Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kişisel becerileriniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

said:

bide bi olay vardı genetik bişiydi...hani dillerini yanlardan ortaya dogru kıvıramazlardı bazıları.ben kıvırabiliom valla.kim kıvıramıo lan cıksın ortaya acık yurekli olun:D
ehe ben bunu önce elimle yapa yapa öğrendim.Şimdi hiç zorlanmadan yapıyom :) ama aslen genetik bişi
said:
Hmm en güzel becerim Gözümden ses çıkıyor... :)
Avuç içimi gözüme bastırıyorum ve garip bir ses çıkıyor, sesi sadece ben değil yakınımda ki insanlar da duyabiliyor.
böyle cıvık çamuru sıkınca çıkan ses gibi dimi pırğğçk gibi bende yapıyom.Birde orta parmağımı istediğim kadar çıtlatabiliyom.Ha birde uzağa işiyom ;)[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

bir elimle saat yonunde cevirirken dierini tert yonde seede bilirim ayrica bir elimle kare cizerken dieri ile daire de cizebilirim überim kralim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 07 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
gözlerinden ses çıkaran arkadaşlar.
gözlerinizden ses çıkarmanızı tavsiye etmem.
mikrop filan kapabilir aman diyim.
isteyerek çıkarmıyorum ki bahar alerjisi var böle sıka sıka baş parmağımla kaşıdığım zaman otomatikmen çıkıyor ama çok komik bir ses ses pırğğçık pırğğçık[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 07 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
hiçbi kızı beğenmeme...

Eheh o özellik bendede var nedense :-)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kizlar da artik begenilecek bir sey kalmiyorlar taktiklari zimbirtilar giydikleri acaip kiyafetler kendi degerlerini kendileri harciyorlar seviyoruz diyorlar aslinda objelesiyorlar...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

kattiyen hiç bi kıza açılamam mesela bendeki deli bi özellik ben açılmam gözlerim açılır 8-)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 08 Eylül 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

* Dilimi çenemin en aşağılarına ve burnumun üstüne değdirebiliyorum (evet çok uzun).

* Sol kaşımı kaldırabiliyorum

* Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum

* Kollarımdaki kılları kıvırıp birer twister şekli verebiliyorum (evet onlar da uzun)

* Parmaklarımı özellikle ayak parmaklarımı hiç durtmadan çıtırdatabiliyorum

* Suyun soğukluğuna bakmadan, duş alabiliyorum (saklıkenti duyan varsa orası içinde geçerli bu)

* Otobanda 160 - 180 km hızla giderken uyuyakalabiliyorum (tam bir kabustu o günden beri hiç otobana çıkmadım, gece 1 den sonra araba kullanmadım)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

ehee kulagımı oynata biliyorum, dilimi su dalgası yapıyorum, sonra dilimi burnuma degdiriyorum, ortasını cukur yapıyorum sonra oraya su dolduuyoz göl oluo, hehe bu ikisi cok ünlü yine dilimle S yapıyorum bi de bunu nasıl anlatacam bilmiyorum ama simdi ters cevirip sora dısarı cıkarıyorum bi garip gözüküo...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...