Mille Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sevgili hakkus, Mektubunu aldim. Mektubunun gelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarim o denli üzücüydü. Demek askere gittiginden beri çavusun size, özellikle de sana yapmadigi kalmamis. "Suçum olsa yanmam" diyorsun. Sana inaniyorum dostum. Olur olmaz seni dövdügüne göre, yazdigin gibi o herif asker ocagina yakismayan sadistin teki. Sen sivilken agzina kötü söz almazdin. Adamin besiginden mezarina kadar nesi varsa sövdügüne göre gerçekten çok sinirlenmissin. Ama haklisin. Ben de olsam ondan nefret ederdim. Oysa hepiniz ayni vatanin evladisiniz. Neden ayirim yapip en agir isleri sana yaptiriyor ki???.. Senin gibi akli basinda, sorumluluklarinin bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmali. Zaten "adinin teki" demissin. Neyse hakkus, vatan borcu bu... Herseye,insanliktan uzak olan çavusuna bile, katlanip Vazifeni yerine getirmelisin. Sen yine elinden geldigince iyi asker olmaya çalis. Beni de mektupsuz bırakma. Mektuplari disardan yollamakla iyi ediyorsun. Çavus okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra. Özlemle gözlerinden öperim.__dostun Recai__ ALLAH'IN BELASI RECAİ Ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin belasi mektubu gönderdin?? Mektuplarimizin okundugunu bildigin için bu adiligi yaptin di mi ? Senin yüzünden gül gibi çavusumun bana yapmadigi kalmadi. Tonla dayak. Bir hafta da hapis cezasi yedim, Çavus beni bölügün önüne çikarip "KARSINIZDA ORDUMUZUN EN SEREFSiZ ASKERI DURUYOR." dedi. Ne dediysem, senin nasil bir yaratik oldu unu, mektubunun da o essek sakalarindan biri olduguna inandiramadim. Bir daha mektup falan yazma. Zaten, ilk izne gelisimde ellerini un ufak edecegim. Birkaç yil eline kalem alamayacaksin. En kisa zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim. __Hakkuş__ Merhaba hakkus, yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini paylasamadigim için kahroluyorum. Mektuplarini okudukça içim kan agliyor. Manyak çavus iyice azdi ha. Vay sadist vay. Bir de adam bilip çavus yapmislar. Böylelerinin eline hiç yetki vermemeli. Sonra ne oldum delisi oluyorlar. "Sivil olsam yapacagimi bilirdim" diyorsun. Ama haklisin hakkus. Sinirlerine hakim ol.Askerlikte üste saygisizlik olmaz. Adama askerligi bitirtmezler vallahi.Uyma dostum. Zor ama sayili günler gelir geçer. Buralar bildigin gibi eksikligini hep hissediyoruz. En güzel günler seninle olsun. __kardesin Recai__ Recai denen .köpek... sana köpek demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oglum sen çildirdin mi? Çavus fittirdi. Adamin yapmadigi kalmadı "Yazmadim konutanim." diyorum, yemin billah ediyorum dinledigi yok. Ah RECAİ yaktin beni. Askerligim simdiden bir ay uzadi. Her gece tuttugum 8-5 nöbetleri, günde yalniz basima tam teçhizat 20km kosu, iki çuval ispanak ayiklamak imanimi gevretiyor. Yeter artik Recai! Sakanin çikacak suyu muyu kalmadi. Bu gidisle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik yer ara. Tüm kemiklerini kiracagim. __Hakkuş__ Hakkus'cugum, Yooo, yazdiklarina inanamiyorum. Bu kadari da olmaz ama. çavusun sana yaptiklarini insan yapmaz. Nedir bu sana çektirdigi? Yani afedersin ama insan sokaktaki hayvana bile daha iyi daha merhametli davranir. Bak hakkus, sakin benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytariyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanin evladisiniz. Böyle yapmasi için ya kafasında tahtası eksik olmali, ne diyeyim hakkus, sabredeceksin. Allah sevdigi kuluna çektirirmis. Seni de seviyor olmali ki çavus gibi birini basina bela diye salmis __candostun Recai__ RECAİ askerligim bitmeyecek firar ettim seni parçalamaya geliyorum HAKKUŞ Maile gelmiş....
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 İlk mesajı okuduğumda ne alaka düşman başına demiştim. Şu an ise kopmuş durumdayım:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh güzelmiş. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Zumuhaha süpeerr. :D Valla çok iyi düşünmüş adam. Helal demek istiyorum :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben bu maili 2 yıl önce mi ne okumuştum.denemeye değer şöyle gıcık gittiğim birine deneyeyim:D[signature][hline]Pessimist Style
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zuharahahaha geyik heaa adlı kalsörüme kaydettim[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 güzelmiş bu aehaeh.[signature][hline];;suitfly
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ahahhahaa... çok hoş. =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 baya eski bişey olması lazım okudum yine güldüm baya :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ewweldende okumuştum süper bişey bu ya.. yarıldım walla akşam akşam..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Süper yaa... Gıcık olduğum biri askere giderse kesin yapıcam böyle bişi:D Nihahahahah (Evil Laugh efekti şeysi:P)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahahah yazık lam :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Çirkinmiş.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Öne çıkan mesajlar