Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Günde 3 - 4 defa hackleniyorum.Alıştım artık bir haftadır böyle şifremi alıyorum 3 4 saat sonra gene hacleniyorum.Microsoft'a isyan ediyorum neden bu kdr açık var bu programda neden.. Yokmu arkadaşlar bunun bir çaresi yani baydı artık..[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 secret word unu bilen biri olabilirmi ? gunde 3 kere hacklenmek zor is.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 microsoftta hiçbir açık yok[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu problemin en kökten çözümü linux'tur herhalde.. ama bir çok insan için bu değişiklik fazla geliyo. yok windows iyi diyosan abancaksın işte antivirüs spyware zonealarm falan filan. o bile %100 çözüm değil ama napıcaksın? windows bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 onun yerine g-talk, icq felan kullan?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok programlarını gördüm birkaç tane msn messenger ın IDsini yazıyorsun şifresi çıkıyor.yazık yani..[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 işte olmaz öyle şey diyorum bende sana öyle bişey olsa benim haberim olur merak etme[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 saygı kuralları içinde mesaj atmak lazım dimi...[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ha bu arada microsofta her türlü boku atabilirsiniz. atın hatta. ama bana hotmailde açık var demeyin[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Pentotal, 05 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Sen salaksında o yuzden aliyorlar şifreni!Dikkatli ol biraz microsofta bok atacagına. neyse paticigi seviyorum gereği yok şimdi.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 birader seni keklemisler :D eger senin gibi olayla karsilasilsa herhalde kimse msn kullanmaz kendinde ara sorunu.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yok o dediğim programı bende gördüm isteyene link veriririm.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pm den yolla bakiyim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yerim saygiyi.Ayrica microsoftun ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nie seni heklesinlerki federal bureau of investigation mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bazı h@cker baplar p.m atmaya başladı çok lazımmış :D[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dedigin programi indirdimde bunun senle alakasi yokki ? bu kendi bilgisayarinda acilan msnlerin sifresini bulabilio yani ben senin msn adresini buna yazsam bile bulamiyo.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hangisini indirdin şuan bilemiyorum.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 MSN-Password-Finder-2.0 degilmi ?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bilgisayarında keylogger veya trojan gibi birşeyler vardır. bi vürüs programıyla tarattır, daha iyisi format at. güvenmediğin sitelerden ve insanlardan exe gibin dosyalar alma. senin dediğin gibi bi program olsa herkeste olurdu muhtemelen.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: unrealdimension, 06 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Herkes kendini hacker saniyor desenize:) Diyorsun ki gözümle gördüm programı hatta adres veriyorsun indirmek için e o zaman neden değişen şifreni microsofttan istiyorsun kendin o PROGRAM vasıtası ile anında alsana şifreni:) Ahh ahhh, Cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar yokmu... :) :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: fastreload, 05 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: microsoftta hiçbir açık yok yıl kaç ? rüya görüyor olmalıyım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M_Aikanaro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya tabıkı wındowsda acık cok var ama yanı lunıx ıyıdır fln da cok da dogru dıgıl.. ısletım sıstemlerının oldukca buyuk bı kısmı wındows tabanlı oldugu ıcın butun acıklar wın. sanıyoruz.. Aslında lınux de de yıgınla acık vardır emınım , wın. la ugrasıldıgı kadar mac. le veya lunıx la ugrasılsa emınım cıddı acıklar bulunur.. Hıc bı sıstem 100% guvenlı dıgıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: M_Aikanaro, 06 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki: lunıx aaaa hybrid işletim sistemiii :D bence bu topii açan elemanda güzel bi trojan var bööle janjanlı :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Şifreni uzat, gizli sorunu abart :) Valla program desteğiyle güvenlik sağlanıyomu bilmiyorum. Benim uyarılarım bunlar .[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar