Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 parmaklarımı ortadan ikiye bölebiliyorum dilimi çıkarabilirim gözlerimi faldır faldır döndürebilirim bazende gülebiliyorum[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Zaman zaman aldığım nefesi kulağımdan dışarı verebiliyorum. Ancak bu hareket, tamamen benim kontrolümün dışında oluyor.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: 2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki: gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo kardeşimin de oluyo ama harbi çok komik ya:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: jacabo, 07 Eylül 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Loli-pop, 07 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki: ayak parmaklarımı durmadan çıtlatabilirim arda arda.. onu bende yapıyorum hava atma! :) ben de yapiorum baaak çıt çıt:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: jacabo, 08 Eylül 2005 11:04 tarihinde demiş ki: said: Greeny, 08 Eylül 2005 10:58 tarihinde demiş ki: * Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum bunu başka insanlar yapamıyor mu ya? ben herkes yapıyor sanıyodum heh en basta soylemiştim o genetik bişi yani bizim için cok kolay bişi ama onlar için işkence:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim pipim 5.5 kilo.. ama en kısa zamanda 6 lamayı düşünüyorum[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :-O:-O:-O:-O[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: toggie, 07 Eylül 2005 04:36 tarihinde demiş ki: Dirseğimi yalayabiliyorum =) helal ozaman[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende tavuk gibi kahkaha atabiyiorum tam bi gıt gıt gıdak yani beni tanıyanlar bilirler ehehuhue=)[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: 10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak. sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum 04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo 10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln 1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum hastalıkmıdır nedir hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lol aynısı bende de var madem kalkmıycam niye uykumu bölüyorsam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 muahha manyakmısınız abi işkence be şöyle bi baktım da ben ne vasıfsız gereksiz bi insan modeliymişim. hiç bişeyim yok :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: BabacumMostors, 08 Eylül 2005 12:14 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo.. ama en kısa zamanda 6 lamayı düşünüyorum :D :D :D :D Bu nedir ya?[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: DynamicK, 08 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: said: dufrasne, 07 Eylül 2005 01:51 tarihinde demiş ki: 10 dakikada bir çalan alarmı 3 saat boyunca susturarak uyumak. sınav zamanı saati gece 04 e kurup akşam 10 da yatıyordum 04 de çalan cep telefonun alarmına bi dokunuyorum kendi 10 dk geciktiriyo 10 dk sonra gene calıyo bende gene basıyorum fln 1 saat sonr aise geciktirmesi iptal oluyo bende otomatik olarak 1 saat sonra son kez caldıgında busefer basmıyorum menulere girip saat 05 e kuurp gene yatıp gene 10 ar dk lar boyunc geciktirip sabah 07 ye kadar bu islemi yapıyordum hastalıkmıdır nedir hehe Ehehe bende yapıyorum onu ya, şimdi aklıma geldi bak =)[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] [Bu mesaj Ferrero tarafından 08 Eylül 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: 2pac, 07 Eylül 2005 01:24 tarihinde demiş ki: gülerken burnumun ucu oynuyomuş bilinçsiz ama millet yarılıyo ben gülerken bende diyom bunlar neye gülüyo eheheh benim de ablamda var bu.. kopuyoruz o gülerken :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Güzel top oynarım..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bir erkege göre güzel yemek yaparım :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Böyle bir dünyada hala insanlığımı koruyabiliyorum...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 heralde kimse benim gibi bi psikopatlık yapmaz.eger moralim bişiye bosulmuşsa we en kötüsü ağlıosam açarım hareketli bi şarkı oynamaya başlarım kendimi tutamam,yani gören aa deli mi bu der eheue...bi e ösel bi yetenegim wardır altıncı hissim manyag kuwwetlidr çok ii fal bakarım 1 dak sonra çıkdığı görülmüşdür..:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eee bi fal öğretisi isteriz artık schwarzz[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: irin, 09 Eylül 2005 01:45 tarihinde demiş ki: eee bi fal öğretisi isteriz artık schwarzz olabilr neden olmasın:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ayak bileklerinin orda dışa doğru çıkıntılar olur ya onları hayvan gibi gürültülü bi şekilde çıtırdata biliyorum bi de aşık olan kızları kabul etmeyip sonra arkalarından koşmam gibi süper bi becerim var hehe[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 schwarz_engel bende isterim fal .. bende bende bende :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kulaklarımı oynatabilirim :) dudaklarımı garip bi biçime sokabiliyorum (tarif edemem sadece bizim ailedki insanlar yapabiliyor :) genetik sanırım) ayrıca atletik bir yapım var her türlü yerden atalyıp zıplayıp geçerim gerekirse :) bir özelliğim daha var ama onu kendime ve çok yakın olduğum insanlara saklıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: zgrw, 09 Eylül 2005 02:33 tarihinde demiş ki: ayrıca atletik bir yapım var her türlü yerden atalyıp zıplayıp geçerim gerekirse hehe bunu da yazıcaktım maymun demesinler diye yazmadım :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar