Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişisel becerileriniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

her türlü çığlık atarım. sınıfta kızlar bağırırken bi çığlık atıodum hepsi susuyodu ahaha hepsinden daha çok çıkıodu sesim :P. aa bi de mahallede bi bağırırım kadın gibi aaay imdaat diye sonra kaldırıma oturup milleti izlerim ama aynı kapkaç olayı olmuş gibi :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta uyumama rekorum var. 4 sene önceydi. O zamandan beri sabah 5 olmadan uyuyamıyorum. Ayrıca bu bir haftanın sonunda 3 gün hastanede yatmıştım.
iş olsun 2 hafta bile uyumam. yeterki o işin ucundan para gelsin :-p :-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.

[Bu mesaj Lonely tarafından 10 Eylül 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca tam 6 kilometre tüm hızımla koşabiliyorum. cidden gerçek. hızlı da koşarım. küçükken bile mahallede çocukları mahallede 10 tur kovalardım çocuk tamam ayaklarım ağrıcı uff derken ben onu yakalayıp diğerini kovalardım :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Sosyal ağlarda paylaş

- Elektronik aletleri tamir etmekte üstüme yoktur (kurcalaarak) yapamadıklarımı parçalamakta üstüme yoktur. sonra bu parçaları değerlendirmekte hiç hiç üstüme yoktur.

- Sürekli aralıksız film izlemekte üstüme yoktur. LOTR..

- İnaçılıkta üstüme yoktur. (ama sevgilime karşı bunu beceremiyorum)

- Deli gibi saatlerce programlama ile uğraşıp kafaları çizmekte üstüme yoktur.

- Uyumayarak kendime eziyet etmekte üstüme yoktur!

daha aklıma gelirse yazarım =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Olm bora gayların arasından yeni geldin yine herhalde. o kadar yedikten sonra kendinden geçmiş. baksanıza 4 değil 4 milon köşe olmuş! Bora hadi anam annenide al git artık bu diyarlardan fazla follosh oldunus siz!

Ban him pls area master

ps:Yeter be! kendini bilmezlere istediğim gibi boşalamıorum![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodless, 10 Eylül 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
Olm bora gayların arasından yeni geldin yine herhalde. o kadar yedikten sonra kendinden geçmiş. baksanıza 4 değil 4 milon köşe olmuş! Bora hadi anam annenide al git artık bu diyarlardan fazla follosh oldunus siz!

Ban him pls area master

ps:Yeter be! kendini bilmezlere istediğim gibi boşalamıorum!

bosver kocumb en bosaliyorum hergun sevgili annecigine..orospunun firlattigii...g.t kafali,ucube ibne seni[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoraBora, 10 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
said:
PrudenT, 10 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
yok itiraz. senin banın eksik kalmış

ananin kilodu da bende kalmis pic seni

olm bak ağzımı açtırtma[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Sosyal ağlarda paylaş

şu aciz ucube tipsiz manyak ruh hastası anne gibi kutsal bişeyi ağzından düşürmeyen iğrenç allahından bulası tombalacıya cevap vererek kendini bişey zannetmesini sağlamayın.gerçek hayatta böylelerine küfretmezler bile okadar ezik okadar acizdirler.insanlar bok yerine bile koymaz.dijital ortamda ona buna sataşarak (dayak yeme korkusu yok ya) en azından küfür alarak birilerinin dikkatini çekebilmişlerdir.cevap vermeyin bunun anneye ettiği küfür bile içindeki o acının o ezilmişliğin ifadesi,dışavurumu olduğu için,ben şahsen,böyle tipler benim neyime küfrederse etsin aldırmamaksine o kişiye acırım..ama gerçek hayatta karşıma geçip böyle bişey yaparsa acımam doğalgaz borusuyla döverim.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

borabora adli eski accountumu ele gecirip ortalikta millete kufreden insandan sorumlu degilim..yine de ozur dilerim asil bora olaraktan...
kimsenin yapamayp benim yaptigim bisey..hmmm
cok guzel sag aparkat atarim :D[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...