunu soruver adama
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Matematikte kabuller vardır. Tıpkı fizikteki teoriler gibi. Einstein'ın bazı teorileri kanıtlanmadıysada doğru diye kabul edilip bilimi üzerine kuruyoruz(tıpkı ışık hızına çıkma bilmecesi gibi) Matematik mantığa dayanır.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 işte böyle hocalar var[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Erkenbrand, 09 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki: (3x+7)² nasıl acılır 9x² + 42x + 49 :P Dershane hocan iyi sallamış. Helal. Hangi dershane o ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Pauhauahu Dovelim?:)...Finaldeyim de ..Adam zaten bana catıp duruyor uyuyorsun dıye bı haftadır gıdıyorum haftanın her gunu uyuyorsun dedı gına geldı...Elımızde bır koz var sımdı yakalım ogretmenlıgını?:)..[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dersanenin ilk günü kesin 3=5 artisniği yapılır ha eheh.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Fistan, 09 Eylül 2005 15:44 tarihinde demiş ki: dersanenin ilk günü kesin 3=5 artisniği yapılır ha eheh. Evet o da var. Öğrencilerin dikkatini ölçüyolardır. Ama kimse itiraz etmezsede hahaha bu salak hoca olarak kalır adamın adı :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bunlar doğru ancak tek bir şey dışında , 0/0 matematikte tanımsızdır :) limit alma yöntemleriyel çözümlenir o zaman 3=5 değil 3 , 5 e yaklaşıyor sonucu çıkar ama asla eşit olamaz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: CaNNi, 09 Eylül 2005 15:48 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 09 Eylül 2005 15:44 tarihinde demiş ki: dersanenin ilk günü kesin 3=5 artisniği yapılır ha eheh. Evet o da var. Öğrencilerin dikkatini ölçüyolardır. Ama kimse itiraz etmezsede hahaha bu salak hoca olarak kalır adamın adı :D Valla en azından ders zevklı gecıyor ya Ozellıkle bayan hocalar cok dısıplınle dersı cok sert ıslıyorlar yaw...ıskence gıbı ..Guzel guzel bole..:)[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş?
Öne çıkan mesajlar