Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişisel becerileriniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaman zaman aldığım nefesi kulağımdan dışarı verebiliyorum. Ancak bu hareket, tamamen benim kontrolümün dışında oluyor.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
said:
2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo

kardeşimin de oluyo ama harbi çok komik ya:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 07 Eylül 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 07 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ayak parmaklarımı durmadan çıtlatabilirim arda arda..

onu bende yapıyorum hava atma! :)

ben de yapiorum baaak çıt çıt:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 08 Eylül 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
said:
Greeny, 08 Eylül 2005 10:58 tarihinde demiş ki:

* Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum

bunu başka insanlar yapamıyor mu ya?
ben herkes yapıyor sanıyodum heh

en basta soylemiştim o genetik bişi yani bizim için cok kolay bişi ama onlar için işkence:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 07 Eylül 2005 04:36 tarihinde demiş ki:
Dirseğimi yalayabiliyorum =)

helal ozaman[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Mesaj tarihi:
bende tavuk gibi kahkaha atabiyiorum tam bi gıt gıt gıdak yani beni tanıyanlar bilirler ehehuhue=)[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum
04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo
10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln
1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum

hastalıkmıdır nedir hehe[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
muahha manyakmısınız abi işkence be

şöyle bi baktım da ben ne vasıfsız gereksiz bi insan modeliymişim.
hiç bişeyim yok :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 08 Eylül 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo.. ama en kısa zamanda 6 lamayı düşünüyorum

:D :D :D :D

Bu nedir ya?[signature][hline]amanını mor koyuunn!!
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 08 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum
04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo
10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln
1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum

hastalıkmıdır nedir hehe

Ehehe bende yapıyorum onu ya, şimdi aklıma geldi bak =)[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo

eheheh benim de ablamda var bu.. kopuyoruz o gülerken :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
heralde kimse benim gibi bi psikopatlık yapmaz.eger moralim bişiye bosulmuşsa we en kötüsü ağlıosam açarım hareketli bi şarkı oynamaya başlarım kendimi tutamam,yani gören aa deli mi bu der eheue...bi e ösel bi yetenegim wardır altıncı hissim manyag kuwwetlidr çok ii fal bakarım 1 dak sonra çıkdığı görülmüşdür..:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mesaj tarihi:
eee bi fal öğretisi isteriz artık schwarzz[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
kulaklarımı oynatabilirim :) dudaklarımı garip bi biçime sokabiliyorum (tarif edemem sadece bizim ailedki insanlar yapabiliyor :) genetik sanırım) ayrıca atletik bir yapım var her türlü yerden atalyıp zıplayıp geçerim gerekirse :) bir özelliğim daha var ama onu kendime ve çok yakın olduğum insanlara saklıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...