Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSNM Hack

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günde 3 - 4 defa hackleniyorum.Alıştım artık bir haftadır böyle şifremi alıyorum 3 4 saat sonra gene hacleniyorum.Microsoft'a isyan ediyorum neden bu kdr açık var bu programda neden..

Yokmu arkadaşlar bunun bir çaresi yani baydı artık..[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !!
Mesaj tarihi:
bu problemin en kökten çözümü linux'tur herhalde.. ama bir çok insan için bu değişiklik fazla geliyo. yok windows iyi diyosan abancaksın işte antivirüs spyware zonealarm falan filan. o bile %100 çözüm değil ama napıcaksın? windows bu.
Mesaj tarihi:
said:
Pentotal, 05 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
Sen salaksında o yuzden aliyorlar şifreni!Dikkatli ol biraz microsofta bok atacagına.
neyse paticigi seviyorum gereği yok şimdi.[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !!
Mesaj tarihi:
dedigin programi indirdimde bunun senle alakasi yokki ? bu kendi bilgisayarinda acilan msnlerin sifresini bulabilio yani ben senin msn adresini buna yazsam bile bulamiyo.[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
bilgisayarında keylogger veya trojan gibi birşeyler vardır.
bi vürüs programıyla tarattır, daha iyisi format at. güvenmediğin sitelerden ve insanlardan exe gibin dosyalar alma.

senin dediğin gibi bi program olsa herkeste olurdu muhtemelen.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mesaj tarihi:
said:
unrealdimension, 06 Eylül 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
Herkes kendini hacker saniyor desenize:) Diyorsun ki gözümle gördüm programı hatta adres veriyorsun indirmek için e o zaman neden değişen şifreni microsofttan istiyorsun kendin o PROGRAM vasıtası ile anında alsana şifreni:)

Ahh ahhh, Cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar yokmu... :)
:D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca
Vimpir Spor Servisi
Mesaj tarihi:
Ya tabıkı wındowsda acık cok var ama yanı lunıx ıyıdır fln da cok da dogru dıgıl.. ısletım sıstemlerının oldukca buyuk bı kısmı wındows tabanlı oldugu ıcın butun acıklar wın. sanıyoruz.. Aslında lınux de de yıgınla acık vardır emınım , wın. la ugrasıldıgı kadar mac. le veya lunıx la ugrasılsa emınım cıddı acıklar bulunur.. Hıc bı sıstem 100% guvenlı dıgıldır.
Mesaj tarihi:
said:
M_Aikanaro, 06 Eylül 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
lunıx

aaaa hybrid işletim sistemiii :D

bence bu topii açan elemanda güzel bi trojan var bööle janjanlı :P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Şifreni uzat, gizli sorunu abart :)
Valla program desteğiyle güvenlik sağlanıyomu bilmiyorum. Benim uyarılarım bunlar .[signature][hline] Lavinya -> .
Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
bunlar netten de Cocuk yaparlar
spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
  • Yeni Oluştur...