Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişisel becerileriniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:
2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo

kardeşimin de oluyo ama harbi çok komik ya:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 07 Eylül 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:
Loli-pop, 07 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
ayak parmaklarımı durmadan çıtlatabilirim arda arda..

onu bende yapıyorum hava atma! :)

ben de yapiorum baaak çıt çıt:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 08 Eylül 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
said:
Greeny, 08 Eylül 2005 10:58 tarihinde demiş ki:

* Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum

bunu başka insanlar yapamıyor mu ya?
ben herkes yapıyor sanıyodum heh

en basta soylemiştim o genetik bişi yani bizim için cok kolay bişi ama onlar için işkence:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum
04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo
10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln
1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum

hastalıkmıdır nedir hehe[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 08 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:
dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak.

sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum
04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo
10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln
1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum

hastalıkmıdır nedir hehe

Ehehe bende yapıyorum onu ya, şimdi aklıma geldi bak =)[signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]

[Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki:
gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo

eheheh benim de ablamda var bu.. kopuyoruz o gülerken :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

heralde kimse benim gibi bi psikopatlık yapmaz.eger moralim bişiye bosulmuşsa we en kötüsü ağlıosam açarım hareketli bi şarkı oynamaya başlarım kendimi tutamam,yani gören aa deli mi bu der eheue...bi e ösel bi yetenegim wardır altıncı hissim manyag kuwwetlidr çok ii fal bakarım 1 dak sonra çıkdığı görülmüşdür..:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sosyal ağlarda paylaş

ayak bileklerinin orda dışa doğru çıkıntılar olur ya onları hayvan gibi gürültülü bi şekilde çıtırdata biliyorum
bi de aşık olan kızları kabul etmeyip sonra arkalarından koşmam gibi süper bi becerim var hehe[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

kulaklarımı oynatabilirim :) dudaklarımı garip bi biçime sokabiliyorum (tarif edemem sadece bizim ailedki insanlar yapabiliyor :) genetik sanırım) ayrıca atletik bir yapım var her türlü yerden atalyıp zıplayıp geçerim gerekirse :) bir özelliğim daha var ama onu kendime ve çok yakın olduğum insanlara saklıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...