Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Resımlerde okulunuzdan 3 4 kısı falan gelmıs kac kısı varkı burda okulunuzda:D ..Ha bu arada ankaraya doneyım bende katılıcam bulusma ısıne..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Var galiba bi 6-7 kişi :) Bu arada ben bone'nin bu halini daha çok beğendim nie öle diosun ki sorj?[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 evet var baya bızım okuldan... bencede ya bone kotu degıldı yanı bıde bu kadar acımasız olmayın yav...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bone'nin peşinden koşan kızların haddi hesabı yok biz kapı komşusuyuz valla kapıdan giren çıkan kızların haddini hesabını yapamıyoruz apartman ahalisi olarak. falan yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Horrible, 22 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Var galiba bi 6-7 kişi :) Bu arada ben bone'nin bu halini daha çok beğendim nie öle diosun ki sorj? Sen bunun Tığ gibiyken Saçını uzatmışken hafif Sakal (tel tel daha :D) Görcektin.Ben aşık oldum be herife ne diyon...Adam çok yakışıklıda Kilo Sumo güreşcisi gibi yapmış herifi ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Pati albümdeki resimleri diosan gördüm onları ztn...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 JNMS BONCUĞUM! :(:(:(:( [spo1=Kısa saçlı hali Gerçekler Gün ışığına cıksın.][/spo] [spo2=UZUN SAÇLI garizma Hali ][/spo] Eheh bone Topiclerini severek takip ediyoruz. ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılınMandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eh tmm biraz değişmiş ama yine kötü diil ya ii olmus :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Saçlara dikkat ettim .. etmediim diyil yani korn vokali modeli yapmışsın görüzmden kaçmadı diyil[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 [spo1=işte BU!][/spo] Şu resmi gördüm varya. 2 dakka boyunca OHA OHA OHA OHA dedim oha oldum kal geldi cidden.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılınMandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...[Bu mesaj Sorj tarafından 22 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yakısıklı zatn ama bencede son halı ıyı horrıble a katılıyorum[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bencede çok yakışıklı .. 18 f ank tanışalım mı bone[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bizim sevimli tatlı orc'umuzun her hali güzeldir bi kere :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ork değil O! Ogre Pis ogre.Ogredan Jedi mı olurmuş be.Adam tutturdu Jediylarımı salcam üstüne falan :-) Ya Bone u severim Hemde çok severim :-D Ankaraya gelince Pataklamakla Tehdit edesiye kadar Rahatsız edeceğim kişidir.Gerek telefon,Gerek zile basıp kaçma vs vs.Camına Taş yerine Yumurta atıcam ehue.. Bekle BONJUMS Ne diyim yani güzelmiş. Hala Alttaki resimlere bakmadım sadece O resme baktım Şok geçirdim.Diğerlerine bakmadım bakiyim. ;-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: ivy, 22 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: sanada yalvardık... O halde gelmeyeciğimi söylemiştim bende.[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 olsun ben yınede yalvardım... bıdaa kı bulusmada yıne yalvarıcam... taa kı gelene kadar...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evet overseer ailecek yalvarıyoruz bi daha ki bulusmaya gelmen için...Hoş ben gelir miyim bilemiorum ama siz gelin yinede :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 horrible sende gelecen:) bızım okul tam takım oclak bı daakınde:) eheh ben gelemezmısım...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 heh ankarada olasım geldı birden[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ankara sux :D kurtuldum ordan mutluyum nihohoho[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bellow gleme bak bi dasha yoksa direk ankaralıların hücumuna uraican :) Hem sen bana daha ingilizce çalıstırıcan be yuh,kaç ay oldu :) Kurtuldum dio ya :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: JNMS BONCUĞUM! :(:(:(:( [spo1=Kısa saçlı hali Gerçekler Gün ışığına cıksın.][/spo] [spo2=UZUN SAÇLI garizma Hali ][/spo] Eheh bone Topiclerini severek takip ediyoruz. ;-) OHA OHA OHA.... 1. resmi hatırlıyodum ama 2. resmi görmemiştim. Abi çok değişmiş yuha! 2. resimdeki hali daha rulzmuş. sonrasında şimdiki hali geliyor. en rüküş ilk resmiymiş... sdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yok be ilk resimde de güzel :) Her haliyle güzel diorum inanmıosunuz ya cık cık cık!!![signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 en ıyı son halı bence... ılk resımlerde bıraz kucukluk var ama son resımde olay bıtmıs bence cok ıyı[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben bu bone olayını anlamadım. Şu ilk resimlerdeki tatlı arkadaşımız bonesa bu arkadaşlar kim? evet kafam karıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar