arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Geçen haftaki mükemmeldi. Stewie = win. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 baya iyi gidiyor dizi, bu hafta sezon finali sanırım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Evet. Muhtemelen son bölümün etkileri olacak :P Sweets olmasa bu günleri de göremezdik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nerden indirebilirim plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 5x01 süper (tu) En iyi bölümlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 5.03'ün normalde dün çıkması gerekiyordu fakat sanırım artık salı değil çarşambaları yayınlanacakmış Bones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok güzel bi bölümle döndü 5x12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Genel olarak baydı. Daha fazla komedi, daha fazla aksiyon ve de en önemlisi yeni bir seri katil lazım. Stajerlerden ya emoyu seçsinler ya da yeni tipler gelsin artık. Clark bayık, kimseyi sevmiyor, kimse de onu sevmiyor. Wendell de bayık. NigalMUrrey ya çok bayıyor ya da ilginç oluyor, kıvamı tutturamadılar. İranlı da anladık, Müslüman, get over it. Şöyle hem seksi hem de king of the lab geyiğine ortak olabilcek bir hatun gelse bu mudur budur derim. Mevcutlardan Angela kick. Undertaker'dan, Gormogon'dan, Stewie camoesundan, araya serpiştirilen Booth aksiyon sahnelerinden her hafta aynı mok denilebilecek sıradan bir diziye dönüştü. İlginç cinayetler temel değil yan öğe olmalı. Biraz karakter dizisi olun arkadaş. Yan karakterler bütün gün labda koşmasın, Booth onları da gezdirsin. Çok sağlam isyan ettim, 3 bölüme iş yaparlarsa geri alma hakkım saklıdır sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bayma konusunda son derece haklısın. ben de izlemiyorum çoktandır. biriksin bi 10 bölüm falan sonra bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 son yayınlanan 100. bölüm süperdi ya. zack ve hodges ın ilk deneylerini gördük hahaha. bi yandan güldürdü ama sonuyla ağlattı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Geçen David Boreanaz Jay Leno'da anlatıyodu 100. bölümde babası oynamış(fotokopi makinesinin başındaki adam :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yeni bölüm güzeldi. robert englund (tu) keşke tek bölümlük değilde böyle 5-6 bölümlük oynatsalarmış ya. ama süper olmuş bu bölümde. bilerek karikatürize etmişler, ne zaman görsem koptum gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aa yeni bölüm varmış. ben stephen fry (doğru mu dedim acep)'ın oynadığı bölümlere hastaydım. gordon gordon wyatt yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 6. sezon olacak mı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yenilendi diye biliyorum 6. sezon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bones S06E01 "The Mastodon in the Room" 3 days Fri 2010-09-24 3:00 3 günkaldı yeni sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 off süperdi son bölüm. this is so random, yo. hahah çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ymgve4AutAM çok çok iyiydi ya bu bölüm. yo whats up yo whats up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi Angel ya of... bu adamı görünce hep aklıma Angel geliyor. orda da yenilmezdi burda da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu gece başlıyor bu da aradan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şimdi izledim 9. bölümü. değişikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 izleyeni pek yok bunun sanırım ama bu da başlıyor bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sonunda ya arada eksik 1-2 bölümüm varmış onlarıda tamamladım güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 3 bölüm biriktirmişim, arka arkaya izliyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 valentine's day massacre ! güzeldi baya son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar