Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapitalizmin derinleştirdiği uçurumlar-madalyonun öteki yüzü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 10 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
Üzgünüm ali ben ilkeyi seooorum pek . Yüklenemem :/

elaidism.. seninse sana döner.. YATTIM says:
ilkeye yüklen
komünüst topicinde
Kaaŋ [Narcissus Narcosis] says:
Nasıl yükleneyim
Kaaŋ [Narcissus Narcosis] says:
Seoorum ben onu ama :/
hauhauhauhauhuha

KAÇ İLKE KAAAAÇ
ahaahah saol abi ben de seni seoorum :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Hadi gözünüz aydın biraz önce çöktü kapitalizm. Eee komunizm zaten çökmüştü yıllar önce. Geriye ne kalıyor?

İmparatorum çok YAŞAAA.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Günün Ruh Hali: Asabi

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 10 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
O da kalmicak, o da ömrünü doldurup yerini baska birseye birakicak bence.
Ha Marx'a göre birakmicak : )

ohoo.. kapitalizmin çöküşünü biz göremeyiz. bence çökmicek ama çökerse de biz göremeyiz.[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
benim demek istediğim, kapitalizm bitene kadar sosyalizm diye bir şey kalacak mı? 2 güç bundan 30 yıl önce zaten kapıştılar ve galip belli. kapitalizm yıkılınca evet yıkılacakta ve yerine başka bir düzende gelecek, ama bunun adı sosyalizm olmayacaktır...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
There is no ignorance; But I don't care about the pain
There is no passion; But still it burns
There is no death; But I die every day
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 10 Eylül 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
İmparatorum çok YAŞAAA.

en güzeli ya. kimse sete çıkaramaz...

padişahım çok yaşaaaa...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
şurdaki iki resme "anti-kapitalistler, komünikler, züürtler, hayalperestler, servet düşmanları" gibi saçma sapan yakıştırmalar yapmadan bakamıyonuz mu? illa ki benim bütün mide salgılarımı kan basıncımı allak bullak etmek zorunda mısınız?

o gördüğünüz resimler ne eksik ne fazla sistemin sorunudur. orda açlıktan sürünen çocuk siz de olabilirdiniz. bu fırsat eşitsizliğin çözümü yine kapitalist sistemin içerisinde de bulunabilir.

ancak sizin yaptığınız kafanızı ters yöne çevirip rüyanıza geri dönmek, dürtükleyenlere de daş atmak başka bişi değil..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mesaj tarihi:
Güzel dememiş hep.
Çünkü, şöyle bir durum var. Eğer topic'in adı Kapitalizmin derinleştirdiği uçurumlar-madalyonun öteki yüzü olursa bunu yazan en olmadı bu slayt gösterisini düzenleyen sosyalism yanlısı bir zat olur kanımca. Kapitalizm düşmanlığı beraberinde sosyalizm sempatisini getirir en nihayetinde.[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
Kapitalizm güçlü olan taraftır . Üste çıkar , çıktı , çıkacaktır da . Kapitalistler hayatlarını rahat yaşarken komünistler beyoğlunda ellerinde gazeterle asla ulaşamayacaklarını bildiğini bir amaç uğruna naralar atarak gençliklerini harcıyorlar . Siz düşünün hangisi daha mantıklı . Elaidi dedi biraz önce bütün dünyada eşit para dağılımı mantıklı geliyor mu . Ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın kapitalizm yıkılmayacak , komünizm yönetim biçimi olmayacaktır . Azınlık her zaman ezilmeye mahkum olacaktır , bunu bile bile hala savaş vermeye devam edenleri aklım kaldırmıyor malesef . Ayrıca o gösteriler madalyonun öbür yüzündeki somalili çocukları kapitalist devletler aç bırakmıyor . Yeterli ekonomik güce sahip olmadıkları için öyleler . Bir arkadaşımız onlara yardım için bir bağış sitesinin linkini verince de ''ÖNCE KENDİ HALKINA YARDIM ET'' gibi iğrenç tepkiler geliyor . Azıcık mantık dengesi kurun sonra doğruluğuna inandığınız şeyler için tartışma başlatın .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
ya saysak ne olacak ki. kirli çamaşırları ortaya dökesek kim fikrinden vaz geçecek ki_ gerçekler var. sosyalizm gitti. uygulayan devlet kalmadı. kapitalizm galip geldi.şu anda dünya onu kullanıyor. he ne zaman çöker bilemeyiz. çöktüğü zaman konuşuruz...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 10 Eylül 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Elaidi sosyalizmdeki (kommunizm demiyorum) hatalari, yanlislari sayar misin bana plx

Evet sayarım pls

Bir tane saysam yeter aslında
1) Uygulanamaz olması.

Bu yeterli aslında ama şunu da söyleyeyim.
dünyadaki günümüzdeki para hırsı olduğu sürece herkes eşitmiş efendim, herkes bir olsun olayı yalan oluyo. Rusya'da bu işin kaymağını sistemi korumaya çalışanlar yiyodu. En güzel arabalar evler yemekler onlarındı.

ÇÖKÜYOR ARKADAŞIM SİSTEM Bİ BOZUKLUK VAR CODER'I Bİ SATIR ATLAMIŞ[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 10 Eylül 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Güzel dememiş hep.
Çünkü, şöyle bir durum var. Eğer topic'in adı Kapitalizmin derinleştirdiği uçurumlar-madalyonun öteki yüzü olursa bunu yazan en olmadı bu slayt gösterisini düzenleyen sosyalism yanlısı bir zat olur kanımca. Kapitalizm düşmanlığı beraberinde sosyalizm sempatisini getirir en nihayetinde.
sistemi eleştirmek için sosyalist olmaya gerek yok, sistemi iyileştirmek için tümden kaldırmaya gerek yok. kaldı ki kapitalizm ilk ortaya atıldığından beri tahmin edebileceğinden fazla ehlileşti. emin olabilirsin ki daha da ehlileşecek ve penth in dediğine gelecek.

günün ipucu: amerika da hiç bir üyesi çalışmayan bir aileye 1500$ civarı para ve yemek fişi gibi yardım yapıldığını.. biliyor muydunuz?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mesaj tarihi:
//yada nese vazcaydım.. bu mesajdakini ince ayrıntısına tartışacak kadar bilgili değilim

[Bu mesaj Rahan tarafından 10 Eylül 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Her sabah bir zenci seni kaldırıp senle ilişkiye girer.
Bunu bir sistem olarak düşünün.
Ama biryere kadar arkadaşım. Birgün çıkıp EH YETER LAN dersin. Neden? Çünkü bu sistem OLMAZ YAPAMAZ YETEMENDİR! Ama zenci senle bir süre ilişkiye girmiştir. Yani bu sistem birsüre yürümüştür.[signature][hline] selam : )
Mesaj tarihi:
hala anlamadınz be. kim uyguluyor bu söylediğiniz sistemi. çöktü. hatta dönemin en koyu uygulayanı(rusya) nın başkanı, amerika başkanıyla bir olup çökertti sistemi. off ya. olmuş bitmiş daha ne uğraşıyorsunuz? sen hala o beğenmediğin kapitalist düzende yaşıyorsun. her ay belli bir maaş alıyorsun. daha iyi hayat için yırtınıyorsun. madem istemiyorsun sosyalist gibi yaşa(eheh bu biraz saçma oldu :)).[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger
Mesaj tarihi:
Arkadaşım her sabah bir zencinin seni kaldırıp ilişkiye girmesi faşizme girer .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 10 Eylül 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım her sabah bir zencinin seni kaldırıp ilişkiye girmesi faşizme girer .

hahahahahahah! ama bir sistemdir. Rencide eder.[signature][hline] selam : )

[Bu mesaj elaidi tarafından 10 Eylül 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...