TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 antalyada aradım bulamadım bir türlü heralde yakında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 valla 3 dragonu yedim mage ile anormal kolay geldi yarıya bile inmedim:) tam 7 lightningde iniyo aşşa (circle 4 büyüsü) bundan sonra merce ile oynicam ya mage le oyun cok kolay oldu. bu arada fire dragonu kesmeye giderken gorn yoldaki lizardları falan kesmeme yardım etti adam 3 okda alıyo lizardmanleri yani bow kullanacam:) ayrıca blacksmithlikde örenecem merce olup[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 spoiler,spolier dragon öldürmenin ÇOK kolay bi taktiği var,dragonun TAM yanına goblin iskeleti summon edin,büyük olasılıkla dragon goblin'e vuramadan goblin onu sopasıyla benzeticek :) ,zor oluyo böyle ama 1-2 deneyişte yapabilirsiniz. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 16 July 2003 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Khronis de apperentice olup vatandaş olmam lazım paladinlere ulaşmak için. şimdi smith Harad ın app si olucam. ama Thorben diye bi oduncu var tanrının bless ini istio. Vastar diye bi priest a gittim adama iki kere anlattım olayları sonunda yalancısın sana vermem dedi. şimdi de bless ile ilgili hiçbi seçenek yok. Doran diye bi manastır dan mage buldum. onun blessini aldım ama Thorben kabul etmio. illa Vastar ınki olacakmış. nası alıcaz bu adamdan bless? bi de dördüncü master Costantino tam olarak nerde?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Vatras'a yalan söylemiyceksin.Dağlardan geldiğini, Xardas'dan duyduğunu ve dragonların geldiğini söyliycektin galiba. Load etmen gerekli, aksi taktirde vermez. Constantino demircinin hemen sağında , aşağıda.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Daron denen adamınkinide alman gerek zaten. Yani hem Vatras'ın hemde Daron'un kutsamasını alıcaksın.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... [Bu mesaj Predator- tarafından 16 July 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hayda load um yokki başka? kesin bi yolu olması lazım ya yokmu bilen? bu kadar özgür bi oyunda bi yol olması lazım yani?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 cok acil yardım lazım:) ya şimdi island a gittim biraz ilerledim neyse fire dragonun oldugu bi yere geldim neyse öldürdüm ama onun arkasında bi uçurum var ve sanırım karşıdan bi köprü açılması lazım ama çözemedim olayı ya karşıya geçemiyorum nedir??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Soth dikkat ettiysen, yerde bir mektup buluyon. Orclara köprüyü ok kullanarak köprüyü indirmemelerin tembihliyor bu mektup. Herneyse olay şu yay buluyorsun bir tane, switch diye 2 tane şey belircek orda. Onlara ateş etcen incek köprü. Aragorn pek sanmıyorum şansın olduğunu ama ...[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hmmzz mektubu bulamadım yau ama sagol denim allahtan gemide blacksmith var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Vatras a 100 gold verdim direk bless ledi ehe. bi de ben smith oldum şimdi ama kılıç yapıp satıcam. Metal pipe bulamıom fazla. bi Brian diye bi çırak da bi de pazar Horak diye bi adamda bulabildim. başka satan varmı?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bi şehirdeki orc öldürme görevini veren blacksmith'in çırağı bide onar's farmdaki blacksmithde var,paralı askerlere katılmadıysan blacksmith olma,çünkü paralı askerle büyülü silahların yapımını öğreniosun.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 paladin olmak süpermiş yaa,knight armor zaten aşmışibide manastıda paladin armor var,5 tane paladin rune'um var,innos's wratihde süper,fighter'ın gücü 20.lvldan sonra ortaya çıkıomuş,bu arada ejderhalardan hiçbiri 41 sağlığımı bile götüremedi,en çok firedragonda zorlandım diğer 3'ü fos çıktı,bide adadya gitmek için illa gemiyi çalmakmı lazım?,hagan'a valley of mines'tten ore'u getirmesinde yardımcı olup gemiyi onun izniyle alabilmek varmı?[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 mage in gücü lvl 10 dan sonra cıkıyo:D şu an lvl 32 yim bi rain of fire ile 7-8 tane lizardmani yiyorum tek seferde:P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 tamam kabul edioz mageler güçlü,nnapalım üheeeeühee:(, "bikire benim paladinim senin mageni döver yaaaaaa",fln die muabbet açım spr :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 chapter 2 ye kaçıncı lvl da geçiyim sizce? şu an lvl 6 yım. militia dayım.[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ben valleyofmines'a lvl 14ken gittim,hiiiiç zorlanmadım,bence sende ööle yap,önce bütün questleri yap,öldürebileceğin her yaratığı öldür,gidebileceğin her yere git,"orcslayer" yada "torturers's axe"isimli silahları bul,hiç zorlanmasın.(torture's axe darktroll'un orda,orcslayer dağlarda inka tapınağı gibi biyerde,haritada gözüküo,bide o inka tapınağı gibi yerde bi mağra var içinde "ringofinvicibilty"(kesin yanlış yazdım:))war kaçırma![hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 arkada$lar copy protectionu duzelttiyseniz pm vs bi$ey atarmisiniz,kiracagim cdleri artik icim gecti yazdiginiz yazilari okuyunca :)[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ya tekrar vurgulucam .. zamanında şu oyunu aldık yardım üwee derken bir allahın kulu bile bakmazdı şimdi herkes bu oyunu oynuyor kitlensin kafayı yiyecem çünkü..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ya şimdi kimseyi kırmak istemiom ama gülmekten altıma işeyecem ya,alakasız olcak ama şuna bi bakın eheueheheh:) http://www.rpgdot.com/phpBB2/viewtopic.php?t=32985[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ehah harbi süpermiş yannız herifin macere rofl bu arada paladin gemisi questi kaçıncı chapter da çıkıo[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 5.chapter'ın son görevi[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 pfff oyun bitti yauu lvl 35 olabildim son:) ulan oyunun sonu bile hiç zorlayıcı degil bu ne ya:) neyse gothic 1 i oynamamıştım ona başladım şimdi. ama heyecanla gothic 3 ü bekliyorum. 2 nin sonu yarıda kaldı:P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evt,3de o elemanı kescez,vay şerefsiz biz seni dost bilmiştik!!(spoiler sux:p[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 copyprotection'ı düzeltmek için oyunu ve registry'i silmeniz lazımmış[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar