Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya arkadaslar elimde daha Türkiye'ye VCD Si gelmemis bir filmin Divx i var, bunu nasil VCD formatinda CDye cekerim?[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nedir o film =) bilmiyorum belkide biliyorsundur divxforever forumlarında olucaktır böyle bişey.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Downfall ve The Saw ya, vcdleri cikmamis daha nereye sorduysam[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu biraz zor bir olay diye biliyorum, üstelik divx'in kalitesini düşürmen gerekebilir. http://www.doom9.net bu adreste divx, vcd, dvd, mpg, avi vesaire gibi her türlü konuda ayrıntılı faq'lar ve bedava programlar bulabilirsin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 www.e-sipa.de/forum da yazıyor resımlı anlatımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Facundo bulamadim ben, hepsinde "yakinda bu baslikta" yaziyor[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sir, senin linkten de bisey anlayamadim abi sanki biraz fazla profesyonel : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet biraz detaylı, ben de hiç yapmadım daha önce böyle bişey. paşa paşa bilgisayarda izlesen divx'i?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 windows media playerin divx leri açabiliyosa(benimki açamıyo şu anda eskiden açıyodu yapmıştım) cd yi yazarken otomatik çeviriyo zaten.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar