LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Riehn bence senın yasaman mucize red bulları içtikten sonra nasıl yerinde durdun helal olsun :)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Valla sıkıyorsa durma bi cek bakalim arabayi kenara da uyu araba kaliyor mu ? ayrica redbull uyanik tutuyor yahu...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben de sana bişey solim ben uzun yol otobuslerinde calıstım ben 4 gun uyumadan sadece cay içerek 2 kere rizeye gittim geldim istanbul rize arası 17 saat ten sen hesapla artık :)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 iyide rizeye giderken gumruk yok :P[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 olsun ben servis yapmak zorundayı ve uyamam gerekio sende ole dusun:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: bide bi olay vardı genetik bişiydi...hani dillerini yanlardan ortaya dogru kıvıramazlardı bazıları.ben kıvırabiliom valla.kim kıvıramıo lan cıksın ortaya acık yurekli olun:D ehe ben bunu önce elimle yapa yapa öğrendim.Şimdi hiç zorlanmadan yapıyom :) ama aslen genetik bişi said: Hmm en güzel becerim Gözümden ses çıkıyor... :) Avuç içimi gözüme bastırıyorum ve garip bir ses çıkıyor, sesi sadece ben değil yakınımda ki insanlar da duyabiliyor.böyle cıvık çamuru sıkınca çıkan ses gibi dimi pırğğçk gibi bende yapıyom.Birde orta parmağımı istediğim kadar çıtlatabiliyom.Ha birde uzağa işiyom ;)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet Dreamer aynen o ses işte ne bileyim nerden geliyorsa artık :) Tabii canım sen daha uzağa işersin :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 super o zaman seni kutluyorum :)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gözlerinden ses çıkaran arkadaşlar. gözlerinizden ses çıkarmanızı tavsiye etmem. mikrop filan kapabilir aman diyim.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bir elimle saat yonunde cevirirken dierini tert yonde seede bilirim ayrica bir elimle kare cizerken dieri ile daire de cizebilirim überim kralim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Saeros, 07 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: gözlerinden ses çıkaran arkadaşlar. gözlerinizden ses çıkarmanızı tavsiye etmem. mikrop filan kapabilir aman diyim. isteyerek çıkarmıyorum ki bahar alerjisi var böle sıka sıka baş parmağımla kaşıdığım zaman otomatikmen çıkıyor ama çok komik bir ses ses pırğğçık pırğğçık[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 istanbul trafiğinde bisiklet sürebiliyorum. bide telefon alarmına karsı gızlı bir kalkanım var aynen 3 saat bende hiç bişi calmıyor gibi uyuyabilirim.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dilimle burnuma değiyom el baş parmagımı istedıgım kadar kütletebiliyom etc.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tek ıstaka 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynen kulaklarimi oynatma ozelligine sahibim ki bu ozellikler genelde kepce kulaklilarda oluor ben de oyleyim ama saclar uzadimi belli olmuyor kepceler...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Prawler, 07 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: hiçbi kızı beğenmeme... Eheh o özellik bendede var nedense :-)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kizlar da artik begenilecek bir sey kalmiyorlar taktiklari zimbirtilar giydikleri acaip kiyafetler kendi degerlerini kendileri harciyorlar seviyoruz diyorlar aslinda objelesiyorlar...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bowling oynarken topla bacak incitebilme özelliğine sahibim.[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aman tanrım.. pati gençliği harcanıyor yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kattiyen hiç bi kıza açılamam mesela bendeki deli bi özellik ben açılmam gözlerim açılır 8-)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] [Bu mesaj Fransuxa tarafından 08 Eylül 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kişiseL bi becerimin oLmaması.. =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 * Dilimi çenemin en aşağılarına ve burnumun üstüne değdirebiliyorum (evet çok uzun). * Sol kaşımı kaldırabiliyorum * Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum * Kollarımdaki kılları kıvırıp birer twister şekli verebiliyorum (evet onlar da uzun) * Parmaklarımı özellikle ayak parmaklarımı hiç durtmadan çıtırdatabiliyorum * Suyun soğukluğuna bakmadan, duş alabiliyorum (saklıkenti duyan varsa orası içinde geçerli bu) * Otobanda 160 - 180 km hızla giderken uyuyakalabiliyorum (tam bir kabustu o günden beri hiç otobana çıkmadım, gece 1 den sonra araba kullanmadım)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Greeny, 08 Eylül 2005 10:58 tarihinde demiş ki: * Dilimi yuvarlak hale getirebilcek şekilde kıvırabiliyorum bunu başka insanlar yapamıyor mu ya? ben herkes yapıyor sanıyodum heh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehee kulagımı oynata biliyorum, dilimi su dalgası yapıyorum, sonra dilimi burnuma degdiriyorum, ortasını cukur yapıyorum sonra oraya su dolduuyoz göl oluo, hehe bu ikisi cok ünlü yine dilimle S yapıyorum bi de bunu nasıl anlatacam bilmiyorum ama simdi ters cevirip sora dısarı cıkarıyorum bi garip gözüküo...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 birisini iki gün izleyeyim aynısını her şeyiyle taklid ederim.farketmez kim olduğu..böle bi yeteneğim var.[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar