http Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yokkk abi şimdi şu an tuborg içiorum we efes fıçıdan daha ii olduuna kanaat getirdim[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
sheref Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 abi içinde alkol olan herşeyi içerim... ister bira ister vodka ister cin ister likör ister konyak, ister kanyak, ister whiskey, asla ayırt etme yok bu whiskey tenesse malı ben bunu içmem iskoç viskisi getirin demem. diyene de karşıyım :lol: neymiş o cohiba puro yanında metaxa 7 yıldız içmek lazımmış, hade lan oradan, ver ordan bi absolut yakarım winston'u da enerjiyi de patlattım mı içine kralı gelsin :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 efes fici for teh w1nz[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
http Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: sheref, 05 Haziran 2005 02:46 tarihinde demiş ki: abi içinde alkol olan herşeyi içerim... ister bira ister vodka ister cin ister likör ister konyak, ister kanyak, ister whiskey, asla ayırt etme yok bu whiskey tenesse malı ben bunu içmem iskoç viskisi getirin demem. diyene de karşıyım :lol: neymiş o cohiba puro yanında metaxa 7 yıldız içmek lazımmış, hade lan oradan, ver ordan bi absolut yakarım winston'u da enerjiyi de patlattım mı içine kralı gelsin :lol: haaaayt bie oo kadar :D :D :D[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" [Bu mesaj http tarafından 05 Haziran 2005 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Miller baya tatlı bira içmemiş ve ilk defa içecek veletler efesin tadına baktıktan sonra miller içerlerse hoşlarına gider Kutu bira acımsı, ortam olucak arkadaslarında oturup gitar muhabbet + bira ozaman içiliyo güzelde oluyor. Cafede ise sulandırılmış fıçı içicen ki sulandırmadan bira servisi yapan mekan yoktur. Yabancı biralar genelde daha yumusak oluyor, zaten alamanlar falan bizim biraları içemiyolar, sert geliyor. Kırmızı tuborg çok leş, hemen kafa yapmam lzm diyenler hızlıca içerlerse kıyak olurlar.[signature][hline]G3NK
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 millera koyim abi, arpa aromali gazoz lan[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 şişe efes dark tan vazgeçmem[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 barlar birayı sulandırmaz. Büyük fıçı bira, fıçıya koyulurken fazla karbondioksitlenmez, bomba gibi patlar yoksa, hemde yıkar geçer yani çatı,duvar bırakmaz.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 heineken olsada içsek?[signature][hline]G3NK
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sulandırıyorlar her barda biranın yogunlugu aynı olmuyor bazı yerler feci leş yapıyo resmen su içiyorsunuz[signature][hline]G3NK
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Natural, 05 Haziran 2005 01:46 tarihinde demiş ki: miller iğrençtir. said: Penthesilea, 05 Haziran 2005 04:19 tarihinde demiş ki: millera koyim abi, arpa aromali gazoz lan neyse miller'i sevmiyen tek ben değilmişim eheh said: DynamicK, 05 Haziran 2005 04:18 tarihinde demiş ki: Miller baya tatlı bira Yabancı biralar genelde daha yumusak oluyor, zaten alamanlar falan bizim biraları içemiyolar, sert geliyor. hah kesin bu yüzden sevmedim midem bulandı..[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ilk içtigimde çok sevmiştim hatta 2 şer şişe aldık arkadaşla oturtuk bakırköyde orta yere :) dedim ben fondip yapıyorum oda yapamazsın ayagı cekiyo diktim bitti 2. yide dikiyodum ki aa amma tatlı lan yavaş içecem deidm baya sevmiştim ne bilim tadı güzel di artık pek güzel gelmiyo heh, fıçıdan şaşmıcan. kutular sux cam şişede içecen[signature][hline]G3NK
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: DynamicK, 05 Haziran 2005 04:22 tarihinde demiş ki: sulandırıyorlar her barda biranın yogunlugu aynı olmuyor bazı yerler feci leş yapıyo resmen su içiyorsunuz o fıçı makineye bağlandığı andan itibaren biran önce bitmeli, yoksa millet eve bağlar, yani bekledikçe tadı bozulur onun... o hayvani fıçı 35-40 milyon bişi aparatı da bi 15 milyon al sana 2 ay içicek bira. ama olmuyo işte... bira tüketiminin hızlı olduğu yerlerde canavar gibi içersin ama fıçının yawaş bittiği yerlerde sulu gelir tadı, sonuç olarak o koca fıçı özel aletler ile dolduruluyor ve basınçlı bişi.. sen ona elinle su koyamassın...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Miller konusuna gelince, ice tea tarzı bişi o .. böyle sabah ertesi geceden kalma vodkanın verdiği susuzlukla uyanınca şöyle bi dikimde yutulası, evde çay yoksa kahvaltıda içilesi soft mu soft manasız mı manasız bişi....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 efes fıçı normal efesten daha güzel bence. hem daha tatlı hem daha keskin bi tadı var gibi geliyo bana. bi de çam olanlar twist-off olduğundan daha kullanışlı.
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 miller = bayan birası[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
Öne çıkan mesajlar