Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşa Sorduk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zuahuzh :lol::lol::lol::lol::lol:
güzelmiş..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Mesaj tarihi:
iyiymiş[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 13 Haziran 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
said:
HasMez, 13 Haziran 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
ya bunlar ii güzelde kafamda eski bir görüntü canlandı. lombakta mı l-manyakta mı ne bi elemanın kepli mezuniyet fotosuna karakter analizi yapmışlardı. var mı arşivinde o yazı olan?

Her ay çıkan lombak'ın en arka sayfasında mutlaka 3 vesikalık resme karakter tahlili yapılıyor her ay

biliyorumda tarihe geçicek bitane vardı onların arasında. yerden yere atmıştık kendimizi gülmekten , varsa birisinin arşivinde paylaşsın lütfen . özlemle yanıp tutuşuyorum o olaya , zaten gülmeye hasret bi elemanım.[signature][hline]unholy ownz u
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lombakta en guldugum bolum bu abi...
en sondaki adam da illaki bence insanin kendine yakisani giymesidir..eheh bunlarin adlari da ayri bi komedi oluyo..resimlerini soylemiyorum bile :D

tubitaki da es gecmemenizi oneririm[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Mesaj tarihi:
Birtane Vibratörle ilgili var mükemmel birşey ama yazsammı yazmasammı diye kararsız kaldım :hmm:[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
bu bölümü pek komik değilmiş.
bi bölümünde sistem ofedan diye bi adam vardı süperdi.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
aynen bende de hiç olmadı tebessüm falan[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Bunun daha detaylısı vardı :) Gerçekten çok komik ya.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
  • Yeni Oluştur...