Soth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 off ya bu kadar kastık şimdi 3. oyundada demoda bindigimiz gemi batar yine canlanırız lvl 1 den başla oyuna:P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sonunda kesin xardas yamuk yapıyor demi ? meueh[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 spoiler sux!!!!!![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 salladım ben oyunu 4. chapter'in 2.dragon unda sildim oyunu xardas black robe çünkü yamuk yapabilir o yüzden söledim lol :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 https://store.steampowered.com/app/950670/Gothic_Playable_Teaser/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 enteresanmış böyle önden playable teaser koyup feedback almak, güzel. early access olaylarından felan daha güven verici. şöyle bir karşılaştırma da koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 güzel sürpriz. ben bakarım. ilk oyunu bitirmemştim vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 biraz oynadım da pek gothicle alakası kalmamış gibi ama 20 yıl oldu tabii aynı hissi nasıl verecek o da ayrı, bakalım belki gothic olmasa bile yine oynanası bir şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar