Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic 2


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

şimdi arkadaşlar oyunu aldım. bg2, fallout 1 ve 2 yi bitirdim, morrowindde baya ilerledim. yani rpg türünden anlıyorum. fakat bu oyunda DURMADAN kesiliyorum yahu? beynim sulandı artık şu banditleri nası kesicem? (oyunun başındaki) zaten tutorialı yok kılıcı kullanmayı öğrenene kadar anam ağladı. bir de two handedci olmak istiyorum, fakat bowa hiç veriyimmi? yoksa %10 da kalsın mı? teşekkürler.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer doğru seçenekleri seçersen baştakileri kesmek zorunda kalmaz, yada tek kapıdakini kesip geçebilirsin ki buda pek zor değil. Bow çok önemli değil ama istersen ver senin seçimin sonuçta. One handed ve ya two handed alıp paladin oldunmu bow falan gerekmiyor zaten.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu acaip zor yapmışlar,daha bi tane orc scout'u kesemiyom,adam benden 2 tane orc warrior kesmemi istio,yapman gereken hep ezik ezik yaratıklar kesip lvl atlamak,young wolf,young field raider,blood fly,goblin fln kes ama ortalarına atlama dikkatlerini çek teker teker gelsinler,bence hep onehanded çalış,zaten one handed çalıştıkça two handedde artıyo,bow'u çalışma,çok gereksiz,dex'i arrtırman gertekio,fighter olamıosun,[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 11'im daha hiç god mod açmadım exp kasmak ii oluyo,ayrıca karanlıkta wolf sanıp üstüne koştuum yaratıkların wolf deil warg(böölemi yazılıodu) çıkıp beni ormanın diğer tarafına kadar kovalaması,yada uyuklayan shadowbeast'i uyandırmamak için yusuf yusuf yürüyüp,shadowbeastten sesler gelince hastr yusuf die kaçmak çok zevkli :)[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca two handed istiyorsan two handed çalış. One-handed arttırmıyor two-handed'ı. Oyunda bir denge olayı var. Mesela one-handed da master olduysan daha fazla arttırmak için two handed'ıda arttırman lazım.%60 one handed varsa dahada arttırmak için 10lp ister yani two handed'ıda arttırır mecburi.

Two-handed çok yavaş ama artılarıda süper. Daha çok zarar veriyor ve uzun oldukları için düşmanı uzak tutmak kolay oluyor.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben magicianım bu zamana kadar hep questlerle uraşıp lvl atlamaya çalışıyordum ama sonra yaratık keserek lvl atlamanın çok daha kolay oldugunun farkına vardım:) 2 akşamda 4 lvl atladım. 1 saat bi questle uraşıp 200 xp alıcagıma 6 fire arrowla 2 lurker kesip 200 xp alıyorum 5 sn de:)
bi de mage öneririm oynaması ban göre fighterdan daha rahat3-4 lü gruplardan kaçmıyorsun sana ulaşana kadar 2 sini gebertiyosun zate mesela black goblinler falan[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex.
Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama mana sorun olmuyormu mage olarak ? ben oynamadığım için bilmiyorum ama . Tabi magelerin 500 damage koyan büyüleri falan var orası aşmış =) Ama Paladinlerinde 5 mana ile 150 koyan büyüleri varki oyunu çok oyuncağı yapıyor.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage olarak hiç sorun olmuyor abi lvl 7-10 arası black goblin ve lurkerleri 3 fire arrowda alıyosun. lvl 9 ken 3 tane shadowbeast kestim tek dmg almadan yapıyorum 5-6 tane goblin skeleton onnar yaratıgı oyalarken bende fireball ya da arrow sallıyorum. ha tek problem mana olayı beni
m şu an 72 ama işte çok potion gidiyo. alchemy aldım yapabiliyorum mana potion ama onun içinde herb falan lazım[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex.
Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sorular geliyor..
*thief guilde katılmak için iyi dexe ihtiyacım mı var? (yani questlerini rahatça yapmak için)
*hangi guildlere girmek permanent?
*oyunda güzel bowlar var mı? ie. fighter yerine archer olsam, daha zorlanırmıyım? (yani zorlanmak derken tabiikide fighter herzaman için en kolaydır ama str vermeden paso dex versem ve sadece yay kullansam oyunu mantık çerçevesi içinde bir zorlukta bitirebilirmiyim :-P)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Thief guilde girmek için değilde görevlerini rahatça yapmak için minumum 30 dex'e ihtiyacın var.

Militia ,Mercenary ve Mage guildlerinden birini girdinmi çıkamıyorsun bir daha.

Bow hızlı ve fenada değil. hemde oynaması zevkli. Ama oyunun son bölümlerinde özellikle chapter 6'da baya zorlanırsın gibi geliyor. Çünkü sıkışık dungeonlarda yaratıklardan kaçmak biraz kasabilir. Zaten 100 dex yapsan yeterki yanındada 100 str yapıp &60 one handed veya two handed alabilirsin. (BEn oyunu bitirdiğimde 220 str 100 dex 100 one handed 60 two handed 60 crossbow 30 bow vardır, alchemy öğrenirsen statlar sorun olmaz)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada predator bi soru soracam sana. bu lighthouse ile akil farms tarafında deniz kıyısına yakın bi yerde bi cave buldum. cave in önünde katliam olmuş çok sayıda insan iskeleti var. neyse cave e girdim orda büyük demir kapı var yandana kapıyı açacak vinç var ama çalışmıyo. açmayı denedigin zaman item lazım falan diyo nerden bulucam o itemi biliyo musun??[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex.
Osases-lvl 35 infiltrator Alb/Kay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1)eskiden hep şehirde lockpick aldığım adama ne zaman gitsem lockpick'i olmuyo,kılıc yapmayı öğrensem aynı sey rawsteel satan adamların basına gelırmı?yanı raw steel'sız kalırmıyım?
2)firelizardları kacıncı lvl'da kesebilecem?
3)mınecrawlelerin kabuğunu cıkarmayı örendim,yüzdüğüm minecrawler kabuklarından zırh yaptırbiliyormuyum?
4)darktrollerin derisi yüzülüyomu?[hline]less talk,more glock!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soth: Orası bir görev için. Akil's Farm'da Egill ve xxx diye kardeşler var. Bunları birbirine düşürüyorsun önce. Sonra bunların birinin çantasında "Molerat Fat" var. İşte dene biraz eğer ölende yoksa molerat fat, load et diğerinin ölmesini bekle. Çantasından al onunla açılabiliyor. Bir de sanırım bunları kavga ettirdikten sonra, birkaç chapter sonra bu kardeşlerden biri anlatıyormuş sana. İçerde Gin den başka birşey yok.Önemli bir yer değil.


1- Lockpick'i Thorben'den, Kardiften(thieves guilde girdikten sonra) ve Balıkçıdan (Thieves guilde girdikten sonra alabilirsin).Raw steel etrafta bulunuyor ama sanırım zamanla bitiyor. Yanlız bir bug var raw steel olayı için. İstersen yazarım, ama ben kendim kascam dersen yazmıyım.

2- Oyunda beni en çok zorlayan yaratıklar. Valla kaçıncı level bilmiyorumda Paladin Armoru (50 fire resistance'ı var) aldıktan sonra baya kolay oluyor. Ondan önce işte sana vuramadan öldürmen gerek, gerçekten güçlü yaratıklar çünkü.
En az level 20+ veya 25+ heralde.

3-Mercenary kampındaki Wolf'a 10 tane verirsen sana yapar. Light Militia Armor'dan iyi fakat Heavy Militia Armor'dan kötü . Yani Chapter 2'De almak için iyi bir armor. Onun dışında Knight's Armor ile falan yarışamaz.

4-Evet yüzülüyor. Oyunda zaten tek Dark Troll var(galiba?). 350'ye satılıyor.(Tabi Bosper'in çırağıysan). Birde Mercenary kampın girişindeki Raoul denen adam 500 gold ve 3 elixir of healing veriyor. En mantıklısı Raoul'a vermek. Hem belirli bir exp'de veriyor.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben darktrol'u kestim ama derisini yüzemedim,belinden üstü ölünce duvarın içine girdi(yıllardır nerdeyse her oyunda olan düzeltilemeyen bug)heralde o yüzden alamadım,bide ben kardesleri kavga ettirsem hep aynı herif kavgayı kazanıoiordaki paralı askerleri kesince heriflerin biri lighttwohandler'ı aldı,hep kesio elemanı:),bide heavy militia armoru nerden alcaz?chapter2'de varmı?[hline]less talk,more glock!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol. arada sende katıl kardeşlerin kavgasına çaktırmadan =)
dark troll çok zor değil kesmesi tekrar kes. dediğin nedenden alamamışsındır. Hemen yaklaş yanına , bağırırken hemen arkasına geç ve vurmaya başla. Sana döndüğü yönün tersine strafe yap. Ölür hemencik.

Chapter 2de kalenin içinde Engor diye bir adam var. 2500 gp'ye satıyor. Blacksmith'in arkasındaki kale binasında[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...