Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20Ağustos Kalabalık Ank. Buluşması Fotoğrafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var galiba bi 6-7 kişi :)
Bu arada ben bone'nin bu halini daha çok beğendim nie öle diosun ki sorj?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
evet var baya bızım okuldan...

bencede ya bone kotu degıldı yanı bıde bu kadar acımasız olmayın yav...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
bone'nin peşinden koşan kızların haddi hesabı yok biz kapı komşusuyuz valla kapıdan giren çıkan kızların haddini hesabını yapamıyoruz apartman ahalisi olarak.

falan yani.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 22 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Var galiba bi 6-7 kişi :)
Bu arada ben bone'nin bu halini daha çok beğendim nie öle diosun ki sorj?

Sen bunun Tığ gibiyken Saçını uzatmışken hafif Sakal (tel tel daha :D) Görcektin.Ben aşık oldum be herife ne diyon...Adam çok yakışıklıda Kilo Sumo güreşcisi gibi yapmış herifi ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Saçlara dikkat ettim .. etmediim diyil yani korn vokali modeli yapmışsın görüzmden kaçmadı diyil[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
yakısıklı zatn ama bencede son halı ıyı horrıble a katılıyorum[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
bencede çok yakışıklı ..
18 f ank tanışalım mı bone[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
Ork değil O!

Ogre Pis ogre.Ogredan Jedi mı olurmuş be.Adam tutturdu Jediylarımı salcam üstüne falan :-)

Ya Bone u severim Hemde çok severim :-D

Ankaraya gelince Pataklamakla Tehdit edesiye kadar Rahatsız edeceğim kişidir.Gerek telefon,Gerek zile basıp kaçma vs vs.Camına Taş yerine Yumurta atıcam ehue.. Bekle BONJUMS

Ne diyim yani güzelmiş.

Hala Alttaki resimlere bakmadım sadece O resme baktım Şok geçirdim.Diğerlerine bakmadım bakiyim. ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
olsun ben yınede yalvardım...
bıdaa kı bulusmada yıne yalvarıcam...
taa kı gelene kadar...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Evet overseer ailecek yalvarıyoruz bi daha ki bulusmaya gelmen için...Hoş ben gelir miyim bilemiorum ama siz gelin yinede :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
horrible sende gelecen:)
bızım okul tam takım oclak bı daakınde:)

eheh ben gelemezmısım...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Mesaj tarihi:
Bellow gleme bak bi dasha yoksa direk ankaralıların hücumuna uraican :) Hem sen bana daha ingilizce çalıstırıcan be yuh,kaç ay oldu :)
Kurtuldum dio ya :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 22 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
JNMS BONCUĞUM! :(:(:(:(

[spo1=Kısa saçlı hali Gerçekler Gün ışığına cıksın.][/spo]

[spo2=UZUN SAÇLI garizma Hali ][/spo]

Eheh bone Topiclerini severek takip ediyoruz. ;-)

OHA OHA OHA....
1. resmi hatırlıyodum ama 2. resmi görmemiştim. Abi çok değişmiş yuha! 2. resimdeki hali daha rulzmuş. sonrasında şimdiki hali geliyor. en rüküş ilk resmiymiş... sdf[signature][hline]These open doors...
Mesaj tarihi:
Yok be ilk resimde de güzel :)
Her haliyle güzel diorum inanmıosunuz ya cık cık cık!!![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
en ıyı son halı bence...
ılk resımlerde bıraz kucukluk var ama son resımde olay bıtmıs bence cok ıyı[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
  • Yeni Oluştur...