gellidus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet dun bir arkadasimla bahceliye film almaya gittik dvd lerimiz kopyalanirken zaman gecsin diye ilerisindeki LakLak cafe diye ismi gayet kotu olan bir kafeye oturduk. Sonra arkadasimla burda daha once kahve falina baktirmis iste super biliyorlar fln dedi. Bende acikcasi bu falin hicbir cesidine inanmam sonucta cok genel seyler soylenir yani gecmisinde bir ayrilik var bu seni cok uzmus bir yakinini kaybetmissin bu seni cok uzmus onun aydinlik fln gibi sonucta 21 yasinda bir insanin basina gelmesi muhtemel seyler bunlar. Ama maksat geyik olsun eglence olsun ayni zamanda cok yakin arkadasim oldugu icin kirmamak icinde bende baktirdim. Ekstra sekerli kahvelerimizi ictikten sonra kahve falinin her turlu formalitesini yaptiktan sonra kahve falimiza bakicak teyze geldi. 5 dakka sonrada dumurlardan dumurlara at kosturacak duruma getirdi teyzem beni. Yani oyle seyler soylediki oha oldum yani :D birisi bana bunu e-mail veya telefonla soylese kesin beni takip ediyor fln derdim Yakin zamanda bir tartisma yasamissin cabuk sinirlenen biri degilsin ama bu tartismada cabuk parlamissin vede az kalsin kotu seyler oluyormus dedi. Evet dogru pazar gunu gercekten hic huyum olmayacak sekilde saldirdim birinin ustune. Ayaginda bir sorun var arasira geciyor arasira tekrar geliyor . Evet buzhokeyinde sag ayak parmaklarim basparmagim haricinde ayni anda kirildilar ve genelde yilda 2 kere tirnak batmasi olarak iskence etmeyi surduruyorlar . Yakin zamanda eglence icin yakin bir ulkeye gidiceksin dedi. Cok guzel gecicek vede beklediginden fazlasini alicaksin. 1-2 Ekim gibi paintball turnuvasi icin forumlardan oguz_amca veya dorn diye bildiginiz ouz abi ile Yunanistan a gidicez insallah. 1 yil once daha once yapmadiginiz bir ise girmissiniz suan onunla ugrasiyorsunuz ve pek iyi gitmiyor Aynen dedigi gibi oldu Bunlar gibi en az 50-60 sey daha soyledi vede inanilmaz birsekilde hepsi tuttu. Eski iliskilerimde sorunlara kadar anlatti bana sanki karsimda beni bana anlatan biri vardi. Simdi kendi kendimi avutmaya calisiyorum. Yani tamam biraz atip tutma olasiligi olabilir. Ondan sonra tipik bir yengec burcuyum burcumu soyledim buna gore yorum yapmis olabilir ama yani gercekten bilmemesi gereken ki zaten kimsenin bilmedigide bir sey soyledi zaten dumurlara kosturan bu oldu beni. Ama isin ilginc yani yanimdaki arkadasinkinde benimki kadar etkileyici olamadi :) yani baslangicta senin falin cok zor dedi -ki arkadasima butun falcilar boyle diyormus- ama onda bile spesifik bilgiler verdi yani. Hala saskinligim gitmemis olmakla birlikte yinede bunun bir hilesi oldugu konusunda kendimi avutmaya calisiyorum. Yoksa bu fal olayinin bagimlisi olabilirim...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Olayin etkisinden heralde yazim kurali imla dilbilgisi hepsini yoksaymisim :D [Bu mesaj gellidus tarafından 09 Eylül 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Fala inanma, falsızda kalma. (ha bana kalsa falsız kal cunku acemiler 20 milyon alıo azıcık adın duyulsa fiyatların 90 milyona fırlıo)
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende inanmam da eh bizde yapturduk tabe :) Bende de ilginçtir birinden hoşlanıyosun dedi, adının ikinci ve dördüncü harfi de i ve e 'dir dedi.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Fala inanmayıp burca inanmak da güzelmiş :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Burclarada inanmiyorum sadece yengec ozelliklerini okumustum. Gercektende oyleyim yani. Evcimen ailesine duskun romantik zeki :D vs vs vs[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid [Bu mesaj gellidus tarafından 09 Eylül 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya ben de fal bakiom tutuo ama tabi üle parasına falan deil..ama işde genelde bilmemlerinin kaynagı sisn suratınz halinz tawrlarınızdr..ama tabi bi de sisi ilk defa grmüşse o samn daha da bi tutuo.mesela ben tanımadıgım bi insana bakdıımda tutar ama 7 senelik arkime bakiim kesinlikle saçmalarım.... ama herkes fal bakaams bakanlarında benim gibi benzetme yeteneği wardır ..yani sisi bi falda iki konuşan kişi görebiliosanız bile ilerletisenis benim gibi harbiden bilirsinz..tabi bi de 6. his lazımm:):)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Valla bende inanmam ama baktırmadanda duramam :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayatımda 2 kere baktırdım.bi tanesi herbi şeyi soledi ve oldu gerçekten.ama diğerinin dedikleri olmadı.dellendim bi daha gitmedim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: MartinLGore, 09 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: Bende inanmam da eh bizde yapturduk tabe :) Bende de ilginçtir birinden hoşlanıyosun dedi, adının ikinci ve dördüncü harfi de i ve e 'dir dedi. sİbEl :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 :) yok haydardı.. o yüzden garip ya, hiç tutturamadı bide falcı olacak..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olay cinlerdir. inananlar için tabi.. yoksa o kadın nostradamusun 3 üncü reankarnasyonu diyebiliriz. :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ablam bi çingane ye baktırmış. Amcam eski erkek arkadaşının ismini bile söylemiş amcama. Derin devletten bunlar kesin :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kahve bahanedir.. yani çaydan fal bakanda var.. öenmli olan fal bakacak olan kişinini bir noktaya konsantre olamsı ve o noktadaki bazı görüntülerin kafasıdna simgeler oluşturmasına bağlıdır dah anadolu lisesine hazırlanırken bakılan bir su falında hüzeyin avni sözeni kazanacağım ama orada okumayacağım söylenmşiti.. evet asil den h.a.s i kazandım ama KAL a yedeklerden girdim ve orada okudum ehe :)[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
sarah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben de baktırdım orda, kadın isim verdi şöyle şöyle bi çocukla tanışcaksın, karışcak kafan dedi. öyle olduuu... üff bi da baktırmıcam...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kopya DVD, VCD, CD, Kaset, Yazılım sux. Korsana hayır! Konu ile alakasız ama dayanamadım. Neyse..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Öne çıkan mesajlar