2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar hep diyoruz burda da topic çok açılıyo bizim de başımıza gelebilir böyle bir durum... ve böyle bir durumla karşılaştığımızda yakın çevremiz... eşimiz dostumuz seferber oluyorlar... bunun dışında hiç tanımadığımız insanlarda seferber olmuşlar... bizler de onlara katılalım.... www.kanbankasi.com www.kanbankasi.gen.tr [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 09 Eylül 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 +1 uplansın[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eywallah[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Çok güzel bişey olmuş ya. Telefon numaralarını falan vermiş herkes. Ciddi süper. Birinden biri mutlaka gelir. Ama arama olayını biraz inceledim. Biraz daha geniş olması lazım aramanın. [signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi [Bu mesaj CaNNi tarafından 09 Eylül 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kan bankası biraz zor oluyor bazen. Bence bunun ufak bi şubesini pati içinde açsak ? Herkes Kan Grubunu oturduğu yeri ve telefon numaralarını verse ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 +1903 grup oluştursun biri herkes gitsin kaydolsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 O zaman ben threadi açıyorum.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 saol[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
biko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 böyle bi konu açtıgın için saol.sadece bunla yetinmeyebiliriz saglıklı her insan 3 ayda bir kan verebilir.kan bagıslarınızı lütfen kızılay veya devlet kurumlarına yapın çünkü diger kurumların kanınızı satma ihtimali var.lütfen üşenmeyelim ve kan bagısında bulunalım belki de bi insanın yasaması size baglı ayrıca herhangi bi sakıncası olmadıgı gibi aynı zamanda kendi saglıgınız için de çok faydalı bi olay.çünkü her kan bagısı yaptıgınız da aynı zamanda saglık kontrolü de yapmış oluyosunuz.herhengi bi hastalıgınız varsa size kesinlikle ulaşıyolar,böylece erken teşhis şansınız artıyo[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır [Bu mesaj biko tarafından 10 Eylül 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar